How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çalışan hanımlar maaşını sizi memnun ediyor mu?

peki kamuda hava alanlarında belediyelerde 30 bine çalışan temizlik görevlileri ne olacak? Allah daha çok versin her iş kutsaldır ama okumanın da bir artısı olmalı
İnsanı okuduguna pişman ediyorlar eşim çok sinirli.
Ne bok yemeye okudum diyor.
Benim yönlendirdiğim koordine ettiğim ve şefi olduğum adam 40 alacak diyor

İnsanı okuduguna pişman ediyorlar eşim çok sinirli.
Ne bok yemeye okudum diyor.
Benim yönlendirdiğim koordine ettiğim ve şefi olduğum adam 40 alacak diyor
hiç adil değil böyle böyle nitelikli insanlar göç ediyor iste

hiç adil değil böyle böyle nitelikli insanlar göç ediyor iste
Bende artık birikim felan yok zaten birikimi eve gomdum.
Kredisi 10 yıl ödenecek bir evim var yaşım 40 eşim 47 yani yasligimizda bile huzur yok.
Araba desen hakikaten şuan bakıma soksak en az 50 bini var sokamiyoruz.
Bilmiyorum çok kötü dönemlerden geçiyoruz her ay hesap kitap yapmaktan iflahim sökülüyor.
Yazik oldu.
İstanbul gibi yerde geçinmek mesele artık.
Hele emekliler resmen öldüler

Öğretmenim yeni 25 bin civarı oldu maaşım. Eşim özel sektör dün %30 zam aldılar 100 bin civarı oldu maaşı. 3 çocuk var bizde, kira gelirlerimiz de var geçim sıkıntımız yok şimdilik ama yakında bir çanta paraya tuvalet kağıdı alır hale gelmekten korkuyorum. Paramızın değeri pul oldu maalesef. Öncesinde yatırımları yapmasaydık bu saatten sonra ev almak zorlardı bizi mesela. Allahım evi arabası olmayanlara bol kazançlar versin inşallah.
Eşinizin ne iş yaptığını merak ettim🙂 kamudayiz eşim de bende. İkimizin geliri o kadar etmiyor🤦

55 bin civari maaş alıyordum ama İstanbul şartlarında yetmiyordu bana. İstifa edip baska bir ülkeye taşındım, işsizim çaresizce iş bakıyorum, hostel odalarında sürünüyorum sürekli cepten yiyorum günün sonunda ne yaptım ben noktasına geliyorum ne diyebilirim ki mutsuz olmak isteyeni, tatminsiz olana hayat bunu sunuyor.
Gitmeden önce TRden iş başvurusu yapıp, iş teklifi alınca istifa etseniz daha iyi olmaz mıydı? Merak ettim neden garantisiz bi şekilde gittiğinizi. Umarım en kısa zamanda tatmin eden bi iş bulursunuz. Bulursunuz bence biraz daha zorlayın şartları.
Sizi memnun eden bi işe girene kadar kalifiye olmayan işlerde de çalışabilirsiniz

Zamsiz hali ile 12500 alıyorum bu hafta belli olacak sanırım 16 yapar gibi geliyor itiraz edeceğim muhasebeciyim.
Eşim mühendis onun da 33 civarı olacak, geçen aydan belliydi aynı sirkette ustaların maaşları 40-50 bin bandında
Ödemelerimiz çok ev kredisi, araba kredisi ve ihtiyaç kredisi var 23 bin lira ödüyoruz her ay. 5 ay olacak evi alalı ama insan artık ödemelerin çokluğundan fena durumda.
2008 model bir arabamız var aman bozulmasın diye dua ediyoruz
Tek çocuk var okul dönemi aylık servisle gitmiyor özel dersidir falandır filandir derken 4-5 bandında tutuyor
Offf offffO
Offff ki ne offfff Bende muhasebeciyim aldığımız maaş para değil.. Zaten az maaş alıyoruz oda bu pahalılıkta pul oluyor. İnanın pahalı ucuz kavramımı kaybettim. Bir örnek vereyim. Dün meyve aldım 3 çeşit bozulmasın diye 2 şer tane aldım birde 1 kg domates aldım 150 tl tuttu. Market çıkışında dedim ki kendi kendime demek ben zam almamışım. 6 adet meyve bu paraysa benim insan gibi yaşamam için maaşımın çok üstünde para almalıyım ki insan gibi yaşayabileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Offff ki ne offfff Bende muhasebeciyim aldığımız maaş para değil.. Zaten az maaş alıyoruz oda bu pahalılıkta pul oluyor. İnanın pahalı ucuz kavramımı kaybettim. Bir örnek vereyim. Dün meyve aldım 3 çeşit bozulmasın diye 2 şer tane aldım birde 1 kg domates aldım 150 tl tuttu. Market çıkışında dedim ki kendi kendime demek ben zam almamışım. 6 adet meyve bu paraysa benim insan gibi yaşamam için maaşımın çok üstünde para almalıyım ki insan gibi yaşayabileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biz muhasebeciler şirketin bel kemiği gibi bir şeyiz ama adam yerine koyulmiyoruz en çok da o zoruma gidiyor

Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Calıştıgınız kuruma ne kazandurıyorsunuz. Meseka siz olmasanız yerinize gelen x kişisi aynı işi yapabilir mi yoksa zarara uğrarlar mı?
Home office ve rahat bir iş için az değil dediğiniz miktar. Bu iş için ofise gidiyor olsanız 5 6 bin zararınız olacaktı bunu da düşünün.

maaş konusu şirkette oldugunuz süre, deneyiminiz ve aldığınız sorumluluklarla da alakalıdır, çok genel bi soru bu...

Asgari ücretin yılda 2 kere zam alması ve orantısız artışı vasifli çalışanlara sıkıntı yaratıyor. Şu an ne kadar isteyeceğiz ne yapacağız şaşırdım
Neyse ki artık yılda bir olacakmış

aynı durumdayız, az mı çok mu bilemiyorum, öyle tutarsız ki artık her şey...

Şu an 36 bin lira maaş alıyorum ama benim para şirazem feci derecede kaydı. İyi mi kötü mü anlayamıyorum. Nasıl düzelticem bunu bilemiyorum açıkçası. Kaç para iyi maaş desen cevabım bile yok.

aynı durumdayız, az mı çok mu bilemiyorum, öyle tutarsız ki artık her şey...
Paraya bakıyorsun oo 36 bin iyi para diyorsun ama bir araba bakıyorsun 700 binden aşağı yok, diyorsun ki aldığım para para değil. Kıçı kırık kotlar 500’den başlıyor. Bir tatil yapayım desen ailecek 70-80 binden başlıyor oteller. Acayip bir hale geldik

Paraya bakıyorsun oo 36 bin iyi para diyorsun ama bir araba bakıyorsun 700 binden aşağı yok, diyorsun ki aldığım para para değil. Kıçı kırık kotlar 500’den başlıyor. Bir tatil yapayım desen ailecek 70-80 binden başlıyor oteller. Acayip bir hale geldik
Makarna bile 14 TL daha ne denir ki

Eşinizin ne iş yaptığını merak ettim🙂 kamudayiz eşim de bende. İkimizin geliri o kadar etmiyor🤦
Eşim bilgisayar mühendisi, şu an IT müdürü olarak çalışıyor. 42 yaşında ancak bu rakamları görebildi. Küçük bir yerde yaşıyoruz ama burda da hem ev, arsa hem de zaruri ihtiyaç fiyatları uçtu maalesef. Çalıştığı fabrika araba verip mazot masrafını da karşılıyor çok şükür. O bile bizim için çok büyük bir gider kalemiydi. Allahım herkesin hanesine bolluk bereket versin inşallah.

Eşim devlette diş hekimi. Döner sermaye olmadan günde 15 hasta bakar ve hiç izin kullanmazsa 36000 alıyor. Günde 45-50 hasta arası bakarsa 20000 civarı döner geliyor. 1 hafta bile izin kullansa aldığı rakam 27000 gibi düşüyor.

eşim 35000 ben 22000 alıyorum eve giren para 57000 iki kızımız var ikiside özel okulda okuyor aylık okul taksitimiz 17000. etraftan ne gerek var özel okula ayda o kadar para verilirmi diyorlar. ama benim için eğitim çok önemli bir konu. büyük kızım 2 sene üni. sınavına girecek fiyatlar çok artacak ve biz çocukların eğitimden kısmak zorunda kalacağız diye öyle korkuyorumkı.

Back