Çalışmak ya da çalışmamak

Ayyyynen öyle şımarık halası çocuğumu dövecek parçalarım ne haddine. Çocuğum sıkıntılı olsa canına tak etse bi nebze de sorunlu olan kendisi zaten. Konu sahibi iyi dayanıyor helal olsun da çocuklarını da düşünse keşke

Hayır emekli olmam, bir kardeşi olmasa görümce pek hayli mecbur başının çaresine bakardı eşek kadar kız. Eve alın bir yardımcı olsun bitsin.
Çocuğunuz da otizm olsa bile, bakın görümcenin anası danası ölünce ortada kalmış sizin başınıza. Çocuğunuz iyi kötü bireysel yaşamayı öğrenmeli yarın sizin ölmeyeceğinizin garantisi var mı? Eğitim kariyeri olan bir insan için hiç de gerçekçi ve mantıklı bir bakış açınız yok.
Siz de bence psikolojik destek alın. Gereksiz sorumluluk yükleniyorsunuz.

Evden şutlarım çok net, kocamı da kovarım ses çıkarırsa. Benim çocuğuma benim evimde ben dahi dokunmaya kıyamazken besleyip yedirdiğim misafir ettiğim insan, çocuğuma öte git bile diyemez. Şiddet nedir ya? İyi misiniz siz?
Delidir ne uapsa yeridir felsefesi ile yarın size de yapıştırır bir tane aman deli der oturursunuz kenara o zaman

Maaş farkı çok olmayacaksa ben senin yerinde olsam emekli olurum. Biraz kendine zaman ayırman sana iyi gelir

Konu sahibi çıldırmış diye düşünüyorum. Kırmızı odalık vaka

Çocuklarınız şiddet de görüyormuş.
Siz o çocuklara haksızlık ediyorsunuz, geri plana da atmışsınız malesef.
Sizin durumunuzda olsam alır çocuklarımı gider düzenimi kurarım, o çocuklara bunları yaşatmaya hakkınız yok. Ona olmaz buna olmaz deyip durmayın

Sizin görümceniz ile ilgilenmeniz güzel ama asıl sorumluluk abisinde olmalı. Öyle küslük ayağına sizi bu kadar strese sokmaya hakkı yok.
Çocuklarınız halalarindan dayak yiyor eşiniz ne yapıyor bu durumda? Kardeşini tedaviye ikna etmek, edemiyorsa doktorlardan bu konuda yardım almak, farklı alternatifler bulmak onun isi. Zaten bir çocuğunuz özel ilgi istiyor. Sizin ilk göreviniz çocuklarınızı korumak, onlarla ilgilenmek. Eşiniz de kardeşiyle ilgili çözüm bulacak. Onu asıl dert edecek kişi kendisi. Sizde destek olursunuz sonrasında.
Su sartlarda emekli olursanız stresinizin azalacağıni sanmıyorum.

Kızlar büyük oğlum üniversitede halasının iki katı istese yere yapıştırır düşündüğünüz anlamda ciddi bir fiziksel şiddet yapamaz cimcikliyor en fazla
oğlum da anne evde kal sen olunca daha iyi davranıyor diyor
Ama ben de işin açıkçası evde onunla yalnız kalmaya korkuyorum olur olmaz yıllar önceki mevzulardan bağırıp çağırıyor kapıma gelip

Görümce için çözüm bulunmasi gerekiyor ve bu sizin emekli olmanızdan geçmiyor bence. Tedavi olmaması, kabul etmemesi ciddi bir sorun. Ne kadar zamandır sizinle yaşıyor bilmiyorum ama hayat boyu bu stresle yaşayamazsınız. Eşiniz elini taşın altina koyup, ilk önce iyi bir doktorla görüşüp bir yol izleyecek kardeşinin hastalığıyla ilgili. Sürdürülebilir bir durum değil bu.

Dayanamadım yine yazacağım. Simdi emekli olursanız, eşiniz tamamen olayların dışında kalacak. Siz çocuklarınızı, görümcenizi idare edeceğim derken sinirleri yıpranmış, yorulmuşken eşiniz hayatına çokta bir şey olmadan devam edecek. Kardeşiyle ilgili eşinize destek olmanız ayri,onun yapması gerekenleri sizin üstlemeniz ayri şeyler. Sonunda bundan pisman olursunuz her türlü. Emekli olmanın da dışında bunu unutmayın ve ona göre davranın derim.

1. Ben görümceyi evden atardim. 2. Isimi birakmazdim 3 mümkün olan her yardimi alirdim. Romatizmayi en kötü sekilde etkileyen sey negatif stres. Siz böyle devam ederseniz yakinda kendiniz etkisiz elemam olursunuz. Benden söylemesi. Bende de romatizma var cünkü.
Ek not: esiniz evde ne yapiyor?

Şiddet şiddettir nasıl böyle azımsarsınız ya? Üstüne psikolojik şiddet de cabası. Siz evde kalmaya korkup çocukları evde onunla kalmaya mecbur bırakırken iyi ama?

Eşinizin desteği nedir tam olarak, eşiniz emekli olsun kardeşine baksın, çocuklarla ilgilensin.

İstiyorsanız olun tabii ama sosyal yaşantınız devam edecek mi?

Evde yalnız kalamayacaksam ben uzun yıllar çalışmayı tercih ederim.

Görümce abisinin sorumluluğunda, arası kötü diyorsunuz, normal değil bu farkındasınız değil mi?

Amma eziksiniz yahuuu, hastaysa tedavi olacak o kadar. Abisi zorla tedaviye gotursun sizin basiniza atmasin tedavi kabule tmiyorsa da abisini de kardesini de koyarim kapiya giderler. Ne munasebet cocuklarimi dovdureyim!!

Bi görümce senin ve çekirdek ailenin hayatını zehir etmeye devam edecek. Afedersin en güzel günlerinizin i.ine bolca eder.

Çocuğun üniversite mezuniyetini zehir eder, çocuğun asker uğurlamasını zehir eder, ailecek güzel bir gün geçirip eve dönersiniz, evi başınıza yıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…