• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışmak istemiyorum artık.. Zorla çalışmıyorum, çalışmayan hanımlar evde oturmaktan memnun musunuz?

Havin896

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
36
50
3
aslında evde oturmak değil böyle paketleme işi nikah şekeri vs gibi işler yapmak istiyorum evde yapmak istiyorum.. iş için şuan istanbuldayım
Ankara'da bu iş nereden bulabilirim hanımlar..

Ben yaklaşık bir yıldır çalışmıyorum. Kısmetsiz bir döneme girdim iş bulamadım sonra başka şeyler oldu vs kaldım öyle. Şimdilik evdeyim. Bende heveslendim evde paket vs yapma işlerine ama bulabilene aşk olsun. Ben çok araştırdım ama bulamadım. Birkaç site var ama reklamdan başka bir şey yok. Konunuzu takip edeceğim. Belki biriler bulmuştur ve yol gösterir.

Ben yaklaşık bir yıldır çalışmıyorum. Kısmetsiz bir döneme girdim iş bulamadım sonra başka şeyler oldu vs kaldım öyle. Şimdilik evdeyim. Bende heveslendim evde paket vs yapma işlerine ama bulabilene aşk olsun. Ben çok araştırdım ama bulamadım. Birkaç site var ama reklamdan başka bir şey yok. Konunuzu takip edeceğim. Belki biriler bulmuştur ve yol gösterir.

siz de çevrenizden bulursanız duyarsnız buraya yazar mısınız

10 sene calistim son evlenince isi biraktim ve evde durmak hic iyi degil
Calisinca kafa mesgul oluyo disari cikiyosun iyi geliyor
Ev bilmiyorum cocuklarum büyüyene kadar mecbur evdeyim de elimde olsa simdi su saatte baslarim ise

2 yıldır işsizdim.Ancak iş bulup çalışmaya başladım.Az daha depresyona giriyordum.İş'i sadece para kazanma olarak görmeyin.Sosyelleşme olarakta gorebilirsiniz.Eğer memnun değilseniz başka bir yere girin,çalışma arkadaslarınızı lokasyonu değiştirin fakat evde oturmak beni ve işsiz olan etrafımdaki bir sürü insanı neredeyse depresyona sokuyordu.

10 sene calistim son evlenince isi biraktim ve evde durmak hic iyi degil
Calisinca kafa mesgul oluyo disari cikiyosun iyi geliyor
Ev bilmiyorum cocuklarum büyüyene kadar mecbur evdeyim de elimde olsa simdi su saatte baslarim ise
Aynen.......cok mutsuzum 6aylik oglum olmasi disinda

Aynen ben de cocuklarim var diye calismiyorum okul zamanlari geldiginde calisabilirim ancak
Bi tek mutlu eden coxuklarim yoksa evde durmak hic iyi degil
Yasiniz kac bilmiyorum ama ben 35 yasindayim 6 aylik bebegimin okul cagini bekleyemem yas faktorunden dolayi.8 yillik bankacilik kariyerimi biraktim 5 asilama 2 tup bebek tedavisi icin.hamdolsun bebegim kucagimda ama issizlik de kanayan yara.ins tez zamanda hayirli bir is kapisi acilir.inan ekonomik degil cok sukur geciniyoruz. sadece manevi olarak ihtiyacim var.bulundugum sehirde akraba yok.komsu iliskisi yok zaten de gereginden fazlasini sevmem.ay ne cok yazdim kusura bakmayin

Yasiniz kac bilmiyorum ama ben 35 yasindayim 6 aylik bebegimin okul cagini bekleyemem yas faktorunden dolayi.8 yillik bankacilik kariyerimi biraktim 5 asilama 2 tup bebek tedavisi icin.hamdolsun bebegim kucagimda ama issizlik de kanayan yara.ins tez zamanda hayirli bir is kapisi acilir.inan ekonomik degil cok sukur geciniyoruz. sadece manevi olarak ihtiyacim var.bulundugum sehirde akraba yok.komsu iliskisi yok zaten de gereginden fazlasini sevmem.ay ne cok yazdim kusura bakmayin
30 yasindayom ben de
Evet para kazanmak da cok cok önemli bir kadın icin ama en cok manevi yönden lazim çalışmak
Ev insani köreltiyor
Ev isi komsularla kahve esliginde o onu yapmis bu bunu yapmiş muhabbeti çekilir gibi degil zaten
Insallah hayirli kapılar açılır hepimize hem çalışp hem de cocujlarımıza bakarız güzelce
Maddiyat yetse bile çocugun icin birikim yaparsın ben de evde oturup hiçbisey yapmadan kocam getirecek ben yiyeceģim her istedigimi alacsk diyenlere inanamıyorum
Calismaya alışmış olmaktan sanırım

Hamileyim ve dr um istirahat verdi. O kadar sıkıldım ki kesinlikle çalışmalıyım. Evde oturmak bana göre değil onu anladım.
Bence her kadın çalışmalı.

30 yasindayom ben de
Evet para kazanmak da cok cok önemli bir kadın icin ama en cok manevi yönden lazim çalışmak
Ev insani köreltiyor
Ev isi komsularla kahve esliginde o onu yapmis bu bunu yapmiş muhabbeti çekilir gibi degil zaten
Insallah hayirli kapılar açılır hepimize hem çalışp hem de cocujlarımıza bakarız güzelce
Maddiyat yetse bile çocugun icin birikim yaparsın ben de evde oturup hiçbisey yapmadan kocam getirecek ben yiyeceģim her istedigimi alacsk diyenlere inanamıyorum
Calismaya alışmış olmaktan sanırım
Kesinlikle...zaten 8 yillik calisma hayatimin 7 yilinda bekardim...kendi evim vardi ailem memleketteydi.sanirim ben daha radikal bir hamle yaptim ve 30 (31bitince) umdan sonra evlenip isi birakip 35 imde zar zor bir evlat sahibi oldum (allahim hepsine saglik uzun omur versin)
Esim sagolsun tum temel ihtiyaclarimizi karsilar ama elinden 5 kurus almadim 3.5 senede.hep kiyimda kosemde calisirken biriktirdigimden harcadim.telefon faturami kendim oderim ve kiyafet vs alacagimda esime biraz pahali gelse begendigim hic gururuma yediremem kendim alirim.sizi cok ama cok iyi anliyorum. Hayirli birer ia kapisi diliyorum tum calismak isteyenlere

Kesinlikle...zaten 8 yillik calisma hayatimin 7 yilinda bekardim...kendi evim vardi ailem memleketteydi.sanirim ben daha radikal bir hamle yaptim ve 30 (31bitince) umdan sonra evlenip isi birakip 35 imde zar zor bir evlat sahibi oldum (allahim hepsine saglik uzun omur versin)
Esim sagolsun tum temel ihtiyaclarimizi karsilar ama elinden 5 kurus almadim 3.5 senede.hep kiyimda kosemde calisirken biriktirdigimden harcadim.telefon faturami kendim oderim ve kiyafet vs alacagimda esime biraz pahali gelse begendigim hic gururuma yediremem kendim alirim.sizi cok ama cok iyi anliyorum. Hayirli birer ia kapisi diliyorum tum calismak isteyenlere
Aynı seyleri yaşamısız o yüzden ayni düsünüyoruz sanırim
Bende cok süre yalniz yasadim çalışþım kirami faturami ihtiyaclarimi kendim aldim
Simdi eşim kendisi para bırakmazsa ben isteyemiyorum bile zor geliyor
Mesela şu an evdeyim dahaa kahvalti yeni bitti
Çocuuklar uyutulup temizllik yapılacak
Yetişirse aksam yemeģi
Çat kapı geleen komsular da bitmiyor zaten
Ve ben calismadigim icin şu anki zamanimi kayıp zaman olarak görüyorum
Hem cocuk büyütüp hem de calisan anneler gervekten cok güclü ve takdir ediyoruum
Imkan varsa iş bırakılmamalı
Illaki yoruci ama izin alinabilirse kisa bi tatil kafayı toplar

Back
X