- 8 Ocak 2015
- 6.059
- 19.032
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Bende sizden 2 bin lira düşük alıyorum. Yeni bu seviye oldu maaşım. Maaşım asgari ücret seviyesindeydi..hiç memnun değilim. Kendimi çok fakir, alım gücüm bitmiş gibi hissediyorum. Düşük bütçeli filmlerdeki figüranlar gibi hissetmeye başladım:) Çocuğum yok ama ona rağmen maaş yetmiyor. Anca günü kurtarıyorum.Evim arabam yok. Bu maaşlarla ne ev ne araba alamayız. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. İstanbul'da oturuyorum yaş 36. Giderek toplu taşımadan nefret etmeye başladım ama 15, 20 yıllık bir araba bile alamayacak durumdayım. Yaşlılık otobüslerde sürünerek mi geçecek diye karamsar karamsar düşünüyorum. Evler olmuş en az 2, 3 milyon. Belki maaşı idare eder olanlar evi ve arabası olup borcu olmayan kişilerdir. Ben onlardan değilim. Nasil bir zamana geldik böyle..kendimi çok şanssız hissediyorum..krizler bir gün biter, biz yıllardır fakirleşmeye devam ediyoruz. Ne zaman düzlüğe çıkacağız.. umudu olan var mı? Umuda gerçekten ihtiyacım var.Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Home office müşteri yöneticisi olarak çalışıyorum. Düşük aldığımı ilettim ancak genel ekonomik sıkıntıları öne sürerek zam konusunda bir şey yapamayız dediler, çalışan hanımlarda durumlar nedir? Fikir olması için paylaşır mısınız.
Memur zammı hiçte az değil özelle kiyaslarsakMemur zammi memnun etmedi tabi, seyyanen de baya sacma bir sistem. Ama cok sukur diyor yasamaya devam ediyoruz.
Mobbing yaşamıyormussunuz şartlarınız iyi gibi maddiyata takilmakla haklısınız elbette ama bence iş degisikligi yapmayin işteki huzur inanılmaz önemli çünküLisans mezunuyum, 9-17:00 arası 6 gün çalışıyorum, bir de yemek kartı var. İş planı bana ait kendime göre planlarım işlerimi karışan görüşen yok, rahatım iyi ama işte para düşüK mü diye kurt düştü içime
memurum son zamlarla maaşım 25000 oldu evli ve 1 çocuk annesiyim buna çocuk yardımı dahil. Maaşım yetiyor mu dersen tabiki de yetmiyor gelene göre gidende oluyor ve hayat çok pahalı ama ihtiyaçlarımı giderebiliyorum, kimseye borcum yok banka hariç onu da eksik gedikte olsa ödüyorum, aç açıkta değiliz şükür diyoruz.Arkadaşlar maaşıma takmış durumdayımdayım ama piyasa ne kadar ne alıyor onu da bilmiyorum. Asgari ücret zammından sonra benim de maaşıma zam yapıldı, 12bin alırken 18 bin oldu maaşım,
Eşim ozelde %35 zam aldi. Bizim maaslarimiz yakindi. O beni gecti bu ay. He derseniz ozelde insanin canini cikariyorlar haklisiniz.Memur zammı hiçte az değil özelle kiyaslarsak