- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
- Konu Sahibi Birpapatyagolgesi
-
Sarmanın da hazırı satılıyor.Amacım hayatı kendime zorlaştırmak değil. Sarma seviyorum. Kendi zevkim için yapiyorum. Gün gelio corba dahi pismiyor dışardan söylüyorum.
Bağırmak sorununuzu çözmeyeceği gibi çocuğunuzu korkutur ve aranızdaki ilişkiyi zedeler.Bagiran bir anne olmak istemiyorum. Ama bunaldim.
Bana akil verin yardim edin.
2 çocukla niye yaprak sarması. İçindeki pirinçle bulgurun baharatlı hali değil mi neticede, niye eziyet ediyorsunuz kendinizeBebeğin ne kadarlık . Açıkça şunu soyliyim iki cocuklu bı anneyim. Ne annane ne babanne desteği var. Yalnız büyütüyorum. Bebekle iş yapmaya çalışacaksın. Başka çare yok canm. Uzun sürüyor ama napcan . WC ye bile beraber gidiyoruz düşün. 14 aylık. Yemek yaparken bacaklarıma yapışır. Eline sürekli oyalancak biseyler veriyorum. Geçen sarma sardım tam üç kere de sardım. Uyutup başına oturdum. Yarm saat sonra uyandı. Emzirip yatırdım. Onbeş dakka sonra uyandı. Sonra tekrar salladım. Neyse o sarmayı akşam yedik. Ama ne emek var o sarmadaben şunu kabullendim.kimsem yok. Var ama yok yani. Allah sağlık ömür versin. Napayım. Herkes kendi hayatını yaşıyor. Kendi başıma çocuklarıma her anlamda yetebilmeliyim. Bu benim sorumluluğum. Depresyonun ucundan dönüp dolaşıp geliyorum arada. Yapacak bişey yok işte. Haaa bı daha bana çocuk yap derlerse üç senelik bakıcı paramı peşin veren olursa yaparm
Kuzum bunu ben de sordum seviyormuş hanımefendi.2 çocukla niye yaprak sarması. İçindeki pirinçle bulgurun baharatlı hali değil mi neticede, niye eziyet ediyorsunuz kendinize
Sarma bana göre zevk işidir. Bu yüzden2 çocukla niye yaprak sarması. İçindeki pirinçle bulgurun baharatlı hali değil mi neticede, niye eziyet ediyorsunuz kendinize
O zaman kendi tercihiniz. Niye 3 kerede sardım, yoğunluktan depresyonun eşiğinde geziyorum diyorsunuz ki?Sarma bana göre zevk işidir. Bu yüzden
Sarma sardım diye depresyon a girmedim . Gerçekten tuhaf yorum yapıyorsunuz.O zaman kendi tercihiniz. Niye 3 kerede sardım, yoğunluktan depresyonun eşiğinde geziyorum diyorsunuz ki?
Ben bu tip dertleri bu forumda görüyorum.Benim anlamadığım maddi hazırlığınız olmadan neden çocuk yaptınız? Yarın işe gelin artık ofisten çalış deseler ne yapacaksınız? Hiç mi önceden bu çocuğa kim bakacak, hangi parayla ne olacak diye düşünüp planlamadınız? Eşiniz bu denklemin neresinde neden hiç adı geçmiyor en çok oraya takıldım
Ben bu tip dertleri bu forumda görüyorum.
Çevremdeki herkes çocuk sahibi olmadan önce maddi-manevi şartlarını mümkün mertebe ayarlamaya, olanı da iyileştirmeye çalışıyor.
Elbette kontrol edilemeyen durumlar, istemeden hamile kalma vb olur ama bu konuda böyle bir şey de yok okuduğum kadarıyla.
Geçen bir arkadaş ne güzel konu açmıştı, çocuk için hazır mıyız? Diye sormuştu C captain price di sanırım.
Keşke herkes yapsa bunu.
Bu platforma sorsun demek istemiyorum kendi içinde sorgulasın, yakın aile çevresine sorsun.
Çocuk sahibi olmak çok büyük bir sorumluluk çünkü.
Aklın yolu bir demek kiKuzum bunu ben de sordum seviyormuş hanımefendi.
Eziyet olarak görmüyor o nedenle.
Saygı duyarım o zaman, yazdığınızdan bunalmış gibi geldiniz o yüzden dedimSarma bana göre zevk işidir. Bu yüzden
Sarma bana göre zevk işidir. Bu yüzden
Tabiki bunaldigim anlar var. Bunalma sebebim sarma değil tabiki. Tam tersi bebeğim uyusa yada bi saat bakicak birisi olsa, incecik küçücük yaprakları kalem gibi zevkle sararim ben. Benim için yemek yapmak terapi aslında.ilgi alanim çünkü. Sadece çocuklara bakicak insan lazım . O yokSaygı duyarım o zaman, yazdığınızdan bunalmış gibi geldiniz o yüzden dedim
Aynen. Bu sefer gelen yapraklar küçük boy istedim. Serçe parmağın kalınlığında sarmalar çıktı. Nasıl mutlu oldumSonunda benim gibi düşünen birini buldumBen de çok seviyorum yaprak sarmayı kalabalıkta olsak derim sarmayı bana bırakın siz başka iş yapın, stres atma yöntemi gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?