Merhaba hanimlar. Esimin 2 kardesi var. Abisinin kendi evi arabasi onlar ayri. Simdi oturdugumuz evde esime alinmisti guya kayinvalidem kucuk kaynimla birlukte ayri eve cikacaktilar derken 2 yil gecti ve biz hala elti falan birlikte oturuyoruz. Buyuk eve tasinmak icin para yetmedi onlarda burda biz oturalim siz kucuk eve cikin dediler. Tabii ne diyelim boyle birlikte oturmaktansa kucuk olsun benim olsun dedim. Maddi olarak sikitilarimiz var. Evin tamiri icin kredi cektik onu kocamin ailesi odeyecek. Evin kalan bir miktar kredisini biz. Oyle anlastik. Simdilik dogum iznindeyim. Eylul ayinda ise donmeyi planliyorum. Ise donmezsen krediyi odeyemeyiz esimin maasi yetmez. Simdi sorunum kucuk bebegim daha 10 aylik. Agustosda 1 yas bitecek ve ben onu krese birakmak zorundayim. Esimin aileside bi baski kurmus biz tamiri oduyoruz sizde krediyi odeyin falan. Zaten esim zamaninda hem abisinin hem kendi evi icin calismis baya bi yardim etmis. Simdi yeniden bizim cikacagimiz eve de yapmak zorundayiz. Ustelik kayinvalidem sanki biz borcluymusuz gibi konusuyor. Sanki ben calismaliyimda odemeliymisin gibi. Peki benim minnacik bebegim nolacak. Benim maas zaten ancak krediyi karsilar. Oglum gece zor uyuyor her saat uyaniyor. Ben 6 olmadan kalkmaliyim oglumu uykulu halde kaldirib aksama kadar krese nasil birakacagim. Simdi ortada kaldim. Esimi yalniz birakamam ama bir tarafda da bebegim ve odenecek borclar.