• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

yeme bence de güz :) ben bugün bir şey getiremedim ..dışarıda markette hazır tavuk sote vardı 100 gram ondan aldım ..yanına da yoğurt .ohh miss gibi gitti valla

canım ıstemıyorum yemekte. evde yanlızım tek basına ınsan yemek yapmak ıstemıyo. ne ugrascam bısıler bulurm yerım dıyosun. ama ıste hafta sonu alısverıs yapıp denıcem en azından. evde yemeklık bısı yok almıyoım yapmıyom dıye :D

ısın kotusu et tavuk felan pek aram yok nedense sevmıyom fazla. sebzenınde her cesıdını yemem varsa yoksa pasta corek borek napcam bılmyım bı sekıl olcak tabı . bu yaza 36 beden gırmem gerek

ay kızlar konuyu ben actım . ben uygulayamıyorum. lakın neler geldı basıma. yemek felan mumkun degıl yapabılmem. artık esım askerden gelınce ancakl yemek yaparıım. ama spora gıttım bı tartırldım 62 kıloya dusmusum nası yaptım bılmıyorum sanırım sınır stres ınsanı mahvedıyo.

bu sabah 15-6 parca karpuz ve bır ıkı catal kaar peynır yedım
oglen ıcınse evden getırdıgım peynır ve sabah aldıgım gevregım cekmecemde onu yyecegım saatı beklıyo.

bu sabah 15-6 parca karpuz ve bır ıkı catal kaar peynır yedım
oglen ıcınse evden getırdıgım peynır ve sabah aldıgım gevregım cekmecemde onu yyecegım saatı beklıyo.

bugünkü öğlen menulerımız aynıymıs olumunekankayizsmile
ben de evden peynır getırdım ve yoldan sımıt aldım cayla domatesle afıyetle yedım
mıllet garıp garıp bakıyor bana
neymıs kendıme ezıyet edıyormusum

ney ezıyetı ayol tas gıbı doydum :hulya:

bugünkü öğlen menulerımız aynıymıs olumunekankayizsmile
ben de evden peynır getırdım ve yoldan sımıt aldım cayla domatesle afıyetle yedım
mıllet garıp garıp bakıyor bana
neymıs kendıme ezıyet edıyormusum

ney ezıyetı ayol tas gıbı doydum :hulya:

aynen valla cok lezzetlıydı. ama bu saatte yıne acıktım. aksam yemeklere saldırmam ınş.
ne psırsem bılmıyorum aksam ıcın .
sımdılık ya musakka ya tavuksote yada hıc bısı yapmıcam makarna haslayıp gecıcem

aynen valla cok lezzetlıydı. ama bu saatte yıne acıktım. aksam yemeklere saldırmam ınş.
ne psırsem bılmıyorum aksam ıcın .
sımdılık ya musakka ya tavuksote yada hıc bısı yapmıcam makarna haslayıp gecıcem

tatlım ben haftanın bır gunu standart bır salata buldum gercekten cok doyurucu

bır kutu konserve mısır bı kutu ton balıgı bol yesıllık domates

karıstırıp yıyorum hem lezzetıne doyulmuyor hem de cok doyucuru tavsye ederım yerimseniben

tatlım ben haftanın bır gunu standart bır salata buldum gercekten cok doyurucu

bır kutu konserve mısır bı kutu ton balıgı bol yesıllık domates

karıstırıp yıyorum hem lezzetıne doyulmuyor hem de cok doyucuru tavsye ederım yerimseniben

BEN TON BALIGINI PEK SEVEMIYORUM
mısırıysa pek tercıh etmıyorum sadece kumpırde mısır alıyorum .

salatayla genel olarak aram yok gercı . varsa yoksa hamır ısı sempatiksalakcinni
olcak bu halım bılmem

bu sabh ve oglen yıne gevrek karpuz ve peynır yiyorum. evde yemek yapmayabaslrsam pısırdıkleımden getırırım . su hafta sonu gelsınde bı hihoyyyt

ben işe başladığımda öğle yemeği için yanıma 2 kepekli ekmekten yapılma sandviç almayı düşünüyorum.bir kutu ayranla tüketirim.peynirli olabşlir köfteyle yapılabilir haşlanmış tavuk göğsüyle yapılabilir..ara öğünler içinde meyve götürürüm oldu bitti napalım:D

Back
X