- 26 Nisan 2023
- 1.097
- 2.074
- 48
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanı okuduguna pişman ediyorlar eşim çok sinirli.peki kamuda hava alanlarında belediyelerde 30 bine çalışan temizlik görevlileri ne olacak? Allah daha çok versin her iş kutsaldır ama okumanın da bir artısı olmalı
hiç adil değil böyle böyle nitelikli insanlar göç ediyor isteİnsanı okuduguna pişman ediyorlar eşim çok sinirli.
Ne bok yemeye okudum diyor.
Benim yönlendirdiğim koordine ettiğim ve şefi olduğum adam 40 alacak diyor
Bende artık birikim felan yok zaten birikimi eve gomdum.hiç adil değil böyle böyle nitelikli insanlar göç ediyor iste
Eşinizin ne iş yaptığını merak ettim kamudayiz eşim de bende. İkimizin geliri o kadar etmiyorÖğretmenim yeni 25 bin civarı oldu maaşım. Eşim özel sektör dün %30 zam aldılar 100 bin civarı oldu maaşı. 3 çocuk var bizde, kira gelirlerimiz de var geçim sıkıntımız yok şimdilik ama yakında bir çanta paraya tuvalet kağıdı alır hale gelmekten korkuyorum. Paramızın değeri pul oldu maalesef. Öncesinde yatırımları yapmasaydık bu saatten sonra ev almak zorlardı bizi mesela. Allahım evi arabası olmayanlara bol kazançlar versin inşallah.
Gitmeden önce TRden iş başvurusu yapıp, iş teklifi alınca istifa etseniz daha iyi olmaz mıydı? Merak ettim neden garantisiz bi şekilde gittiğinizi. Umarım en kısa zamanda tatmin eden bi iş bulursunuz. Bulursunuz bence biraz daha zorlayın şartları.55 bin civari maaş alıyordum ama İstanbul şartlarında yetmiyordu bana. İstifa edip baska bir ülkeye taşındım, işsizim çaresizce iş bakıyorum, hostel odalarında sürünüyorum sürekli cepten yiyorum günün sonunda ne yaptım ben noktasına geliyorum ne diyebilirim ki mutsuz olmak isteyeni, tatminsiz olana hayat bunu sunuyor.
Offff ki ne offfff Bende muhasebeciyim aldığımız maaş para değil.. Zaten az maaş alıyoruz oda bu pahalılıkta pul oluyor. İnanın pahalı ucuz kavramımı kaybettim. Bir örnek vereyim. Dün meyve aldım 3 çeşit bozulmasın diye 2 şer tane aldım birde 1 kg domates aldım 150 tl tuttu. Market çıkışında dedim ki kendi kendime demek ben zam almamışım. 6 adet meyve bu paraysa benim insan gibi yaşamam için maaşımın çok üstünde para almalıyım ki insan gibi yaşayabileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsunZamsiz hali ile 12500 alıyorum bu hafta belli olacak sanırım 16 yapar gibi geliyor itiraz edeceğim muhasebeciyim.
Eşim mühendis onun da 33 civarı olacak, geçen aydan belliydi aynı sirkette ustaların maaşları 40-50 bin bandında
Ödemelerimiz çok ev kredisi, araba kredisi ve ihtiyaç kredisi var 23 bin lira ödüyoruz her ay. 5 ay olacak evi alalı ama insan artık ödemelerin çokluğundan fena durumda.
2008 model bir arabamız var aman bozulmasın diye dua ediyoruz
Tek çocuk var okul dönemi aylık servisle gitmiyor özel dersidir falandır filandir derken 4-5 bandında tutuyor
Offf offffO
Biz muhasebeciler şirketin bel kemiği gibi bir şeyiz ama adam yerine koyulmiyoruz en çok da o zoruma gidiyorOffff ki ne offfff Bende muhasebeciyim aldığımız maaş para değil.. Zaten az maaş alıyoruz oda bu pahalılıkta pul oluyor. İnanın pahalı ucuz kavramımı kaybettim. Bir örnek vereyim. Dün meyve aldım 3 çeşit bozulmasın diye 2 şer tane aldım birde 1 kg domates aldım 150 tl tuttu. Market çıkışında dedim ki kendi kendime demek ben zam almamışım. 6 adet meyve bu paraysa benim insan gibi yaşamam için maaşımın çok üstünde para almalıyım ki insan gibi yaşayabileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Calıştıgınız kuruma ne kazandurıyorsunuz. Meseka siz olmasanız yerinize gelen x kişisi aynı işi yapabilir mi yoksa zarara uğrarlar mı?Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
O kadar haklısınız ki birde bu durum beni üzüyor.Biz muhasebeciler şirketin bel kemiği gibi bir şeyiz ama adam yerine koyulmiyoruz en çok da o zoruma gidiyor
Neyse ki artık yılda bir olacakmışAsgari ücretin yılda 2 kere zam alması ve orantısız artışı vasifli çalışanlara sıkıntı yaratıyor. Şu an ne kadar isteyeceğiz ne yapacağız şaşırdım
Şu an 36 bin lira maaş alıyorum ama benim para şirazem feci derecede kaydı. İyi mi kötü mü anlayamıyorum. Nasıl düzelticem bunu bilemiyorum açıkçası. Kaç para iyi maaş desen cevabım bile yok.
Paraya bakıyorsun oo 36 bin iyi para diyorsun ama bir araba bakıyorsun 700 binden aşağı yok, diyorsun ki aldığım para para değil. Kıçı kırık kotlar 500’den başlıyor. Bir tatil yapayım desen ailecek 70-80 binden başlıyor oteller. Acayip bir hale geldikaynı durumdayız, az mı çok mu bilemiyorum, öyle tutarsız ki artık her şey...
Makarna bile 14 TL daha ne denir kiParaya bakıyorsun oo 36 bin iyi para diyorsun ama bir araba bakıyorsun 700 binden aşağı yok, diyorsun ki aldığım para para değil. Kıçı kırık kotlar 500’den başlıyor. Bir tatil yapayım desen ailecek 70-80 binden başlıyor oteller. Acayip bir hale geldik
Eşim bilgisayar mühendisi, şu an IT müdürü olarak çalışıyor. 42 yaşında ancak bu rakamları görebildi. Küçük bir yerde yaşıyoruz ama burda da hem ev, arsa hem de zaruri ihtiyaç fiyatları uçtu maalesef. Çalıştığı fabrika araba verip mazot masrafını da karşılıyor çok şükür. O bile bizim için çok büyük bir gider kalemiydi. Allahım herkesin hanesine bolluk bereket versin inşallah.Eşinizin ne iş yaptığını merak ettim kamudayiz eşim de bende. İkimizin geliri o kadar etmiyor
Evden nasıl çalışıyorsunuz. Ben memurum evet kıyafete maalesef çok para gidiyor bizim.Ben de evden çalışıyorum maaşımız aynı sizinle. Bana kötü gelmiyor çünkü yol kıyafet masrafı yok, dışarıda çalışan birinin 22-23 binine denk geliyor minimum.