• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Calisiyorum.Ne yiyebilirim?

hasret6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
97
0
36
Almanya
günaydin arkadaslar
dogru yeremi yaziyorum bilmiyorum ama neyse sorunumu yaziyim bari.
ben birkac gündür diyetteyim ama calistigim icin pek birseyler yapamiyorum.
sabah 12den aksam 8 kadar calisiyorum ve ise gitmeden bir dilim ekmek yiyorum. is yerine 1.5litre su götürüyorum iciyorum hepsini ve bir dilim ekmek ama tabi bir dilim ekmekle doymam heralde 8 saatde. Baska ne götürecegimi bilmiyorum :26:
Mesela ogün kuru kayisi götürdüm onlarda pek doyurmadi ve sanirsam onlardan cok yemekte pek iyi degil. cok agir birseyde götürmek istemem ama cok ufakta olmasin Doyursun beni yeter. Birde cocuklarla calistigim icin pek düsünmüyorum yemegi unutuyorum veya zamanim fazla olmuyor. ama diyette birsey yememekte yanlis biliyorsunuzdur. Ondan size soruyorum sizce ne götürebilirim? doyurucu, az kalorili ve cabuk yiyilcek birsey..
cok uzun oldu ama simdiden tsk ederimm :1:

Kepekli ekmek yiyebilirsin cnm çavdar ekmeği olabilir, birde eti form bisküviler var sıkıldıkça atıştırabilirsin yeşil çayla.

aslında seçenek çok ama hepsi hazır gıda belki sandaviç yapabilrsin kepek ekmeği ile, diyet bisküviler tatları kötü ama baya tok tutuyolar, konserve olabilir lıght ton balığı felan,

satt 12'den sekize 8 saat aç kalmak tabiki mantıklı değil en az iki öğün yemen lazım

bende çalışıyorum evden kepekli sandviç hazırlıyorum salatalık biber beyaz peynir koyuyorum içine sabah onu yiyorum arada bir avuç ceviz ya da fındık yiyorum öğlen ise tavuk ızgaralı büyük bir salata yiyorum arada bir elma ya da bir muz yiyorum akşam 5 gibi açıkıyorum o zamanda eti çay keyfinin müsli kurabiyeleri var bir tane ondan yiyorum

tsk ederim arkadaslarr. bugünn kepekli ekmek götürdüm icine peynir koydumm onu yedim sonra elma muz mandalina yedimm.. sonra eve geldim bi dilim kepekli ekmek yaninda kücük omlet ve yanina kirmizi biber kesip yedim. suanda yesil cay iciyorum :66:
sizce aksam yemegi icin bu iyimi? genelde isten gelince cok ac oluyorumm ama agir seyler yememeye calisiyorum.
Bu arada diyet büskivilerini hic düsünmemistimm.. onlardanda alirim artik :)

akşamları bir tabak sebze yemeği yada balık falan yersen bişicik olmaz rahat rahat yee ;)

meyve götürebilirsin.Bir avuç kadar da ceviz-fındık yiyebilirsin,hem çok faydalı hem de tok tutar.

mısır gevreği götürüp sütsüzde yiyebilirsin.acıktığın zaman at ağzına bi avuç.nede olsa günlük iktiyacın olan tümvitaminler var onda

evet canim biliyorum cok az yedigimi is yerindede yiyemem zamanim yok ana ögün yemek icin. ondan sordum ise ne götürebilirim diye cok agir olmayan bisey :) korkuyorum metabolizmam yavaslar diye bu yüzden.

Beyaz leblebi bulabilirsen onlardan mutlaka götür, ara ara bir avuç yedikten sonra üstüne su iç. Bitkisel protein aynı zamanda tok tutar. Üşenme meyve de götür, bunlardan az az ve sık sık ye. Bunlar aslında ara öğün olarak veriliyor, ana yemek yeme fırsatın yoksa da süt götürebilirsin bence. az az ve sık sık atıştırmak metabolizmayı zinde tutar bu yüzden çok önemli. aksi halde az yediğin gibi bir de kilo alırsın ki çok sinir bozucu birşeydir, tecrübeyle sabit

Son düzenleme:
Back