Çalışmak istemiyorum

ohhoo asıl ilk konuyu okusan.. evlenmemeleri için annesi nihal ziyagil gibi bayılıp durdu ama abisi sağlam çıktı işte :)

ohhoo asıl ilk konuyu okusan.. evlenmemeleri için annesi nihal ziyagil gibi bayılıp durdu ama abisi sağlam çıktı işte :)
:) Onu da bulurum şimdi valla. Boşuna profil kapatıyorlar, azimli birini kimse durduramaz. bknz: anahtar kelimeyle aratmak.
Ki şu an buldum bile. Konu istememekle başlamış, balayıyla bitmiş. Kadını istememe sebepleri de ikinci evliliğiymiş.
Gelin hanım 2- kayınvalidegörümce 0, daha çoook skor tazeler gelin bence.

başka abi şikayetleri demi vardı?

abisi ve eşinin tatiline dahil olmak isteyip,abisi tarafından süper biçimde ekilen üye bu hahahaha

aa bu üye o üye mi? abi ne dese ne yapsa haklı o zaman

onun öncesi de var :)

C ceycey0406

Ne bu şimdi sorduğum soru ile bunların ne alakası var. Umarım forum yonetimin bu şekil de konuları sabote edenlere karşılık bir cezası vardır

ya işte insan her zaman nereye ne yazdığına dikkat etmeli
bazen böyle alnımıza sürülü kara leke gibi kalıyor
sonra napsan unutulmuyor

O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur.
Ya boşverin boş boş oturup alsın. Evde anasıyla fitne fesatlık düşününce de abisi kredi kartlarını vs ödüyor. En azından şimdi gözünün önünde durur arada getir götür yapar faydalı bir işe yarar.

Yoksa tam bir anne güdümlü füze adayı kendisi. Kendi fikri yok gibi bir şey anneyle bir vücut gibiler. Belki kendine ait bir hayatı olabileceğini farkeder bir süre sonra.

hala iyilik düşünen güzel bir kalp :)

yaa şimdi benim yarın sabah erken kalkmam lazım siz yazışırken arada beni etikeyleyin olur mu :) sabah konuyu aramıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…