Merhaba kizlar 7 aylik kizim var ocak ayinda ucretsizim bitiyo aslinda calismak istiyorum ama kafam cok karisik birincisi calisirsam kizima kayinvalidem bakicak ayni binada oturuyoruz ama dogdugu gunden beri hic bakmaya istekli degil herkes kendi cocuguna baksin diyor,hicbir faydasini gormedim hastaneye giderken bike kizimi birakamiyorum heryere kizimla gidiyoruz 5 dk geliyor seviyor al sunu der gider evine o yuzden kizima iyi bakilacagi konusunda ciddi tereddutlerim var ikincisi calisirsam kizima daha iyi bir hayat sunabilirim maddi acidan ama calismasamda onun yaninda olmak icin ucuncusu buralarda kaynanamlardan baska kimsem yok hic arkadasim yok cok bunaldm evde curudum resmen psikolojik acidan cok bunaldim dorduncusu maasim cok yuksek degil ama tek maasada zorlanuyorim ve calisma saatlerim cok uzun ve ben ilk bebegimi 10 aylikken kaybettim cok hastaydi o yuzden bu bebegim hasta olucak diye aklim cikiyor onumuzde kara kis hastalik donemi cok titiz bakiyorum yemesi icmesi herseyi cok duzenli kayinvalidem benim gibi bakabilir mi sizce ? Aslinda annemde ara ara gelebilir ama sehir disinda kafam cok karisik kizlar yaaa ne yapmaliyim benim gibi olan varmi aranizda kizima kiyamiyorum calisip ona daha guzel bi hayat sunmak mi ?gene onun icin calismayip onun yaninda olmak mi?