Çalışan Kadınlar Kulübü

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledimŞeniz
senizim bile gelmiş göremedim :çok üzgünüm:
şimdi yaptıklarımdan bahsedeyim biraz size
hani bir hayalim vardıya çiftlik hayalimden bahsediyorum araştırdım kendime göre bulamadım bende ne yaptım dersiniz bir köy evi kiraladım tedavime iyi geleceğini söyledi dr. amca laelaelaelaelae şimdi oraya gidip geliyorum gerçektende şimdilik herşey yolunda gibi kiralamamda ki amacım yapamazsam bırakmak kolay olur dedim bir bahçem var çapaladım bakalım ekeceğim ne ekersem onu verecekmiş ekmezsem ne verirki bana sositososito bu arada 4 kilo vermeyi başardım bu köy evi gerçekten işe yarayacak galiba:sm_cool:
ama ben sizleri çok ama çok özledim
devekuşum çok çok çok özür dilerim canım doğumgününde yazamadım canım rabbim yeni yaşında sağlık huzur ve tüm dileklerinin gerçekleşmesini sağlasın iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım Şeniz
tabi nevbaharımın doğum günüde geliyor 8 inde unutmuyorum ama aranızda olamıyorum gerçekten üzülüyorum fakat hepiniz biliyorsunuzki yüreğimin en güzel yerinde hep varsınız
nevim yeni yaşın tüm dileklerinin gerçekleştiği sağlık ve huzurun bol olduğu bir yaş olmasını diliyorum sizi seviyorum
gelmişken bayramınızıda kutlayayım hepinize hayırlı bayram diliyorum ben köy evinde olacağım o yüzden yazamam inşallah dönüşümde biraz daha iyi olursam daha sık gelebilirim
sizi sevdiğimi ve hep aklımda olduğunuzu asla unutmayın şimdi biraz sitede gezeyim çıkacağım en derin hasretimle sımsıkı sararaktan öpüyorum sizleri siz kendinizi biliyorsunuz dualarınızdan beni yoksun bırakmayın canlarım Şeniz

Artık bu konuya hiç bakmıyorum bile tesadüfen gördüm osmanım sen nasıl bir insansın bak unutmamışta yasenağlama

Sen iyi ol gerisi mühin değil doktorun yasağı kaldırınca söyle de bir arayım seni doya doya konuşalım emiŞeniz

Ösümmm
göremedim seni yine
senden güzel haberler almak ne iyi geldi bana
sende bizim aklımızdasın sen iyi ol yeterki demek köy evi kiraladın
ne mutlu sana doğayla baş başa kalmak iyi gelecek sana eminim ben
çok ama çok özledim hepinizi bayram mesajımı aldınmı bir dha gelirsen haber et olurmuyerimseniben
bu arada topicin hakkını veriyoruz gerçekten çalışmaktan iki muhabbet edemez olduk kaydirigubbakcemile3

eylülüm üzülme canım gelip gelip gidiyorum ben sizleri görüyorum canım tüm mesajları aldım sağolun canlarım pazar günü hepinizi aradım ama birtek ayşama ulaşabildim Şeniz

selam çalışan çalışmayan bütün güzek kk bayanları.nasılsınız.özümbüşüm ben davet edeyim seni.çok güzel köyde oturuyorum.dogayla iç içe.gercekten kuş sesleri bahçe,çiçekler süper.insanın ruhunu gençleştiriyo.hastalık falan kalmaz ...bu arada geçmiş olsun.en güzelini yaptın....dogayla başbaşa olmak harika...
sağol defnem gerçekten insanın ruhu dinleniyor bende 10 gün köy evinde kaldım son ana kadar tadını çıkardım Şeniz

Artık bu konuya hiç bakmıyorum bile tesadüfen gördüm osmanım sen nasıl bir insansın bak unutmamışta yasenağlama

Sen iyi ol gerisi mühin değil doktorun yasağı kaldırınca söyle de bir arayım seni doya doya konuşalım emiŞeniz

nevim baharım tatlım kıymatlım kız seni nasıl unuturum unutmak mümkünmü sürekli anıyorum hepinizi akhisarda meşhur ettim sizi kulaklarınız çınlamadımı :jeyyar: pazar günü hepinizi aradım ayşamın dışında ne metapıma ne sevdama ne feyzama ne dilekime anlayacağın hiçbirinize ulaşamadım senağlama hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın Şeniz

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

003qq7.jpg

melekler yardımcınız olsun

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara! tüm dostlarım Şeniz

slm iş hayatına iki haftalık bir ara verdim gerçekten evde çok sıkıldım çalışmak güzel dimi kızlar

dolan gözlerimin yaşları şu anda sürekli akıyor yeresenağlamayanımdaki insanlar umurumda da değil açıkcası.ÖSÜMÜM seni ne kadar özlediğimizi kelimeler ifade edemez yok yazamıycam artık

Selam çalışan bayanlar.... Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz beni de alın aranıza. Geç mi kaldımmmm?senağlama

slm çalışan bayanlar işler cok durgun buaralar en azından bizim sektör ole iyi calişmalar

dolan gözlerimin yaşları şu anda sürekli akıyor yeresenağlamayanımdaki insanlar umurumda da değil açıkcası.ÖSÜMÜM seni ne kadar özlediğimizi kelimeler ifade edemez yok yazamıycam artık
zaten bu aralar bi duygusalım benide ağlatmayın senağlama
ösümümüz bir tanecik ablamızsın sen bizim çok seviyoruz seni :asigim:senağlama

Selam çalışan bayanlar.... Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşsunuz beni de alın aranıza. Geç mi kaldımmmm?senağlama

hoşgeldin canım sende

a.s. Hoşbulduuukk. Valla bu KK sayesinde işimi daha çok sever oldum. Hiç gereksiz insanlarla uğraşmak zorunda kalmıyorum.Yerimden bile kalkmıyorum bazen. İyiki varsınız.

a.s. Hoşbulduuukk. Valla bu KK sayesinde işimi daha çok sever oldum. Hiç gereksiz insanlarla uğraşmak zorunda kalmıyorum.Yerimden bile kalkmıyorum bazen. İyiki varsınız.
merhaba bende 1 aydır k.k. takılıyorum bende dükkanda yerimden kalkmaz oldum bizim işimiz hep erkeklerle burda cok rahatlıyorum

zaten bu aralar bi duygusalım benide ağlatmayın senağlama
ösümümüz bir tanecik ablamızsın sen bizim çok seviyoruz seni :asigim:senağlama

hoşgeldin canım sende

canlarım sakın ağlamayın silin gözyaşlarınızı güzel tebessümle anın o güzel anılarımızı :1hug:hem durun kız daha ölmedim gelip gelip duruyorum işte :jeyyar: sizin gözünüzden bir damla akar benim yüreğim volkan gibi patlar o yüzden ağlamayın sakın sizlere kıyamam Şeniz hem bakın daha sağlıklıyım artık sık girebiliyorum daha sık girmeye çalışıyorum
çkk bizim hep bizim kalacak hihoyyyt

günaydın hayırlı cumalara.s.çkk bizimdir bizim kalacakdelikafadulden sevdim bu lafı ben osmanımŞeniz

günaydınlar arkadaşlar özüm namı değer osmanım daha iyi olmana çok sevindim
ama daha daha iyi olki seni sevenler üzülmesin unutmadım seni bakıyorum arada
profiline en son nezaman girmiş diyeyerimseniben öpüyorum hoşcakalŞeniz

ayşammmmmmmmmm sen günaydın demişsin ben en güzel akşamları diyeyim bari:jeyyar:
nazımmmm beni izlemeye devam et kız ben izlendikçe diriliyorumhihoyyyt
sizi seviyorum kızlar
çkk bizimdir bizim kalacak hihoyyyt bu sloganımı çok tuttum salmaya heççç niyetim yok:roflol:

Back