Çalışan Kadınlar Kulübü

Günaydınlar bende çalışan fakat çalışmak istemiyen bir bayanım..
Emekliliğime daha 30 yıl var geçermiki

günaydın bende çalışan bir bayan olaraktan aranızda yerinizi aldım gerçi şu sıralar hiç çalışmak istemesemde....

Günaydınlaaaarrr. Burasıda olmasa işyeri hiç çekilmez. Ben hala uyanamadım. Diyet yapıyorum, o yüzden mutsuzum. Şimdiden acıktım, bisürü işim var, benim de emekliliğime çoook var. 26 yıl...
Dile bile zor....

Günaydın çok çalışan k.k gülleri herkese kolaylıklar diliyorumŞeniz Şeniz

arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz a.s.

merhaba
ne guzel boyle bir toplulugn olmasi
ben calismayi seviyorum ama haftaici bir gun daha ara versem daha iyi olacak

selam hanımlar bende geldim bende çalışıyorum ve anneyim hepinize kolay gelsin inş. bol bol görüşürüz

hem çalışıp hem evli olmak yeterince zor bana ,siz birde annesiniz Allah kolaylık versin.:CüvCüv:

saol canımyerimseniben ama çocuğum küçük olmadığı için zor olmuyor 18 yaşına girecek ve onun geleceğini hazırlamak adına çalışıyorum,malum öss ye hazırlanacak dersane, okul, servis,harçlık....

saol canımyerimseniben ama çocuğum küçük olmadığı için zor olmuyor 18 yaşına girecek ve onun geleceğini hazırlamak adına çalışıyorum,malum öss ye hazırlanacak dersane, okul, servis,harçlık....

sözümü geri aldım işin çok daha zor yerimseniben,asıl dert büyüyünce başlar derler,doğrumu siz daha iyi bilirsiniz gerçi.

Herkesee günaydınnn....
bende burdayım bendeee....
bende çalışan bir bayan olarak aranıza geldimm:)))
bazen yoğunluktan saatler günler bile yetmiyor...
ama herkes bir şekilde rahat bir gelecek ve yaşam için çalışmaya çalışıyorr..

sözümü geri aldım işin çok daha zor yerimseniben,asıl dert büyüyünce başlar derler,doğrumu siz daha iyi bilirsiniz gerçi.

Evet öyle derler canım,çocuklar büyüyünce anne baba da "geleceği nasıl olacak,okuyacak okumayacak...vs" gibi sorunlarla boğuşuyorlar bu sebebten öyle söyleniyor sanırım.Benim oğlum :nazar:çok saygılı ve olgundur bizi hiç üzmedi inşallah öyle devam eder

Günaydın

herkese kolaylıklar diliyorum

Nevim,ayşam,ösüm,dolunayım,devem,hepiniz Şeniznerdesiniz yaa :çok üzgünüm:

Back