kizlar aksam 7de evde oluyorum. yemek yaparsam eger cok daha gec suruyo ama hazir yemek varsa ya da esim benden once gelip yemek yapmissa yemek ye masayi topla mutfagi toparla diyene kadar saat 9 oluyo. sonra hangi isimi yetistircegimi sasiriyorum. Eşimle beraber yapmamıza rağmen yetişemiyoruz yani temizlik mi yapiyim film mi izleyelim kendime mi vakit ayirayim bilmiyorum. 2ye kadar uyumuyorum sonra sabah surunerek kalkiyorum:) ev islerine yardimci tutacak durumumuz yok henuz beraber yapmaya calisiyoruz ama temizlik yapsak da baska biseye vakit kalmiyo bu sefer, saldik gitti temizligi valla:d siz neler yapiyosunuz aksamlari?
8-5 mesaim var. hafatsonum tatil. eşimin mesaisi genelde 9 gibi başlar akşam 7 civarı evde oluri bazı günler şehir dışında oluyor (haftanın 2-3 gunu)
sabah kalk, wc, gıyın, çık işe git. akşam işten çık kresten kızı al (babası burada ise birlikte alıyoruz o bizi eve bırakıp geri gidiyor yoksa ben alıyorum hava guzelse bıraz parkta takılıyoruz sonra dolmuşa atla eve gıt derken saat 6 oluyor), hemen ust bas degıstır hem kızımın hemde kendımın, yemege koyul, yemek yedır, kendımıze sofra kur topla, çay koy , kızla ılgılen, uyut halim kalırsa dus al derken saat 10 oluyor... sonra cuppa yatak...
benim eşim yan gel osman modunda takıldıgından tum yuk bende dıyebılırım.
tabı bu ara her gun yıkanan ve ertesı gun toplanan çamasırları, bulaşığı vs saymıyorum bıle

kendıme de pek vakıt ayırdıgım soylenemez tek yaptıgım dus almak epılasyon almak o kadar

arada da yatmadan kıtap okumak ...
ben şahsen evde degıl işte dınlenıyorum..