Çalışan Kadınlar Kulübü

özüm gelmiş ölürüm bak nasıl seviyorum karşıma çıkardı allah öpüyorum bitanem....

tık tık tıkkkkkkkkkkkkkk
kimse yokmu ben geldim gamyoncuiremsu
heryer temizlendi çaylar demlendi börekler kekler yapıldı ayyyyyyyyy bunları benmi yaptım şaştım kendime:1shok: daha iyileşmemişim sanırsam yoksa hadi hazırlayın derdim bu ben değilim kafamçokkarıştı neyse bu seferlik kendim yapayım toplaşın bakalım canlar yiyiverin afiyet şeker bal şifa olsun Şeniz
sesimeeeeeeeeeeeee gelin sesimeeeeeeeeeee meeletip durmayın beni :jeyyar:

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
sesim kısılıyor canlar bakın birkaç günlük iznim bitmek üzere dr gir hasret gider dedi hemen değerlendiriyorum ama siz yoksunuz:a015::uhm::delphin::a015:

çooook beğendim bende çalışanım nasıl katılabilirm ben bu gruba daha sitedeki ilk günüm benim

Rosemmcim katıldın işte gruba burda bol bol kaynatırız hoşgeldin canımmmmm

slm kızlar nbrsiniz bakalım.işten yeni gedlmi vede yorgunum yemek yok bişey yok of of ne yapcam ben ......

slm kızlarr
bende bu siteye yeni katıldım ve çalışan bir anneyimm hoş sohbetler diliyoruma.s.

ceeeeeeeeeee diyip kaçacağım delikafadulden
mutbakı açmıştım yazmıştım meşgulsünüz diye yazamadım :delphin:
neyse bu ara sık sayılmasada giriş yapabiliyorum yine gelince açarım
dikkat dağınıklığım hala yerine oturmadı o yüzden yetişemiyorum canlar az kaldı az sabır ediyorum sizlere kavuşmak için sizler için o ilaçları saatini bile kaçırmıyom inanınkafamçokkarıştı
sizi sevdiğimi söylemişmiydimŞenizŞeniz

osmanımmmmmmm, ciğerparem, antepfıstıklı baklavamŞenizmeşgul yazsada yas sen bana:1rolleyes:senin çayını böreğini ösledik seni ösledik meeee lemeni ösledik herşeyini ösledik beeeebenneyaptımki

Topic hakkını vernek buna denir işte ne çok çalışyoruz yarabbim :delphin:
günaydın çok çalışan buralara uğremayan:dilcikar: hanımlar her nerde ve nerede yaşatılıyorsanız sevgiler ve saygılar Şeniz Şeniz

Bende varım ama bu sıra bu topic pek işlemiyor sanırsam.
Biraz canlanalım yahu..
Diğerleri almış başını gitmiş.
Katılım arkadaşlar, katılım.......

günaydın çkk melekleri:jeyyar:iyi bir hafta olsun bu hafta bize eski dostlarımızı geri getirsinkaydirigubbakcemile

günaydın çkk melekleri:jeyyar:iyi bir hafta olsun bu hafta bize eski dostlarımızı geri getirsinkaydirigubbakcemile

sen günaydın demişsin bende tünaydın diyim bari amin serserim bugun bütün eski dostlarımız burda olur işallah herkese iyi haftalar ç.k.k gülleri a.s.

iki yiğit çıkmış meydanekaydirigubbakcemile ikiside birbirinden şahane ayşam ile eylülümŞeniz biri demiş günaydın biri demiş iyi öğlen ne güzel demişler ne derlerse güzel derler aplanız gurban olsun sizlere bende iyi akşamları diyeyim bari :jeyyar:
canlarım bu bile yetiyor anladınız siz benim ne demek istediğimiyerimseniben
öö ppp tttt üüüüüü mmmmmmmmŞeniz

Gnaydın fıstıklar Şeniz

Ablaların ablası gelmiş gitmiş anladık biz onu :1hug:çok özledik ve öpüyoruz Şeniz Şenizherkese iyi çalışmalar dilerim gününüz kolay geçsin işallah

günaydınnndelikafaduldenabovvvvvv osmanım gelmiş elülüm gelmişşşkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Back