- 10 Haziran 2018
- 1.397
- 2.345
Konu sahibi, annelik bana göre değilmiş diyin rahatlayin bence, çoğu anne 7 aylık bebeği varken iş iş diye tutturmuyordur. Mecburiyet olur, kariyer olur, maddi sebepler olur tamam ama. Şartlar uygunken asgari ücretli iş için bu kadar ısrarın tek açıklamasi anneliğin size göre olmaması bence. Ömür boyu ev de kal çocuk bak denilmiş gibi tepki veriyorsunuz. Alt tarafı çocuk 2 yaşına gelene kadar, zaten 6 ayı bitmiş. Sosyalleşmekse mesele, kurslara gidin, spora gidinYa eşim aslında bakıcıya da karşı. Çünkü eşimin şuan tek düşündüğü, çocuğa 1-1.5 yaşına kadar benim bakmam. Çünkü çok küçük olduğunu, anne baba ikisinden birisinin illaki yanında olması gerektiğini, mutlaka birisinin sevgisini ilgisini sürekli hissetmesini istiyor.
Ben çocuğa anneanne ya da babaanne bakmalı dediğimde ise, kimsenin hayatına ipotek koyamayız. Herkes kendine zor bakıyor bir de zorla çocuk mu baktırcaz diyor. O zaman bakıcı bulalım bir tane, o baksın diyor.
Bende bakıcıya karşıyım. Eşim çocuğa fazla düşkün. Eminim ki bakıcı arama sürecimiz ciddi sancılı olur. E bir de neticede bakıcı gelecek. Yani işin doğrusu biraz da eşimi kıskanıyorum bu durumda işte
Bakıcı gelmesin kocamı kıskanırım diye yaşlı başlı insanları 300 km'den getirmek istemek, bu konuda ayak diremek ayri bir olay zaten .
Çok bencil ve simariksiniz