- 27 Kasım 2016
- 4.384
- 18.344
-
- Konu Sahibi hasbeenandgone
Tabii ki sizi anlıyorumEmekli olurdum..Yeterince üstümde yük var diyip bir de iş stresini çekmezdim..Sizin için demiyorum ama bizim iş yerinde çok var evleri arsaları var çocuklar iyi yerlere gelmiş altlarda Audi hala çalışma için diretip ayy yapamıyoruz yaşlıyız deniliyor ve onların yükü de bize kalıyor..Gerçekten durumu olmayan,çocuk okutan 100 yaşa kadar çalışsın asla lafım yok, yüklerini de alırım ama ununu eleyip eleğini asmış olanlarda emeklilikten bu kadar korkmasın ya
Aslında ben de böyle düşünüyorum ama iş arkadaşlarım akademik kariyerin yarım kalacak çok gençsin diyorlarCalismak mi daha iyi geliyor evde durmak mi 3 haftalik surecte hangisi daha iyi geldi
Hastaliginiz cikmis romatizma da zor bi hastalik gecmis olsun
Acikcasi erken emeklilik sansim varsa degerlendirir bir sure sonra duruma gore tekrar evime yakin baska islere bakardim emekli olup calisan cok insan var
Umarim her sey istediginiz gibi olur
Yok eşimle ilgili bir sıkıntım yok ortalama bir Türk erkeği olarakEşiniz tüm yükü size bırakmış durumda mı?
Eğer öyleyse bu konuyu düzenleyin emeklilikten önce.
Abla kusura bakma ama koskoca kadının da 24 yaşında görümce ile arayı bozmaktan korkması çok tuhaf. O kadar seneyi boşa mi yaşadın ya? Hiç mi bi övgüven, tecrübe ne bileyim korkusuzluk katmadı? Görümce kim allahaskina yani defolsun gitsin ise yaramazin teki. Sığıntı.Görümce için değil de oğlum İçin daha çok. Emekli olayım diyorum.Aslında çalışmak da istiyorum ama bu kadar stresi kaldıramıyorum
Aynı şekilde ev hayatı da çok stresli onu da kaldıramamaktan ve görümce ile aramı bozmaktan korkuyorum
Arayı bozmak derken beni düşman olarak bellemesini kastediyorumAbla kusura bakma ama koskoca kadının da 24 yaşında görümce ile arayı bozmaktan korkması çok tuhaf. O kadar seneyi boşa mi yaşadın ya? Hiç mi bi övgüven, tecrübe ne bileyim korkusuzluk katmadı? Görümce kim allahaskina yani defolsun gitsin ise yaramazin teki. Sığıntı.
Takınca takıyor çünkü güvenli huzurlu bir ortamda yaşamak istiyorumArayı bozmak derken beni düşman olarak bellemesini kastediyorum
Evet aynı şeyi anlıyorum da öyle bellese size ne ki? Ya gorumceyi niye takıyorsunuz cehennem olsun gitsin. Gerçekten size ne siz çocuklarınızla ilgilenin lütfen. Yollayın gitsin evden essek kadar olmuş gitsin çalışsın. Oğlunuzun da psikolojisini etkiliyordur.Arayı bozmak derken beni düşman olarak bellemesini kastediyorum
Çalışmaya devam eder , yardımcı tutardım ( temizlik, yemek yapacak birisi ) kalan vaktimle de otizimli çocuğumla ilgilenirdim, bu arada görümcenin durumu çok mu kötü, yani okuma , çalışma şansı var mı?Merhaba canım hanımlar,
Uzun bir aradan sonra bir konu ile geri döndüm. Kendimi tanıtayım 13 yaş bir oğlum var otizmli bir de üniversiteye giden bir oğlum var. Uzun yıllar özel sektörden sonra akademiye geçtim. Evliyim, eşim çalışıyor.
Kv ve Kp vefat ettiler küçük kızları (24 yaş) bizde kalıyor gidecek yeri yok. Kız okb ve anksiyete hastası maalesef onunla da ilgilenmem gerekiyor başka kimsesi yok.küçük oğlum ergenliğe girdi. Sürekli okulda birileri ile kavga ediyor sabah servise binip okula gitmek istemiyor. Bu arada bende romatizma çıktı, ellerimde ve ayaklarımda ağrı oluyor. Çocuktan dolayı erken emeklilik şansım var işyerim çok uzak. Arkadaşlarım kariyer yapıyorsun evine yakın bir yere geç sıkılırsın diyorlar.
3 haftadır evdeyim evet evde sıkılıyorum biraz ama iş yeri de çok stresli. Sağlık sorunlarım da var. Sürekli okuldan kötü haberler ( kavga vs) geldikçe üzülüyorum. Görümce sıkıntılı abisi ile kavgalı sürekli. Onunla da ilgilenmem gerekiyor doktor vs.
Siz olsanız yakın yerde çalışmaya devam eder miydiniz emekli mi olurdunuz? Bu arada akademik kariyerim bitince emekli olursam da maaş pek farketmeyecek.
Görümce ile aranız bozulursa ne olur mesela eşiniz mi kızar? Bu düşünce yapısı çok yanlış, kendi hayatınıza ve çocuklarınıza odaklanın...Görümce için değil de oğlum İçin daha çok. Emekli olayım diyorum.Aslında çalışmak da istiyorum ama bu kadar stresi kaldıramıyorum
Aynı şekilde ev hayatı da çok stresli onu da kaldıramamaktan ve görümce ile aramı bozmaktan korkuyorum