Çalışan Kadınlar Kulübü

iyi akşamlar canım, napıyon? nöbettemiyiz bu akşam?bu aralar topic pek sessiz kalmış. ÇKK nerelerdesiniz yafff???:uhm:

ya topiğimize noluyo kızlar, KK'ya noluyor... herkes nerelere gitti. ramazan dolayısıyla tadilattamı tükkan ???

merhaba kızlar bu topiği yeni farkettim bende çalışan bir anne olarak artık aranızdayım nasılsınızzz bakalıma.s.

herkesin bayramı mübarek olsun..
özüm, nev, doliş, eylül, lady, pink , naz, ayşe ve daha ismini sayamadığım diğer arkadaşlar bayramınız mübarek olsun...Şeniz

selam çalışan kk lılar.gününüz aydın hayatınız saglıklı olsun.yeni gelen arkadaşlar bu arada hoşgelmişler.onur vermişler...

tık tık kimse yokmu:uhm:
ben geldim :jeyyar:
gidiyorum bir gezeyim bakayım siteyi kaydirigubbakcemile4 bayağı özledim gamyoncuiremsu yenilikler nelermiş bir bakmak lazım :enbuyukkk:
hepiciğinizi hasreten en derin hasretten kırmızımsı öpücüklere boğuyorum canlarım benim ŞenizŞeniz

:asigim:öslemişim buraları kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

heppinisi çokk ösledim kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
en kocamanındannnnnnnnnnn öpüyorum sisiiiiiiiiiiiiiii ŞenizŞenizsositososito

uzun zaman oldu kızlar nasılsınız hepinizi çok özledimm
artık daha sık uğramaya çalışcammmŞenizŞenizŞeniz

merhaba kızlar:asigim:uzun zaman oldu gelmeyeli ama sadece ben değilim herhalde gelmeyen kimsecikler uğramaz olmuş artık çkk ya:çok üzgünüm:biz biraz yoğunduk devekuşuyla ondan gelemedikkaydirigubbakcemile5ama sizleri çok özledim Şenizgelirim arada kendinize iyi davranın haydi hepinizi öpüyorum Şenizözüm özellikle seni öptüm bunlar senina.s.

selam kk nın çalışan bayanları.bende bayadır gelmemiştim.biraz ihmal ettim burayı...herkes umarım çokkkkk iyiydir.kendinize iyi bakınnnnnn.iyi akşamlar.

Ne kadar boşlamısız burayı çok özledim ben sizleri dolişimm ösümm adaşımm ayşamm
kuşlar pink Şeniz Şeniz en yakın zamanda gelin olurmu :çok üzgünüm:

slm kızlar dilekim eylülüm merhaba valla artık uğramıyoruz bu topike
neden bilmiyorum ama özüm terki diyar edince herkes küsdü sanırım
inş tekrardan buluşuruz bi gün öpüyorum bu topiği tanıyan herkesleri....

canlarım ciğerlerim böbrek ve tüm organlarım:jeyyar: ne giriş oldu ama değilmi sakatatçı gibiyim alimalah:roflol: ben varya ben ne diyeyim size diyeceğimi canlarım biliyor zaten evet haklısınız sizi çoooookkk ama çok seviyorum ve ayrıcanada çok özledim Şeniz az kaldı yakında tekrar geliyorum şimdilik bu kadar sadece buraya yazdım diğer yerlere göz attım gözümü bulursanız bana yollayın gezerken sitede kaybettim:roflol: yeni gelişmelerimi anlatacağım reklamdan sonra bekleyin düzelmeye başladım :sm_cool:
hepiciğinizi sımsıkı sararaktan gül kokunuzu içime çekerekten öpücüklere boğdum yine ŞenizŞeniz

ösümmm Şeniz
nasılsın sağlık durumun nasıl oldu nasıl özleim seni
mutfaktada yoksun ki hazır yakalamışken doya doya öpeyimŞeniz Şeniz
sen iyilişte biz bekleyelim önemli değil allah yardımcın olsun

kızlar en son aboneniz bendenizde artık aranızdayım. hepinizden sıcacık karşılamalar bekliyorum. bundan kerli sık sık görüşmek üzere. hepinizi öpüyorum.

Back