- 23 Temmuz 2019
- 14.634
- 46.639
- 548
- 40
Ahahaha konuyu buldum.
Ana kız yengeye kafayı takmışlar. Anahtarı verdiniz mi konu sahibi?
Adamcağızın evliliğiyle uğraşıyorsunuz, gidip boş boş oturup bir de maaş mı alıyorsunuz?
Yazık adama ya, valla acıdım. Yengenin yerinde olsam o iş yerinin kapısından aldırmazdım sizi.
Evet, hepimiz abiye bir yükselmiştikohhoo asıl ilk konuyu okusan.. evlenmemeleri için annesi nihal ziyagil gibi bayılıp durdu ama abisi sağlam çıktı işte :)
:) Onu da bulurum şimdi valla. Boşuna profil kapatıyorlar, azimli birini kimse durduramaz. bknz: anahtar kelimeyle aratmak.ohhoo asıl ilk konuyu okusan.. evlenmemeleri için annesi nihal ziyagil gibi bayılıp durdu ama abisi sağlam çıktı işte :)
Dümdük söylemek mantıklıEle dümdük söyleyerek.
başka abi şikayetleri demi vardı?
aa bu üye o üye mi?Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
abisi ve eşinin tatiline dahil olmak isteyip,abisi tarafından süper biçimde ekilen üye bu hahahaha
Maaş alıyor musunuz peki?Ne bu şimdi sorduğum soru ile bunların ne alakası var. Umarım forum yonetimin bu şekil de konuları sabote edenlere karşılık bir cezası vardır
Bir derdim var
BDV Bir derdim mi var diyorsunuz? Bugün canınız mı sıkkın? Belki Sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz, belki de yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için. İçine atıp dert sahibi olacağınıza BDV'ye yazın söz sahibi olun. Bir derdim var, bir derdim vardı olsun.www.kadinlarkulubu.com
abisi ve eşinin tatiline dahil olmak isteyip,abisi tarafından süper biçimde ekilen üye bu hahahaha
Evet alıyorum ne gibi yardımı olacak bununMaaş alıyor musunuz peki?
Ne bu şimdi sorduğum soru ile bunların ne alakası var. Umarım forum yonetimin bu şekil de konuları sabote edenlere karşılık bir cezası vardır
O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur.Evet alıyorum
Ay valla milyonlarca yürek tek soru. Ben de bunu sormaya gelmiştim.Yengeniz evinin anahtarinin kopyasinin annenizde oldugunu ogrendi mi?
Evet alıyorum ne gibi yardımı olacak bunun
Ya boşverin boş boş oturup alsın. Evde anasıyla fitne fesatlık düşününce de abisi kredi kartlarını vs ödüyor. En azından şimdi gözünün önünde durur arada getir götür yapar faydalı bir işe yarar.O zaman yazık günah, boş boş oturup maaş alacağınıza, uygun bir dille anlatın. Boş oturuyorum, sen de boşa maaş ödüyorsun, bana müsaade et deyin. İki taraf için de makul bir anlaşma olur.
Ya boşverin boş boş oturup alsın. Evde anasıyla fitne fesatlık düşününce de abisi kredi kartlarını vs ödüyor. En azından şimdi gözünün önünde durur arada getir götür yapar faydalı bir işe yarar.
Yoksa tam bir anne güdümlü füze adayı kendisi. Kendi fikri yok gibi bir şey anneyle bir vücut gibiler. Belki kendine ait bir hayatı olabileceğini farkeder bir süre sonra.
Boşanmada büyük kusur sayılıyor ev anahtarını aileye vermek. Ama yazık adamın haberi yokAy valla milyonlarca yürek tek soru. Ben de bunu sormaya gelmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?