- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
-
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
valla çok zor çalışan bayan ıçın hakketen. ben 7.30da evde oluyorum. genelde bır gun kızartma, bırgun makarna çorba yada bulgur pılavı çorba,bırgun bezelye pılav, bırgun taze fasulye cacık . hergun ne yapcam derdi hakkaten zor hele kışın doğru durust yemek yok.
dolma yapacaksam bır gun önceden hazırlıyorum. haftasonu ışım yoksa bırgun onceden hazırlıyorum .eğer dizim yoksa
ooff en sıkıntılısıı... yarımsaat oldu geleli. taze fasulye yapıyorum. yanına napsam bilemedim. ben rejimdeyim eşim için illaki bişeyler yapmam lazım..
canım bende çalıştığım için hep birgün önceden ana yemeğimi yapıyorum eve gidince yanına yapacaklarım kolay oluyor o zaman :)
ama dün yapamadım bahar temizliği yazalık kışlık yapmıştım evde iş çoktu yorgunum çok
o yüzden bugün gidince yapıcam ama ne yapıcam hiç bir fikrim yokk
bu topik çok iyi olmuş teşekkürler, fikir ediniriz hergün :)
bende çalışıyorum,yaptığım menuleri paylaşayım sizlerle
patates püresi-körili tavuk göğsü sote
domatesli bulgur pilavı-kızartma-ayran
hamburger-kumru-elma dilim patates (malzemeler buzlukta hazır)
düdüklüde kuru fasulye
hazır çorba-kızartma-salata
fırında karides güveç-balık kızartması-kalamar( buzluktan çıkarıyorum)
veeee tabiki milli yemeğimiz makarna
hayatım hazzıra cok yüklenmemişmisin kısır türü işleri eşin yemiyomu ? bide körili tavuk gögsü tnasıl oluyo tarif alabilirmiyiz önerilerin için teşekkür ederim yenilerini bekliyoz
bende geldim kızlar aranıza...valla bende dün 3 tane yufkam kalmıştı tava böreği yaptım yanına penir domates çay falan demledim onu yedik..
bu akşam kv dedeyiz...yarında inşş karnıyarık yapıcam kafaya koydum
Tava böreğini kıymalı harçla denediniz mi,muhteşem oluyor.Denemediyeseniz kesinlik tavsiye ederim.Yanına da ayran ohhh misss :))
benimde kolay menülerimmm,
mericmek çorbası+köfte+patates kızartması
tarhana çorbası+fırında patatesli tavuk+salata bazen yanına pilav bu bazende köfteli oluyor...
hazır çorba+etli dolma+yoğurt
çorba+yeşil fasülye+salata
bunlar genelde yaptığım şeyler..