- 26 Eylül 2015
- 13
- 17
- 88
- 38
- Konu Sahibi benimkafamcokguzel
Merhaba hanımlar,
Size bir soru. Kazandığınız para dışında sizi çalışmaya iten en önemli sebep ne?
Size bir soru. Kazandığınız para dışında sizi çalışmaya iten en önemli sebep ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplumda aktif olmak. Boş durumamak
güzel motto:)Şu an çalışmıyorum ama çalıştığım yıllardaki en büyük motivasyonum; insanın kendi kazandığı parayı harcaması en büyük özgürlüktür mottosuydu.
İceriklerin kendime uyarlanmış haliyle motive oluyorum
çalışmadan duramayanlardansınız yani :)Hiç bir zaman çok paramın olması amacım olmadı.
iflah olmaz bir işkoliğim, 20 yıldır dünyada anlamlı bir fark oluşturmak için çalışıyorum.
Seyahat etmek. Şehir dışına gidip yeni yerler keşfedince inanılmaz şarj oluyorum :)Merhaba hanımlar,
var mı bir değişim planı?Açıkçası 4 yıldır kalmadı. Bende bunu değiştirmek için çalışıyorum, jetonum geç düştü ama bu düzeni degistirecegim
var mı bir değişim planı?
Su sistemde çalışmayı sevmiyorum açıkçası. Haftada beş altı gün çalış, sadece 14 gün izne cik. Hayat yaşamaya mi geldik çile çekmeye mi o yüzden her üç yılda bir kendime bir senelik tatil veriyorum
Benim tek motivasyonum işsiz kaldigimda kimseden bir kuruş yardım almamak için para biriktirmek - ileride kendimi erken emekli etmek için yatırım yapmak ve çalışırken küçüklü büyüklü tatiller ayarlamak.
Başka da bir şey yok yani.
hakkınızda hayırlısı olsun. son cümleniz için mühür kaşe imza :)Evet.
Adim adim da ilerliyorum. Ztn 5 yıllık süreçte bir değişim olacak, ama çaldıkları çalışma enerjisi ve geride bıraktıkları enkaz ile uğraşan ben olmayacağım.
Pandemi mecburiyetleri olmasaydı başarmıştım
Hayırlısı diyorum
Bilmeyen ile çalışmak zorda cahilliğini bilmeyen ile çalışmak işkence imiş
hakkınızda hayırlısı olsun. son cümleniz için mühür kaşe imza :)