• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çalışıyorum, diyet yapmak istiyorum ama işyerinde ne yiyeceğim diyenler

ya ben bir de bana sor ..aynı durum bende de var ..3 haftadır ağzıma adam gibi tatlı girmedi ..hep light şeyler ..adam gibi oturup bi künefe yiyesim var yaaaaaaaa ....şöööyle bi adana yesem şapur şupur ..of anam of..şimdi benim kilo vermem yavaşladı gibi ..o yüzden haftaya yeni bir diyete başlayacağım ..sürekli aynı şeyleri yiyince vucut alışıyr. kilo verme duruyor ..o yüzden diyetleri ara ara değiştirmek lazım ...verimli sonuç almak için...eşimin doğum günü var ..o gün dışarda yeriz ..haftasonu da normal yeriz...haftabaşı yeni diyete başlarım diyorum ....2 kilom kaldı zaten ..inş. oda bir gitse tamamdır

ya ben bir de bana sor ..aynı durum bende de var ..3 haftadır ağzıma adam gibi tatlı girmedi ..hep light şeyler ..adam gibi oturup bi künefe yiyesim var yaaaaaaaa ....şöööyle bi adana yesem şapur şupur ..of anam of..şimdi benim kilo vermem yavaşladı gibi ..o yüzden haftaya yeni bir diyete başlayacağım ..sürekli aynı şeyleri yiyince vucut alışıyr. kilo verme duruyor ..o yüzden diyetleri ara ara değiştirmek lazım ...verimli sonuç almak için...eşimin doğum günü var ..o gün dışarda yeriz ..haftasonu da normal yeriz...haftabaşı yeni diyete başlarım diyorum ....2 kilom kaldı zaten ..inş. oda bir gitse tamamdır

hafta sonları biraz daha esnek davran canım bende tatlıy hasretim günlerdir aldıgım tek şekerli şey meyveler çayıda şekersiz içiyorum bazen çok şekerim düşüyor

haftasonu daha ii dayanıyoruz aslında .... çıkıp yürüyoruz filan o yüzden hani yürümüşken abartmayayım böylece iice kilo gitsin diyorum ama dediğim gibi haftaya yeni diyete başlayacağım ..en azından haftasonu az yağlı az salçalı bir kısır yapıp da yiyeym yaa...yağ salça az olursa kalorisi çok olmaz sanırım ..

haftasonu daha ii dayanıyoruz aslında .... çıkıp yürüyoruz filan o yüzden hani yürümüşken abartmayayım böylece iice kilo gitsin diyorum ama dediğim gibi haftaya yeni diyete başlayacağım ..en azından haftasonu az yağlı az salçalı bir kısır yapıp da yiyeym yaa...yağ salça az olursa kalorisi çok olmaz sanırım ..

yaa canım bence çok ta kalorili olmaz ben yapcam valla aklımda kalcagına midenmde kalsın çok abartılı yemedikten sonra bişey olmaz hem bol yeşillikle yiyorsun o da kurtarıyo yani aklinialirimsmile

kızlar ben 2 kilo daha vermişim bu aralar pek iştahım da yok. şaşılacak bi durum benim için

hadi hayırlı olsun ..amonra deyince aklıma hep şu mısır tanrısı geliyor ..bulmacalarda çok çıkarya :))))

benim bir de gaz sorunum var ne olacak bilmiyorum ..diyete ilk başladığımdan beri 3,2 kilo verdim ama çok farketti ...içimdeki gaz indi şişlik indi ...eskiden düğmesini kapatamadığım hatta düğmeleri ile kapanma noktası arasında bir karış olan pantolona giriyorum artık .... çok inceldim .birden eridim yani ..ama hala gazım var ..karnımda gezinip duruyor şerefsiz ... o yüzden de galiba kilo değişikliğim yok gibi geliyor bana ..belki de verdim ama gazdan dolayı belli olmuyor ..çünkü gazım olmadığı zamanlarda tartılmayı denedim ..yarım kilo farkediyor gazlı dönemime göre ..o yüzden bekliyorum biraz daha ..gazım geçsin de ölçüleyim diyorum ama geçmedi 2 gündür ..geçiyor tekrar oluyor ..

benim bir de gaz sorunum var ne olacak bilmiyorum ..diyete ilk başladığımdan beri 3,2 kilo verdim ama çok farketti ...içimdeki gaz indi şişlik indi ...eskiden düğmesini kapatamadığım hatta düğmeleri ile kapanma noktası arasında bir karış olan pantolona giriyorum artık .... çok inceldim .birden eridim yani ..ama hala gazım var ..karnımda gezinip duruyor şerefsiz ... o yüzden de galiba kilo değişikliğim yok gibi geliyor bana ..belki de verdim ama gazdan dolayı belli olmuyor ..çünkü gazım olmadığı zamanlarda tartılmayı denedim ..yarım kilo farkediyor gazlı dönemime göre ..o yüzden bekliyorum biraz daha ..gazım geçsin de ölçüleyim diyorum ama geçmedi 2 gündür ..geçiyor tekrar oluyor ..

oyyy bende de bağırsak tembelliği varr 1gün atlatsam 3 gün kıvranıyorum :çok üzgünüm:

selam millet ..öğlen için sabah iki kepekli ekmeğin arasına az peynir koyup yağsız tost yapmıştım yarısını yedim yarsı kalmıştı ..o tostun yarısını getirdim ...bir de hazır közlenmiş kırmız biberler olurya onlardan doğradım yoğurdun içine ince ince ..nane kattım salatalık kattım ..bir kase de odan getirdim ... yedim ... yarına allah kerim ..yarın akşam sinemaya gideceğiz ..öğeln hafif yerim yine ..akşam orada ızgra ya da tavuk şiş yerim ..haftaya da şu 5 günde 5 kilo diyetine başlayacağım inş.. bakalım neler olacak ...

merhabalar kızlar ben ıkı gundur taze fasulyeye sardım . sanırım bugunde taze fasulye yapacagım.evden getırme sını daha basaramadım. esım pazartesı sabajh gıttı. aksamlareında spora gıdıyorum bır turlu alısverıse cıkamadım. ama lokantamız taze fasulye ısıne gırdı ve harıka yapıyo. sanırım bu hafta kaynadı gıttı. bırde regl olcam cok acıkıyorum sureklı bısıler yıyorum. ama pazartesı gunune kadar olurum ve bu aclıkta bıter umarım .delı oluyorum.

Günaydın arkadaşlar...

Ben valla maşallah diyim sayenızde ıyı tuttum bu evden getırme işini...

Bugün anacıgımın dun aksam yaptıgı yemekten getırdım...

3 kaşık pilav 1 dılım patates 100 gr kadar da tavuk + salata

iyi gidiyorum ya masallah dermısınız nüffen

masallah aydasucum.
ay ne sanslısın kenke benımde evde annem yemeklerı yapsada getırsem ama nerdeeee.
bu gunlerın kıymetını bılın kuzum. su yemek yapma ısıne tav oluyoırum

masallah aydasucum.
ay ne sanslısın kenke benımde evde annem yemeklerı yapsada getırsem ama nerdeeee.
bu gunlerın kıymetını bılın kuzum. su yemek yapma ısıne tav oluyoırum

haklısın guz gercekten sanslıyım canım
Allah razı olsun annemden
Gecen gun evde sebze neyım kalmamıs, dolaba baktım 3 sap pırasa saat aksam 10
Tutturdum ben bunu pısırecem dıye kızım ocaga koyduguna değmez dıyor yok dınletemıyor
Ayarladım pırasayı yuruyuse gıttım bıtınce yaparım dedım
anammmm bı baktım anacım pışırmıs koymus
du ben eve gıdınce bı daha opem

1 tane mı içecen yanında ekmek neyım olacak mı canım

evet bir tane içeceğim ..yanında bir tane de salata ....ekmek getirmemişim...kepekli bisküvi var ekmek yerine ondan yerim artık ...ben sabah ve öğleden sonraki aralarımda hep meyve yediğim için tok tutuyor sanırım

pzartesı ıcın lıstemı yapam dıyom ben. artık yter tembellık. hafta sonu alısverısı yapıp pazartesıden ıtıbaren dısardan yımek yok

Back
X