• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çalışan Kadınlar İçin Soğan Kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben de soğan kürü uyguladim bu ay biri ikindi vakti biri yatmadan önce. Sat 6 Kasimdi. 7 Kasimda basladim.
Enfeksiyon, iltihap varsa döksün diye baslamistim. Cok afedersiniz ilk gunler idrarim baya tortuluydu, varmis demek ki iltihap. Ve battan 4 gun once gebe kaldigimi öğrendim.
Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ne güzel hayırlısı olsun ☺️ Soğan kürünü ilk kez mi uygulamıştın yani ilk uyguladığın ay mı hamile kaldın ?

Ne güzel hayırlısı olsun ☺️ Soğan kürünü ilk kez mi uygulamıştın yani ilk uyguladığın ay mı hamile kaldın ?
6 ay once de yarim yamalak uygulamıştım aslinda ama o zaman korunuyorduk. Bu ay bebek düşündüğüm icin tam uygulamaya çalıştım ve oldu çok şükür

6 ay once de yarim yamalak uygulamıştım aslinda ama o zaman korunuyorduk. Bu ay bebek düşündüğüm icin tam uygulamaya çalıştım ve oldu çok şükür
Çok sevindim sağlıkla alırsın inşallah kucağına Adetine 6 gün kala yumurtlaman oldu anladığım kadarıyla. Bende yumurtlamam oldu mu emin olamadım ovuslayon testimden çok anlayamadım. Peki kür esnasında akıntın vs bişey oldu mu ?

Canim ben ayni zamanda ovulasyon testi yaptim bu ay ama hic yakalayamadim hep cok ama cok silik cikti. Cok uzuldum yumurtlama olmadi diye. Sonra icimden geldi bata 6 kala ovulasyon testi yaptim baya koyu cikti. Sonraki gun bir daha yaptim daha da koyu. Sabah da erken gebelik testinde öğrendim hamile olduğumu❤
Canım ben de kür yaptım dediğin gibi hep tortulu geldi idrarım.ovulasyon testi yaptım hep silik çıktı bugün çok koyu çıktı şimdi yumurtlama oldu mu bi baksan

Eklentiler

• 702793F2-5811-4CFC-8AC3-A70B0EB10520.jpeg
    702793F2-5811-4CFC-8AC3-A70B0EB10520.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 103
Canım ben de kür yaptım dediğin gibi hep tortulu geldi idrarım.ovulasyon testi yaptım hep silik çıktı bugün çok koyu çıktı şimdi yumurtlama oldu mu bi baksan
Bence pozitif☺️ Yumurtlaman olmuş görünüyor

Kizlar hepinize hayirli olsun bebisleriniz rabbim tez zamanda banada nasip etsin ins. Bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim saracoglunu dinledim bebek tutunamiyorsa sogan suyu kurunu yapin diyordu bu ay yapayim diyorum ins faydasini gorurum bende lutfen dua edin banada

Kizlar hepinize hayirli olsun bebisleriniz rabbim tez zamanda banada nasip etsin ins. Bende 15 aylik evliyim 2 kimyasal yasadim saracoglunu dinledim bebek tutunamiyorsa sogan suyu kurunu yapin diyordu bu ay yapayim diyorum ins faydasini gorurum bende lutfen dua edin banada
İnşallah canım allah tüm isteyenlere nasip etsin. İnş şifa bulursun

Teşekkür ederim canm. Bugünü değerlendirdim. 3 gün daha değerlendirmeli miyim. Her yerde farklı yazıyor. Kafam karıştı

Evet canım bugünü değerlendirdiysen Salı ve Perşembe olarak devam etmelisin. Yada yarın ve çarşamba olarakta yapabilirsin. Biraz görev gibi oluyor ama günü değerlendirmek lazım

İnşallah canım güzel haberler alırsın şifa olsun tez vakit . Hepimize şifa olsun inşallah.

Selam kızlar herkesin hayırlı sonuçlar alması dileğiyle....
Kasığa arada bıçak gibi girip çıkmak var yaa
Bu olay kaç gün olursa hamilelik belirtisidir
Bnm sadece ömrümde bi gün o da gün içinde iki üç kere saplandı
Bu zamana kadar hiç olmadı
Bu konuda ne düşünüyorsunuz
Soğan kürü ile hamile kalanlar?

Arkadaşlar küre devam eden var mı ? Gelişmeler var mı hiç ?

Merak edenler için yazayım hemen. Yumurtalık kistim için yapmıştım kürü. Düzenli içtim ve maalesef hiç bir olumlu sonuç alamadım. Bende bir işe yaramadığı gibi midemi de mahvetti:((

Merak edenler için yazayım hemen. Yumurtalık kistim için yapmıştım kürü. Düzenli içtim ve maalesef hiç bir olumlu sonuç alamadım. Bende bir işe yaramadığı gibi midemi de mahvetti:KK43:(

Canım sonuç alamamana üzüldüm açıkçası ama şaşırmadım da. Bende hevesle içtim ama sonuç alamadım malesef. Akıntım falanda aman aman olmamıştı hatta yumurtam çatladımı emin bile değilim. Sende akıntı oldu mu bu süreçte ?
Hayırlısı diyelim bu işi en iyi doktorlar çözecek belliki kürle mürle olmuyor :KK12:

ya kızlar 4 sene evli olmama ragmen 2 yıldır geçkin korunmuyorum ama bir hamileleilk bile geçirmedm

ya kızlar 4 sene evli olmama ragmen 2 yıldır geçkin korunmuyorum ama bir hamileleilk bile geçirmedm

Kan sayımı ve diğer testleri yaptırdın mı ? Hsg çekildin mi yada muayene vs. Mutlaka yaptırmışsındır ama temiz çıkmasına rağmen mi olmuyor ? Birde eşin spermiogram yaptırdı mı ?

Canım sonuç alamamana üzüldüm açıkçası ama şaşırmadım da. Bende hevesle içtim ama sonuç alamadım malesef. Akıntım falanda aman aman olmamıştı hatta yumurtam çatladımı emin bile değilim. Sende akıntı oldu mu bu süreçte ?
Hayırlısı diyelim bu işi en iyi doktorlar çözecek belliki kürle mürle olmuyor :KK12:
Akıntı genelde olduğu için çok ayırt edici bir durum fark etmedim cnm. Bence de en iyisi doktorların tedavisi

Kizlar ben once 10 gun yaptim bir sonraki ay 15 gun yaptim. Ilk yaptigimda hic bir degisiklik olmadi ama 2 yaptigimda resmen kahverengi kokulu akintim oldu. Ardindan testere disli aslan pencesi icmistim. Onu izleyen adetimde dusuk yapiyorum sandim o kadar cok pihti attiki vucudum ilk defa boyle bir sey basima geldi. Icimin temizlendigini hissettim.

Kizlar ben once 10 gun yaptim bir sonraki ay 15 gun yaptim. Ilk yaptigimda hic bir degisiklik olmadi ama 2 yaptigimda resmen kahverengi kokulu akintim oldu. Ardindan testere disli aslan pencesi icmistim. Onu izleyen adetimde dusuk yapiyorum sandim o kadar cok pihti attiki vucudum ilk defa boyle bir sey basima geldi. Icimin temizlendigini hissettim.

Aslan pençesinin tadı nasıl ? Birde nasıl içtin canım onu günde iki kere mi ? Soğana alışabildim ama o çaylara bir alışamıyorum yaa :kusmuk:

Back