yaş kaç?öğrencimisiniz?Herkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
Zaten işe yaramıyorum bütün gün nette takılıyorum beni azad edin de anlayışla karşılarlarHerkese merhaba,
Ben bir kaç aydır abimin iş yerinde çalışıyorum aslında çalışıyorum denmez hiç bir şey yapmıyorum. Tüm gün Instagram da takılıp bilgisayardan film dizi falan izliyorum. Ama çok sıkıldım bunaldım. Kimseye bir şey diyemiyorum aklıma buraya yazmak geldi belki fikir veren olur. Ben bu durumu kırmadan dökmeden nasıl izah edebilirim ?
başka abi şikayetleri demi vardı?Hayatimda gordugum en muskulpesent, en mutsuz ve abisi ile ilgili en sorunlu insan sizsiniz. Lutfen abinizi her anlamda rahat birakin, isten ayrilin ve kendi hayatiniza odaklanin
Yok abisi ve ozellikle yengesine takik konu sahibibaşka abi şikayetleri demi vardı?
Sizin işiniz yok mu sürekli buradasınız?orada işe girmen annenin yeni politikası olabilir. tüm gün abinin yanında tüm detaylara hakim ol diye bekliyordur kadın.
yenge nasıl ? bebiş gelmiyor mu ?
Ahahaha konuyu buldum.Yok abisi ve ozellikle yengesine takik konu sahibi
Sizin işiniz yok mu sürekli buradasınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?