- 4 Ocak 2011
- 676
- 29
-
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
cok güzel kuzum ama bi tane cıkarıp yaş pasta koysan cunku yaşpasta isteniyo daha şatavatlı duruyo bana kolayda geliyo eglenceli makarna salatasına kornişon tursu koyuyormusun ne koyuyon içine
cok güzel kuzum ama bi tane cıkarıp yaş pasta koysan cunku yaşpasta isteniyo daha şatavatlı duruyo bana kolayda geliyo eglenceli makarna salatasına kornişon tursu koyuyormusun ne koyuyon içine
benımkılerrr öglende caya gelıceklerrrr çay tarzı hazırlıycammm
-makarna saltası
-kısır
-gül böreği
-kurabiye
-kek
-zeytinyağlı sarma
benım menum bunlarrrrr yeter hearldeee dimi
yok şekerim...henüz düşünmüyoruz..4-5 ay sonra inş düşünmeye başlıcaz...sen evlisin.. ne zaman evlendin...varmı çocuk falan..
o verdiğim tarife eşin seviyorsa mantarda koy süper oluyor..
cnm kek dedgım aslında ıspanaklı pasta aynı yas pasta gıbı kreması kremsantısı var yanii:)))
makarna bazne garnıturu kendım yapıyorum bazende hazırlardan kullanıyorum bezelye patates havuc yani kornişon turşu koyuyorum eger tursum yoksaa o an evde taze yesıl satalıkta cok guzel oluyo ıçine hatta tursudan dha lezettı oluyoo ölede yapıyorum sosiste kouyuyorum ama herkes sevmedıgı ıcın kalablık mısafır geldıgınde cok tercıh etmıyorum bırde ben mayonezı az yogurdunu cok koyarımm mayonezı cok oldugundaaa agır gelıyo bana
ıspanaklı pastaysa tamamdır kuzum ama kısır zor olmaz dersn yap bence çıkarabilirsin makarnna salata sarma uyar bence
kısırıda yaparım yaaa eşimde sevıyo kısırııı çoktandır istiyodu bahneyle çıkmış olur ardann :))
yorulmam dersen kuzum yap
canım benim ne güzel fikirlerin var benim annem uzakta o yüzden bana ne fikir nede yardımcı olacak kimse yok
eşim sever ben pek sevmem ama koyarım içinden ayıklar ben yemem:)
2bucuk sene oldu evlenelı 1bucuk yasında kzım var:)bız bayağı acele etmişiz henuz yasım 22:)
buarada istanbul üsküdar cıvarındayım siz nerde yasıyorsunuz?
slm kızlarrrrrrrr
isyancım benımde haftasonu bırsuru mısafıırm olucak benım menü belli gibi
sen en dusnuyosun yemek mı cay tarzımı
konyadayım şekerim ben...26 yaşındayım...sen cidden baya acele etmişin...
valla tatlım ben biraz hazıra kondum...iş arkadaşlarım geliyor..elim aprıdığı için birisi poğaça, birisi kurabiye, biriside kısır yapcak..bende yaş pasta ve makarna yapıcam garnitürlü...
valla tuzlu tatlı kurabiye tarzı bi de patates salatası veya kısır veya sarma veriyorum 4 çeşit yetiyor =) eglenceli bence bu liste biz çalışan bayanlar için çok iddialı ya da benim için
valla canım gelen mısafirler ayda yılda bir gelen kişiler oyuzdenn yapıyım dıyorumm haftasonu oldugu haftaıcı olsaydı yarısını anca yapabılrdimm malesef :)
valla tatlım ben biraz hazıra kondum...iş arkadaşlarım geliyor..elim aprıdığı için birisi poğaça, birisi kurabiye, biriside kısır yapcak..bende yaş pasta ve makarna yapıcam garnitürlü...
günaydınn hanımlar..bu akşama kv leri davet etcem yemeğe..
menümü sayayım
mercimek çorbası
fırıda patates+köfte
pirinçi pilavı
etli doma+yoğurt
yaş pasta
günaydın İsyan,
Yaş pastayı kendinmi yapıyorsun,
tarifini yazabilir misin ?
şekerim bugün hazırdan yapcam yaa yoksa yetiştiremem
markettn kek alıcam..krem şantiti arasına sürem içine muz...üstüne pudingle kaplıcam..heryerine muz koyucam
çok kolay tarif değilmi
baya kolaymış canım bilgi için teşekkürler:)
bende hazır pasta keki aldım, birde, dolgu kreması ve pasta kreması aldım heveslendim bakalm bişeyler çıkarabilecekmiyim :)