Çalışan Kadınlar Kulübü

en başta ösüm olmak üzere çkk hatunlarını çok ösledimmm... hadi artık dönün............böhüüüü:(

ççk sensiz olmuyo osmanım:çok üzgünüm:hepimizin sana ihtaiyacı varŞenizbütün çkk hatunlarını öperima.s.

eski günleri özledimmm... devekuşum bayılırdı bu diyaloglara:)ve dün kuşumun doğum günüydü...iyi ki doğmuş devem.......

TABU DİYALOGLARI
kelime: yoyo
- ya simdi hani boyle var ya... hani boyle asagi yukari sallarlar... bi dakka ya, ben burda anlatirken sen benim telefonumu mu karistiriyosun!!!!!
- yoooo
- hahhh simdi alin bu heceyi ikiyle carpin!
- yo-yoooo!!!!!
- aferim lannn...

kelime:çikolata
x:ç ile başlayan bir tatlı
ben: çorba..

bulunacak kelime: dönence
anlatan şahıs bir müddet düşünür ve :" ya hani barış manço'nun şarkısı 'simsiyah gecenin koynundayıııımmm...." der.
kelimeyi bulması gereken diğer şahıs şarkıya eşlik etmeye başlamıştır.
anlatıcı sorar: "bu şarkının adı ne?"
kelimeyi bulması gereken, ve şarkıya hali hazırda eşlik eden şahıs: "aahhh buldum! kol düğmeleriiii."
hep bir ağızdan: "öehhhh ?!!!!"

bulunacak kelime: hırçın

anlatan kişi: "ya hani kızlar regl günlerinde ne olur?"
bulacak kişi: "eee ööö, sinirli"
anlatan kişi: "hayır, (elini kolunu oraya buraya savurmaya başlamıştır) daha kötü bişey."
bulacak kişi: "agresif, ağlamaklı"
anlatan kişi: "köpekler hıırrrrr der ya hani mesela"
bulacak kişi: "heh tamam hırlamak."
anlatan kişi: "onu biraz değiştir."
bulacak kişi: " hah! hırlamaklı"
anlatan kişi: "öehh öküz mohahahahaaaa"

:roflol::roflol::roflol: *

Selam arkadaslar,

bende calisan bir anne olarak araniza katilma ricasinda buluna bilirmiyim :uhm:

Ya hanimlar, calisan anne olmak pek de zormus, yoksa siz zorlanmiyormusunuz?

burasının çalışanlar kulübü olduğu nasılda belli, işten güçten fırsat kalmamış buraya uğramaya.
bende çalışıyorum ama şu an izinde olduğum için burdayım ;)

hepinize kolay gelsin hanımlar,işiniz gercekten çok zor.kendinize iyi bakın.

Hayirligunler012.jpg

herkese yer var burda..çalış babam çalışşşşş.patron kahrı çek dur

merhaba hanımlar ben bu kulübe nasıl üye olabilirim bana yardımcı olurmusunuz özelden yazın lütfen....
sevgiler

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizi çok özledimŞeniz
senizim bile gelmiş göremedim :çok üzgünüm:
şimdi yaptıklarımdan bahsedeyim biraz size
hani bir hayalim vardıya çiftlik hayalimden bahsediyorum araştırdım kendime göre bulamadım bende ne yaptım dersiniz bir köy evi kiraladım tedavime iyi geleceğini söyledi dr. amca laelaelaelaelae şimdi oraya gidip geliyorum gerçektende şimdilik herşey yolunda gibi kiralamamda ki amacım yapamazsam bırakmak kolay olur dedim bir bahçem var çapaladım bakalım ekeceğim ne ekersem onu verecekmiş ekmezsem ne verirki bana sositososito bu arada 4 kilo vermeyi başardım bu köy evi gerçekten işe yarayacak galiba:sm_cool:
ama ben sizleri çok ama çok özledim
devekuşum çok çok çok özür dilerim canım doğumgününde yazamadım canım rabbim yeni yaşında sağlık huzur ve tüm dileklerinin gerçekleşmesini sağlasın iyiki doğmuşsun iyiki seni tanımışım Şeniz
tabi nevbaharımın doğum günüde geliyor 8 inde unutmuyorum ama aranızda olamıyorum gerçekten üzülüyorum fakat hepiniz biliyorsunuzki yüreğimin en güzel yerinde hep varsınız
nevim yeni yaşın tüm dileklerinin gerçekleştiği sağlık ve huzurun bol olduğu bir yaş olmasını diliyorum sizi seviyorum
gelmişken bayramınızıda kutlayayım hepinize hayırlı bayram diliyorum ben köy evinde olacağım o yüzden yazamam inşallah dönüşümde biraz daha iyi olursam daha sık gelebilirim
sizi sevdiğimi ve hep aklımda olduğunuzu asla unutmayın şimdi biraz sitede gezeyim çıkacağım en derin hasretimle sımsıkı sararaktan öpüyorum sizleri siz kendinizi biliyorsunuz dualarınızdan beni yoksun bırakmayın canlarım Şeniz

Ösümmm :çok üzgünüm:
göremedim seni yine :delphin:
senden güzel haberler almak ne iyi geldi bana hihoyyyt
sende bizim aklımızdasın sen iyi ol yeterki demek köy evi kiraladın :lepi:
ne mutlu sana doğayla baş başa kalmak iyi gelecek sana eminim ben
çok ama çok özledim hepinizi:asigim:bayram mesajımı aldınmı bir dha gelirsen haber et olurmuyerimseniben
bu arada topicin hakkını veriyoruz gerçekten çalışmaktan iki muhabbet edemez olduk kaydirigubbakcemile3

selam çalışan çalışmayan bütün güzek kk bayanları.nasılsınız.özümbüşüm ben davet edeyim seni.çok güzel köyde oturuyorum.dogayla iç içe.gercekten kuş sesleri bahçe,çiçekler süper.insanın ruhunu gençleştiriyo.hastalık falan kalmaz ...bu arada geçmiş olsun.en güzelini yaptın....dogayla başbaşa olmak harika...

kızlar tatilin son gününü iyi geçirin, yarın maratona başlıyoruz,herkese yoğun olmayacağı,saat 5 dedimi çıkabileceği, kolay olacak işler dilerim....................

kızlar tatilin son gününü iyi geçirin, yarın maratona başlıyoruz,herkese yoğun olmayacağı,saat 5 dedimi çıkabileceği, kolay olacak işler dilerim....................

aminnn amin :Saruboceq:
ama nerdeeeee :uhm: bizim işte çıkış saatimiz bile belli diil en erken 19.30 kafamçokkarıştı
ama neyseki ben şimdilik doğumiznindeyim :jeyyar:

Back