- 27 Nisan 2012
- 15.241
- 17.916
İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
Savruk para saçan anlamında değil. Niye öyle anladiniz anlamadim? Ayrıca niye yorumuma yorum yapma gereği duydunuz? Emoji filan da kullanmadığınız için ne duyguyla yazdınız onu da anlamadım. Neyse...nikin öyle demiyor ama
evet neredeler acaba ben de merak ettim bak şimdi:))Eee kadının parasının hükmü kendinde olacaksa buradaki kocam ailesine parasını yediriyor konularına yorum yazan kadınlar nerede
Onlarda da Adam çalışıp kazanıyor neden kendi parasını dilediği gibi harcamıyor da o senin rızkın yedirme kimseye diye yorum yapılıyor
Evlilikten sonra hatta öncesinde de hiç senin paran benim param denilecek paramız olmadı
5 tl miz de ortaktı bölüşür harcardık 500.000 tl miz de ortak
benim adıma olan hesapları boşaltıp kuzenine iş kursun diye borç vereyim demek hiç aklıma bile gelmez
evet belki bot alırken birbirimize sormayız ama bilgisayar alırken birlikte karar veririz
Kesemiz ortakdır. İkimizde güzel maaşlar alıyoruz eşim kendi maaşından krediler, faturalar, benim kredi kartım hepsini öder. Bende Kendi maaşımın 3/2sini hemen eşimin hesaba havale yaparım. Kalan 3/1 bana yeterde artar bileİyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
paramın hükmü bende ancak ev kredisine girdiğimiz için eşimin maaşı krediye ve faturalara vs gidiyorİyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..
Ortak kimin ihtiyacı varsa alınıyor ,ama insan yine bekarlıkta ki gibi olmak istiyor yalan değil :)İyi geceler kızlar..çalışan ve evli bayanlar maaşınızı dilediğiniz gibi harcıyor musunuz?..kişisel ihtiyaçlardan bahsetmiyorum istediğinize borç istediğinize paranızı öylesine verebilir misiniz..yani paranızın hükmü sizde mi..