Çalışan kadın nasıl giyinmeli?

Nm88326

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
4.612
5.538
merhaba arkadaşlar.. çalışan kadın nasıl giyinmeli adı altında bir konu açılmamış olduğunu gördüm (veya göremedim :KK53:) ve bu topiği açtım....

bir çok kadının işe giderken ne giyeceği kafasını kursalar durur her gün... gelin birbirimize bu konuda yardımcı olalım... resimler ekleyip görüşlerimizi paylaşalım..... benden bikaç tane resim... hadi bakalım çalışan bayanlar neredesiniz?

$a.jpg
$b.jpg
$c.jpg
$d.jpg

not: director konu başlığı ilgili foruma ait değil rica etsem değiştirir misin :)

İstenmeyen tüyler bölümüne mini etekli kızların fotoğrafını koyarsan herkes küser canım sana :KK8: Zaten içimiz gidiyor onlara .. Millet iç çekip çıkıyordur konundan.

Çok güzel bir konu olmuş :KK31: yazın genelde elbise giyinirim ya da etek üstüne gömlek :)
Bugün gene 5-6 parça elbise kaptım kendime :KK52::KK76::KK56:

Bu konuyu görünce dayanamadım. Ben de iş hayatında giyim konusunda hassas davrananlardanım. İşim gereği (Satış) birçok müşteriyle diyalog halinde olduğumdan giyimime dikkat etmek ve hep bakımlı olmak zorundayım. Bu durumda da takım elbise, tayyör veya döpiyes gerçek anlamda hayat kurtarıcı oluyor. Bunları giymesem bile etek ya da elbise tercih ediyorum. Bunlara alıştıktan sonra pantolon giymek çok rahatsızmış, onu anladım. Genellikle siyah-lacivert takımları tercih ediyorum. Yaz mevsiminde renkler değişkenlik gösterebiliyor. Vücuda iyi oturan, özellikle slim-fit kesim takımlar giyen üstünde ciddi anlamda "büyüleyici" etki yapıyor.

Tercihlerim aşağıdakiler gibi:

$half-dress-business-casual.jpg

$36.jpg

$middle_women-business-dress.jpg

$sbullocktheproposalsuit.jpg

Son düzenleme:
kişisel tercihlerimden dolayı askılı,kolsuz ya da diz üstü kıyafetleri giymiyorum.

bu da çok sevmeme rağmen ,özellikle yaz döneminde elbise giymemi engelliyor.çünkü bütün elbiseler bahsettiğim tarzda nerdeyse.

boyu uzunsa kolu yok,kolu varsa mini:KK43:

ben özellikle kışın elbise giymeyi seviyorum.tam dizde biten elbise ya da etekleri çizmeyle çok beğeniyorum.

onun dışında kumaş ya da keten pantolon,gömlek,tunik tarzı kıyafetler dolabımda çoğunlukta.

O mini etekli elbiselerin hiç birini güneşin alnında çalışan sıcaktan bunalan işçilerimizin yanında giyinemem mümkün değil..:KK1: Daha çok ceket pantolon pantolon gömlek gibi kombinler yapabilirim,öyle yapıyorum zaten..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük KK

İşten fırsat bulursam bende paylaşıcam.Her sabah koca dolapta ne giyeceğimi seçmek bir saat sürüyor.
En sonun ayakta converse ler çantamda topuklulular şirkete zor yetişiyorum.

Arkadaslar ben topuklu ayakkabi giyemiyorum:26: giyince sanki herkes bana bakiyormus gibi hissettigimden ,rahat goremiyorum.
Isyerinde babet giymekten de sikildim.
Bir de ben yuruyemiyorum onlari giydigimde :/ siz nasil rahat ediyorsunuz?

resmi kurumda calıstıgım için etek boyuna dikkat ederım. ceketten pek hazzetmem. hırka giyerım.

Konu eski ama yorum yapmak istedim...
Çalışan kadın maalesef arabası yoksa, çalıştığı semt de düzgün değil ise karşı cinsin(!) ilgisini çekmemeye çalışır şekilde giymeli yoksa bilumum arabaya çağırma, kornalar ve laf atma, iğrenç sözler ve tacizler ile yoluna devam etmeye çalışmak zorundadır.

X