Çalışmaktan bıkmak

ahaha neyi ahim şahım
Kurumsal
Devlet dairesinden çok özlük hakları açısından daha Güvenli
Ileriye doğru yükselme şansı daha iyi vs vs
O Açıdan yani.
Dışardan öyle oluyor duruyor.
Ama 9 sene dile kolay bence istifa etme sıkıldıkça rapor al onlar seni çıkarsın :))))

Burnout olayını araştırın. Maalesef burnout un tek çözümü ona sebebiyet veren şeyi kesip atmak.

Bir yandan başka işler arayın o işlerden birisi olursa buradaki işinizden ayrılırsınız eğer eşiniz krediyi ödeyebilecek durumdaysa size de istersen çalışma diyormuş zaten işi bırakın evde oturun bazen çalışma hayatı kadınlara zor gelebiliyor

Iş hayatı her açıdan zor
Ben de memurum ama memur olmakla iş bitmiyor inanın yazdiklariniz benim.yasadiklarima çok benziyor.
Tayin de düşündüm ama gittiğin yerin olduğun yerden daha iyi olacağının garantisi yok, yeni ortam yeni insanlar yeni iş yükü... Bir de düşündüğün gibi olmazsa yaşanacak hayal kırıklığı cabası (kendi adıma düşüncem bu)
Tabii ki kpssye çalışın şansınızı deneyin, başka iş de arayın sonuçta kaderim bu deyip hayata küsmek olmaz, çabalamak.lazim ama eğer imkan varsa iş dışı faaliyetlere de zaman ayırmaya çalışın
Bir de ben de konuyu okurken Seyma ünal geldi aklıma bir arkadaş paylaşmış onun videolarini izlemenizi tavsiye ederim, Başak Kablan var o da güzel bir kanal.
Iş, hayatımızı idame ettirmek için gerekli maddiyati bize sağlayan şey ve insanın sevdiği işi yapması gerektiğini düşünen biriyim ama maalesef herşey istediğimiz gibi olmuyor. O yüzden iş dışı faaliyetlerle kendimi hem mutlu etmeye hem dinlendirmeye çalışıyorum size de tavsiye ederim
Müziğe ilginiz varsa mutlaka hayatınıza katın, bir arkadaşım piyano dersi almış zamanında, bir ara çocuklara eğitim bile veriyordu tabii biraz yetenek biraz kendini yetiştirmekle alakalı bir şey bu ama bir yerden başlayın gerisi zamanla gelir diye düşünüyorum

Calisanlar gunun cogunu iste geciriyorlar. Bu nedenle sevdigin isi yapmak onemli. Ancak isler her zaman yolunda gitmeyebiliyor. Her zaman hersey dort dortluk olmayabiliyor.
Sevdiginiz isi yaparken is ortamindaki biriyle problem yasayabiliyorsunuz. Ya da is arkadaslari ile araniz cok iyi iken ustteki amirinizle... ya da herkes iyi iken is sizinle ortuşmeyebiliyor. Genelde ortam iyi ise is sizinle ortusmese bile bir sekilde tolere edilebiliyor ancak isinizi cok sevseniz de ortami sevmezseniz o zaman hayat cekilmez oluyor. Ancak nereye giderseniz gidin boyle bir tip hep sizi buluyor. Tipki hayatimizda ciceklerle beraber boceklerin de oldugu gibi bu tipleri biyolojik cesitlilik olarak dusunmek gerekiyor.
Ancak anladigim kadariyla sizin sorununuz sadece o usttunuz olan kadin degil. Isinizi de sevmiyorsunuz. O yuzden ayaklariniz geri geri gidiyor muhtemelen.
8 sene calismak zorundayim diyorsaniz hafta sonlari aklinizdan is yerinizi biraz olsun uzaklastirmak icin muzik kurslarina katilabilirsiniz ya da muzik egitimi alabilirsiniz hobi olarak. Yeteneginiz varsa tabi ki muzikle ugrasabilirsiniz. Bilmem kac yasindan sonra baska bir is yapip basarili olanlar hic yok degil. Ancak hayal kirikligina ugramak da var. Riske atmayim, is bulmak da zor diyorsaniz tek yapilacak sey yeni bir is bulana kadar bu ise devam edip hafta sonunuzu sevdiginiz seye, muzige, ayirmak. Sanirim hobi olarak muzige devam etmek su an icin en uygunu. O arada kpss ye de calisabilirsiniz. Unutmayin is degisimi yapsaniz bile yeni gideceginiz yerde de bu tip insanlar hic karsiniza cikmayacak diye birsey yok. En ufak seyde hep bu tipler yuzunden is degistirmek yerine bu tiplerle mucadeleyi ogrenmek de gerekiyor.

Mrblar. Bu aralar ben de öyleyim. İş yeri çok bunaltıyor. Düşünmüyor değilim 6 ay ücretsiz izin almayı . Tükenmişlik yaşıyorum resmen. 13 yıl oldu işe gireli. Çok şükür bir işim var ama herkes kendi halini kendisi anlar . Siz de başka bir alanda iş bakın. Ya da KPSS çalışabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…