çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

cok güzel kuzum ama bi tane cıkarıp yaş pasta koysan cunku yaşpasta isteniyo daha şatavatlı duruyo bana kolayda geliyo eglenceli makarna salatasına kornişon tursu koyuyormusun ne koyuyon içine

Bende aynı şeyi düşünmüştüm.Kek yerine pasta yapabilirsin cnm :)

cok güzel kuzum ama bi tane cıkarıp yaş pasta koysan cunku yaşpasta isteniyo daha şatavatlı duruyo bana kolayda geliyo eglenceli makarna salatasına kornişon tursu koyuyormusun ne koyuyon içine

cnm kek dedgım aslında ıspanaklı pasta aynı yas pasta gıbı kreması kremsantısı var yanii:)))

makarna bazne garnıturu kendım yapıyorum bazende hazırlardan kullanıyorum bezelye patates havuc yani kornişon turşu koyuyorum eger tursum yoksaa o an evde taze yesıl satalıkta cok guzel oluyo ıçine hatta tursudan dha lezettı oluyoo ölede yapıyorum sosiste kouyuyorum ama herkes sevmedıgı ıcın kalablık mısafır geldıgınde cok tercıh etmıyorum bırde ben mayonezı az yogurdunu cok koyarımm mayonezı cok oldugundaaa agır gelıyo bana

benımkılerrr öglende caya gelıceklerrrr çay tarzı hazırlıycammm
-makarna saltası
-kısır
-gül böreği
-kurabiye
-kek
-zeytinyağlı sarma
benım menum bunlarrrrr yeter hearldeee dimi

canım bence makarna salatası veya kısır ikisinden biri fazla gibi

yok şekerim...henüz düşünmüyoruz..4-5 ay sonra inş düşünmeye başlıcaz...sen evlisin.. ne zaman evlendin...varmı çocuk falan..

o verdiğim tarife eşin seviyorsa mantarda koy süper oluyor..

eşim sever ben pek sevmem ama koyarım içinden ayıklar ben yemem:)
2bucuk sene oldu evlenelı 1bucuk yasında kzım var:)bız bayağı acele etmişiz henuz yasım 22:)
buarada istanbul üsküdar cıvarındayım siz nerde yasıyorsunuz?

ıspanaklı pastaysa tamamdır kuzum ama kısır zor olmaz dersn yap bence çıkarabilirsin makarnna salata sarma uyar bence

canım benim ne güzel fikirlerin var benim annem uzakta o yüzden bana ne fikir nede yardımcı olacak kimse yok

canımm benim annemde uzaklarda. geçen ay 1 haftalığına geldide doldurduk dolabı Fikir veririm ben sana elimden geldiğince. Misafir gelecek kızlar size de pratik bi tarif vereyim meze tarzı. yarma diyoruz biz onu 2 bardak kadar haşlıyoruz. bir parça tavuk göğsünüde haşlıyoruz ayrı yerde. didikleyip sarımsaklı yoğurt ve yarma ile karıştırıyoruz. İsterseniz ceviz de eklenir. üzerine de pul biber yakıp gezdiriyoruz.

valla tuzlu tatlı kurabiye tarzı bi de patates salatası veya kısır veya sarma veriyorum 4 çeşit yetiyor =) eglenceli bence bu liste biz çalışan bayanlar için çok iddialı ya da benim için

konyadayım şekerim ben...26 yaşındayım...sen cidden baya acele etmişin...
slm kızlarrrrrrrr
isyancım benımde haftasonu bırsuru mısafıırm olucak benım menü belli gibi

sen en dusnuyosun yemek mı cay tarzımı

valla tatlım ben biraz hazıra kondum...iş arkadaşlarım geliyor..elim aprıdığı için birisi poğaça, birisi kurabiye, biriside kısır yapcak..bende yaş pasta ve makarna yapıcam garnitürlü...

kısmet canım hem tedavı hem korunma amaclı ilaca baslamıstım kı 2. gunu hamıle oldugumu ögrendım :):)
düşünmüoduk ama bır bebısım olmaz dıede cok uzulmustum
O nedenlede cok sevındık doktorumuz muzize bebek dedı Allaha sukurler olsun bebek özlemı cektırmedı Allah bize.
çok çok guzel bi duygu Allah ısteyen herkese nasıp etsin inş.

valla tuzlu tatlı kurabiye tarzı bi de patates salatası veya kısır veya sarma veriyorum 4 çeşit yetiyor =) eglenceli bence bu liste biz çalışan bayanlar için çok iddialı ya da benim için

valla canım gelen mısafirler ayda yılda bir gelen kişiler oyuzdenn yapıyım dıyorumm haftasonu oldugu haftaıcı olsaydı yarısını anca yapabılrdimm malesef :)

valla tatlım ben biraz hazıra kondum...iş arkadaşlarım geliyor..elim aprıdığı için birisi poğaça, birisi kurabiye, biriside kısır yapcak..bende yaş pasta ve makarna yapıcam garnitürlü...[/QUOTE]

oh senin işin iimiş valla ya canım benımde sag elım bilegıme kadr cok agrıyoo dünden berı bırden olduuu hiç bişey yokken anlamıyorum neden olduu

oh senin işin iimiş valla ya canım benımde sag elım bilegıme kadr cok agrıyoo dünden berı bırden olduuu hiç bişey yokken anlamıyorum neden olduu [/QUOTE]

he iyiymiş o zaman

ağır bişey mi kaldırdın ters bi hareket mi yaptın

Benim kolay menülerim şunlar :)

Taze Fasulye ( Kavurma ya da zeytinyağlı yemek olarak) pilav Ya da Makarna + Cacık Ya da Salata
Tarhana çorbası ( 10 dakikada oluyor ) Patates kızartması + Makarna
Fırında Balık ( Çok rahat oluyor )

Karnıyarık + pilav + Cacık

Bulgur Pilavı + Türlü+ Salata

Bu tarz şeyler yapıyorum haftaiçi Her menüde 1 saat sürmüyor çok kolay şeyler

günaydınn hanımlar..bu akşama kv leri davet etcem yemeğe..
menümü sayayım

mercimek çorbası
fırıda patates+köfte
pirinçi pilavı
etli doma+yoğurt
yaş pasta

günaydın İsyan,

Yaş pastayı kendinmi yapıyorsun,
tarifini yazabilir misin ?

şekerim bugün hazırdan yapcam yaayoksa yetiştiremem
markettn kek alıcam..krem şantiti arasına sürem içine muz...üstüne pudingle kaplıcam..heryerine muz koyucam
çok kolay tarif değilmi

şekerim bugün hazırdan yapcam yaayoksa yetiştiremem
markettn kek alıcam..krem şantiti arasına sürem içine muz...üstüne pudingle kaplıcam..heryerine muz koyucam
çok kolay tarif değilmi

baya kolaymış canım bilgi için teşekkürler:)
bende hazır pasta keki aldım, birde, dolgu kreması ve pasta kreması aldım heveslendim bakalm bişeyler çıkarabilecekmiyim :)

Son düzenleme:
baya kolaymış canım bilgi için teşekkürler:)
bende hazır pasta keki aldım, birde, dolgu kreması ve pasta kreması aldım heveslendim bakalm bişeyler çıkarabilecekmiyim :)

becerirsin kuzum...keki sütle ıslatmayı unutma...ben ilk yaptığımda unutmuşum sünger gibi olmuştu içi benimde pasta keki... valla evde uğraşmaktan daha kolay ve güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…