How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çalışan hanımlar maaşını sizi memnun ediyor mu?

Evden nasıl çalışıyorsunuz. Ben memurum evet kıyafete maalesef çok para gidiyor bizim.
Eşim de memur, her ne kadar akbile para yükleniyor olsa da bir para gidiyor, dışarıda yemek yiyor para gidiyor, kıyafetti osuydu busuydu maaşından gerçekten 3-4 bin sadece bu giderlere harcanıyor. Düşününce 18+4 bin de iyi bi maaş değil tabii ki o ayrı ama ev rahatlığının artısı bana iyi geliyor bilemiyorum.

Ben bir reklam şirketinde çalışıyorum tüm ekip home office. Arjantin'de de var ekip arkadaşımız Türkiye sınırları içerisinde İstanbul'da da Erzincan'da da, global bir şirket.

Yok ya bence ikizlere fazladan istemek çok mantıksız kendi kendilerine oynuyor çocuklar. Yedir içir wc götür oyun kur tamam. Arada illa ki inatlaşma kavga oluyor ama çok sıkıntı olmuyor şükür uzun sürmüyor. 2 buçuk yasindalar. Bu yılı da atlatirsam seneye kreş inşallah. Ablayla 7 bine anlaştım. Ama bizim saatler iki gün 7.45- 16.00, iki gün 7.45-14.00 bir gün bos. Aslında şöyle oldu geçen yıl sene başında 3200 demiştik (şu an bu para ne kadar komik geliyor demi) ama hiç o parayı vermedim. 3500 verdim. Şubatta 4 bin yaptım. Abla 4500 istedi diye gönlü kalmaması için 4200 yaptım. Yazinda sağ olsun her gün yarım şeklinde geldi. Arada bir gün fazladan çocuk biraktigimda ona göre ayrıca ödeme yaptım. İki bayramda da biner lira verdim. Bir de yakın zamanda dolmuş parası ekonomi arşa çıkınca bin daha verdim. Şubat tatili, Kasım ve nisan ara tatillerinde gelmedi, Ağustos ta da hiç gelmeyecek ben de maaşını tam verecegim. Kısacası elimden geleni yapmaya çalıştım. Keşke devlet bana verse ben de gelen yardimcima versem. Tek görevi de çocuklarla ilgilenmek. Yemek temizlik ve yok. Temizlik içinde başka haftalık gelen yardımcım var. Her ay ona da veriyorum 😓 kendime kuş kalıyor. Ekonomiye can vermek için çalışıyorum. 🤣
😂😂 Ben dicektim tam maaşı dağıtıyorsunuz diye

Kimseyi etmemeli zaten.
İşe girdiğim zaman asistanken, sıfır bilgi ile elime kalan net maaşım 650 dolara denk geliyordu.
Bugün kendi işimi yapıyorum, elime kalan net kazancım dolar bazında asistan maaşımı anca 3'e katlar.

şimdiye kadar hep memnundum aldığım maaştan ama tabi vahşi bir enflasyon var ve her ay aldığım maaş değer kaybediyor. muhtemelen bu ay zamlı maaşım beni memnun edecek ama iki ay sonra etmeyecek
Evet mesele bu işte.
Para iyiymiş gibi geliyor, ama biliyorsun 2 ay sonra hiçbir şeye yetmeyeceğini.

Maaşımdan memnunum,ülke koşullarından memnun değilim. Ama sizin maaşınız çok çok az. Müşteri yöneticisi maaşları part time bile olsa o kadar düşük değil.

Eşim de memur, her ne kadar akbile para yükleniyor olsa da bir para gidiyor, dışarıda yemek yiyor para gidiyor, kıyafetti osuydu busuydu maaşından gerçekten 3-4 bin sadece bu giderlere harcanıyor. Düşününce 18+4 bin de iyi bi maaş değil tabii ki o ayrı ama ev rahatlığının artısı bana iyi geliyor bilemiyorum.

Ben bir reklam şirketinde çalışıyorum tüm ekip home office. Arjantin'de de var ekip arkadaşımız Türkiye sınırları içerisinde İstanbul'da da Erzincan'da da, global bir şirket.
Bence home ofise iyi para. Benim evim iş yerime yakın. Ama yine arabaya yakıt parası gidiyor. Yemeği de evde yiyorum. Ama büyük bir şehirde bu para asla yetmez.

Böyle böyle para el değiştiriyor işte 🤣 ben de havaya çalışıyorum. Ama çalışmak hele de evde çocuklar olunca çok iyi geliyor. Terapi ücretsiz olmuş oluyor tek artı bu 🤣
Şöyle düşünün çocuklar bir gün büyüyecek siz iş hayatından kopmamış oluyorsunuz.

Evde çalışana göre iyi para hiç bir gideriniz yok ,yol yemek kılık kıyafet.ben tr en iyi yerdeyim finans sektöründe herkezin olmak isteyeceği dışardan görünen iyi bir yer (!) 15 yıldır ,müdür yardımcısıyim aldığım maas 22-26 bandında. Bütün gün disardasin yol yemek kılık kıyafet kuaför vs .çocuğa bakıcı.zaten aldığımız yetmiyor. He yine bu koşulda çok şükür diyoruz ama ..
Ben evde olsam sizin paranızı alsam hiç sesim çıkmaz inanın.
Şimdiki aklım olsa okumaz etmez liseden giderdim düz memur olurdum.saatim belli tatilim belli vs olurdu,aileme vakit ayırdım ne güzel.

Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Şu an 36 bin lira maaş alıyorum ama benim para şirazem feci derecede kaydı. İyi mi kötü mü anlayamıyorum. Nasıl düzelticem bunu bilemiyorum açıkçası. Kaç para iyi maaş desen cevabım bile yok.
Maşllah özel sektörde.

Aldığımız maaş her gün erimeye mahkum malesef. Bana haziranın 15inde teklif maili attılar ,maaşı beğendim, hemen hedefler, hayaller vs
Ama üstünden 45gun geçmesine rağmen o zamanki kurla hesaplayinca 110 dolar daha az para alıyorum. Yani sadece 45 günde maaşım 3 bin TL değer kaybetti 😠 aralığa kadar belki çok daha değer kaybedecek, kuş kadar kalacak :(
Çok üzücü maalesef. Döviz kazanmayan herkes her an daha da fakirlesiyor

Home ofis için iyi para gibi yorumlar yapılmış, arkadaşlar home ofis çalışanlar ofistekiler kadar mesai harcamıyor mu? Bende home ofis freelance çalışıyorum, kurumsal hayattaki kadar efor sarf ediyorum. Bu ay kredi kartım 27 bin gelmiş ki kendime kolajen dışında aldığım bişey yok 🤣 yani neden memnun olmalıyım? Ickim, sigaram, makyaj giderim yok, lüks harcamam yok ve rakam bu?

Back