Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkÇalışan hanımlar, bebek tedavisinde işyerinizden nasıl izin aldınız? Problem oldu mu?
Çok şükür ki, müdür yardımcimizla konuştum, haber verdigim taktirde izin almamın problem olmayacağını söyledi. Inşallah ben de bu süreci güzelce atlatırım.
rapor isteğe bağlı canım ben almıştım 10 gün rapor üstüne bir de yıllık izin kullandım 14 gün 1 ay işe gitmemiştim negatif olsa bile o psikoloji ile işe başlamak istemedim pozitif olursa da inşallah tehlikeli zamanları dinlenerek geçirmiş olursunuz tamamen size bağlı
rapor isteğe bağlı canım ben almıştım 10 gün rapor üstüne bir de yıllık izin kullandım 14 gün 1 ay işe gitmemiştim negatif olsa bile o psikoloji ile işe başlamak istemedim pozitif olursa da inşallah tehlikeli zamanları dinlenerek geçirmiş olursunuz tamamen size bağlı