• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çalışan Kadınlar İçin Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslan pençesinin tadı nasıl ? Birde nasıl içtin canım onu günde iki kere mi ? Soğana alışabildim ama o çaylara bir alışamıyorum yaa :kusmuk:
Aslan pencesinin tadi fena degil. Ben gunde iki kez ictim bir aksam yatarken birde sabah kahvaltidan sonra. Pkoluyum ben. Bakalim sifa olsun hepimize. Sogana alistiysan hepsini icersin:)

Aslan pencesinin tadi fena degil. Ben gunde iki kez ictim bir aksam yatarken birde sabah kahvaltidan sonra. Pkoluyum ben. Bakalim sifa olsun hepimize. Sogana alistiysan hepsini icersin:)

Ayy soğanı ilk içtiğim gün okadar kasmışımki kendimi yanaklarım acıdı resmen. Her yudumda böğürdüm ama sonra gazoz gibi gelmeye başladı :KK76: sonuç alamadım ama belki içim temizlenmiştir. ( polyannacılık :rapci: )

Ayy soğanı ilk içtiğim gün okadar kasmışımki kendimi yanaklarım acıdı resmen. Her yudumda böğürdüm ama sonra gazoz gibi gelmeye başladı :KK76: sonuç alamadım ama belki içim temizlenmiştir. ( polyannacılık :rapci: )
Bence ilk kur olmasa bile 2. De temizleniyor. Hem kotu birsey degil sonucta iyi yapmissin birakmamissin.

Back