- 25 Nisan 2007
- 3.910
- 13
- 358
- 40
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledimŞeniz
senizim bile gelmiş göremedim :çok üzgünüm:
şimdi yaptıklarımdan bahsedeyim biraz size
hani bir hayalim vardıya çiftlik hayalimden bahsediyorum araştırdım kendime göre bulamadım bende ne yaptım dersiniz bir köy evi kiraladım tedavime iyi geleceğini söyledi dr. amca laelaelaelaelae şimdi oraya gidip geliyorum gerçektende şimdilik herşey yolunda gibi kiralamamda ki amacım yapamazsam bırakmak kolay olur dedim bir bahçem var çapaladım bakalım ekeceğim ne ekersem onu verecekmiş ekmezsem ne verirki bana sositososito bu arada 4 kilo vermeyi başardım bu köy evi gerçekten işe yarayacak galiba:sm_cool:
ama ben sizleri çok ama çok özledim
devekuşum çok çok çok özür dilerim canım doğumgününde yazamadım canım rabbim yeni yaşında sağlık huzur ve tüm dileklerinin gerçekleşmesini sağlasın iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım Şeniz
tabi nevbaharımın doğum günüde geliyor 8 inde unutmuyorum ama aranızda olamıyorum gerçekten üzülüyorum fakat hepiniz biliyorsunuzki yüreğimin en güzel yerinde hep varsınız
nevim yeni yaşın tüm dileklerinin gerçekleştiği sağlık ve huzurun bol olduğu bir yaş olmasını diliyorum sizi seviyorum
gelmişken bayramınızıda kutlayayım hepinize hayırlı bayram diliyorum ben köy evinde olacağım o yüzden yazamam inşallah dönüşümde biraz daha iyi olursam daha sık gelebilirim
sizi sevdiğimi ve hep aklımda olduğunuzu asla unutmayın şimdi biraz sitede gezeyim çıkacağım en derin hasretimle sımsıkı sararaktan öpüyorum sizleri siz kendinizi biliyorsunuz dualarınızdan beni yoksun bırakmayın canlarım Şeniz
Artık bu konuya hiç bakmıyorum bile tesadüfen gördüm osmanım sen nasıl bir insansın bak unutmamışta yasenağlama
Sen iyi ol gerisi mühin değil doktorun yasağı kaldırınca söyle de bir arayım seni doya doya konuşalım emiŞeniz