çalışan hanımların korkulu rüyası akşama kolay pratik ne pişirsem öneriler ??

bılıorum ama o sekılde hıc denemedım dur bu haftada öle yapım bakim:)
bebiş varmı?
yok şekerim...henüz düşünmüyoruz..4-5 ay sonra inş düşünmeye başlıcaz...sen evlisin.. ne zaman evlendin...varmı çocuk falan..

o verdiğim tarife eşin seviyorsa mantarda koy süper oluyor..

her gün makarna yapıp yapıp yiyesim geliyo bazen
öğrenciyken sadece makarnayla besleniyodum sürekli doktora taşınıyodum
evlendiğimden beri düzenli besleniyorum ama bu yemek işi hiç bana göre değil ya

ciğeri nasıl pişiriyon canım domates biber koyuyomusun ?

yok canım biber ve domates koymuyorum ben..Ciğeri yıkamam mesela.Havlu peçetelerle bastıra bastıra kanını alırım,çünkü ciğer yıkanmaz.Yıkanan ciğer sert ve lezzetsiz olur.Daha sonra yağı iyice kızdırdırıp rengi değişene kadar ciğeri güzelce kavururum.ocağın altını kapatmaya yakın karabiber ve kekik serperim.Hım hımmm çok güzel oluyor valla :))

tşek ederim canım et gbi sonundamı tuz koyuyon bide yağ ve kendi suyuylMI pişiyo eline sağlık ..

her gün makarna yapıp yapıp yiyesim geliyo bazen
öğrenciyken sadece makarnayla besleniyodum sürekli doktora taşınıyodum
evlendiğimden beri düzenli besleniyorum ama bu yemek işi hiç bana göre değil ya

evet sadem haklıısn tek yemek olsa razıyım temizlik ütü pratik ve hızlı olmalıyız

yanlız değilsin canımm doğru yerdesin gel gel yanımıza gel:)

tşek ederim canım et gbi sonundamı tuz koyuyon bide yağ ve kendi suyuylMI pişiyo eline sağlık ..

Evet pişmeye yakın en son tuzunu atıyorum canım.su eklemiyorum ben ama..Ay kendimi yemek konusunda bilir kişi gibi hissettim bir an ama hiççç öyle değilsadece 3 yıldır yemek yapıyorum

selam kızlar. Ben de aynı dertten müzdaripim. Yeni geldim eve. yemek namına hiç bir şey yok. akşamdan kalanı öğlen eşim yiyor. her güne yemek derdi. Bugün patlıcan yemeği bulgur pilavı yapıcam. Yemeğein bütün malzemeleri çiğden. soğanı biberi tencereye doğrayıp üstüne küp küp doğranmış patlıcan salça su. biraz kaynatıp kısıyorum altını. kendi kendine pişiyor. Ocaktan almaya yakın tuzunu baharatını atıyorum. o pişerkende bulgur pilavı çakıcam. yanınada yoğurt.

slm kızlarrrrrrrr
isyancım benımde haftasonu bırsuru mısafıırm olucak benım menü belli gibi

sen en dusnuyosun yemek mı cay tarzımı

canım benim bu saatemi geliyon braz daha erken miş fikirlerini bekliyoz evet patlıcan yemeği yanına pirinç yada bulgur süperr

allahtan eşim patlıcanı cok seviyor kurtarıyom o gün imam bayıldı yaptım 4 tane :) bana kolay geliyo ama yağda soğan biber domets eb sona maydanoz patlıcanları bütün kzarttım içlerini oydum koydm üstlerine limon koydum fırına sürdüm

benımkılerrr öglende caya gelıceklerrrr çay tarzı hazırlıycammm
-makarna saltası
-kısır
-gül böreği
-kurabiye
-kek
-zeytinyağlı sarma
benım menum bunlarrrrr yeter hearldeee dimi

canım benim bu saatemi geliyon braz daha erken miş fikirlerini bekliyoz evet patlıcan yemeği yanına pirinç yada bulgur süperr

evet tatlım 3 gibi geliyorum, öğretmenim ben. Güzel olmuş bu topik bende paylaşırım fikirlerimi. Ben hafta sonu mutlaka poaça,börek falan yapıyorum kahvaltı yapıyoruz onlarla 10 dk. da dolabımda sigara böreği,annemin yaptığı mantı, köpfe falan oluyo çok sıkışınca çıkarıyorum. fırın yemeklerinın bazıları pratik oluyo. tavuk,patates falan. Mesela ben de dün fırında patates yanına da soğanlı kıymayı kavuruverdim. pratik güzel oldu.

benımkılerrr öglende caya gelıceklerrrr çay tarzı hazırlıycammm
-makarna saltası
-kısır
-gül böreği
-kurabiye
-kek
-zeytinyağlı sarma
benım menum bunlarrrrr yeter hearldeee dimi

cok güzel kuzum ama bi tane cıkarıp yaş pasta koysan cunku yaşpasta isteniyo daha şatavatlı duruyo bana kolayda geliyo eglenceli makarna salatasına kornişon tursu koyuyormusun ne koyuyon içine

canım benim ne güzel fikirlerin var benim annem uzakta o yüzden bana ne fikir nede yardımcı olacak kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…