• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Çalışan hanımlar, bebek tedavisinde işyerinizden nasıl izin aldınız? Problem oldu mu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
transfer sonrası rapor zorunlu olmazsa yıllık izinle halledeyim diyorum.
Valla canım ben vardiyalı calıstıgıö ve hafta ıcı uzun kullandım için izin gununu arada degıstım. Oglencı oldum sabah gidip kostur kostur ise yetıs. Ee birde esimle gitmemem gereken zamanda ben izin kullandım haftalık. O da mazeret izni aldı derken ilk transfer gunu geldi. O gun ise gıdemıcemı cok rahatsız olduğumu dedım. Yıllık izin kullandım. Vardı ıcerde kullanmam gerekiyordu.. O gun baslamos oldu. Yıllık izin bitti 7 gun yat kalk evde gectı. İse basladim dikkat ettim ama zaten tutmamıs bebıs. Mecbur 2. Tedaviye basladim. Transfer gunun den once mec ur dedım. Bu sefer raporluyum İcim rahat

Canım eğer özel hastaneye gidiyorsan iş çıkışı gidebilirsin ben öyle yapmıştım akşam 6 da gittim hep kimsenin de haberi olmadı transfer olacağım günde yıllık iznimi kullandım rahat geçti zaten topu topu 3 kere kontrole gittim öyle hergün çağırmıyorlar zaten

Canım eğer özel hastaneye gidiyorsan iş çıkışı gidebilirsin ben öyle yapmıştım akşam 6 da gittim hep kimsenin de haberi olmadı transfer olacağım günde yıllık iznimi kullandım rahat geçti zaten topu topu 3 kere kontrole gittim öyle hergün çağırmıyorlar zaten
Bende de ilkinde oyleydı ama malesef negatif sonuc alınca bu sefer izin de kalmadı zaten tam transfer zamanı dedım. Mecbur

Merhaba, yumurta toplama için de mi akşam gittiniz acaba? Sabah aç gitmek gerekiyor mu yoksa?

işte üniversite hastanesinde yaptıralım dedik. bize rapor çıkma durumu var. konya selçuklu tıp da. bugün gittim ama eşimden tahlil istediler . diğer adetinle gel bakalım dediler

aslında bize yakın olan özel hastane var ?? bilmiyorum belki oraya geçebilirim. gerçi bütün tahliller devlette yapıldı ama

son anda merkezde değiştirmek istemiyorum ama ???

Merhaba, yumurta toplama için de mi akşam gittiniz acaba? Sabah aç gitmek gerekiyor mu yoksa?
yumurta toplama için onların dediği sattte gittim canım ama zaten cumartesi gününe denk gelmişti sıkıntı olmadı sabah 11 de gittim o önemli saati bile çünkü öncesinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonra topluyorlar yani hatırladığım bu şekilde

aslında bize yakın olan özel hastane var ?? bilmiyorum belki oraya geçebilirim. gerçi bütün tahliller devlette yapıldı ama
ben de özelde yaptırdım tüp bebeği ama çoğu tahlilimi devlet hastanesinde yaptırıp doktoruma mesaj atmıştım kabul etti bunun sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yinede belli olmaz heryerin işleyişi farklı kimi özel hastaneler dışardan tahlil kabul etmiyor

hangi aşamadasın canım ilerlediysen tedavide değiştirme merkez ama henüz tedaviye başlamadıysan tahlil aşamasındaysan sıkıntı olmaz
bizden rahim filmi , genetik ve diğer kan tahlillerini istediler. tüm tahlil işlemleri bitti. bugün eşim ürolojiye gitti. ondan da tahlil istiyorlarmış. onları hallededcek. sonraki aşama sgk raporunun çıkması ve tedaviye diğer adet gününde başlanacak

bizden rahim filmi , genetik ve diğer kan tahlillerini istediler. tüm tahlil işlemleri bitti. bugün eşim ürolojiye gitti. ondan da tahlil istiyorlarmış. onları hallededcek. sonraki aşama sgk raporunun çıkması ve tedaviye diğer adet gününde başlanacak
hayırlısı olsun hakkında canım bence rapor imkanın varmış biraz sık dişini üniversite hastanesinde devam et ederim çünkü özeller gerçekten çok pahalı ve garantisi de yok hiçbiryerin yok zaten Rabbim nasip ederse oluyor biz sadece elimizden geleni yapıyoruz o kadar zaten ilaçlar yumurta toplama vs. 15 günlük bir süre sonrası beklemece

ben de özelde yaptırdım tüp bebeği ama çoğu tahlilimi devlet hastanesinde yaptırıp doktoruma mesaj atmıştım kabul etti bunun sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yinede belli olmaz heryerin işleyişi farklı kimi özel hastaneler dışardan tahlil kabul etmiyor
tahlilleri kabul eder mi bilmiyorum. merkez araştırırken bu iki doktor arasında kalmıştım. bu özeldeki doktor rahim filmi genetiğin çıksın öyle başlayalım demişti tedaviye

hayırlısı olsun hakkında canım bence rapor imkanın varmış biraz sık dişini üniversite hastanesinde devam et ederim çünkü özeller gerçekten çok pahalı ve garantisi de yok hiçbiryerin yok zaten Rabbim nasip ederse oluyor biz sadece elimizden geleni yapıyoruz o kadar zaten ilaçlar yumurta toplama vs. 15 günlük bir süre sonrası beklemece
bu özel hastane sgk anlaşmalı ama gene devlete göre daha pahalı.

benim burayı seçmemdeki neden hemen tedaviye başlamadı genetik test falan istedi.. devletin tek dezavanatajı kalabalık olması biraz da hijen olmaması diğer yerlere göre..

evet elimizden geleni yapıyoruz biz. aslında devlet özel farketmez. Allah nasip ederse olacak

benim burayı seçmemdeki neden hemen tedaviye başlamadı genetik test falan istedi.. devletin tek dezavanatajı kalabalık olması biraz da hijen olmaması diğer yerlere göre..
canım bu tamamen senin vereceğin bir karar ben devleti tercih etmedim çünkü o kalabalıkla hengameyle uğraşmak istemedim zaten bu süreç psikolojik olarak geriyor biraz insanı bir de çalıştığım için özel daha esnek ve her türlü yardımcı oluyorlar muayene saati konusunda vs. benim rahat bir yapım var sıkıntıya gelemiyorum pek ne yazık ki

yumurta toplama için onların dediği sattte gittim canım ama zaten cumartesi gününe denk gelmişti sıkıntı olmadı sabah 11 de gittim o önemli saati bile çünkü öncesinde çatlatma iğnesi vuruluyorsun 36 saat sonra topluyorlar yani hatırladığım bu şekilde
Çok teşekkürler cevap için, hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım

Ben ücretli öğretmen olarak çalışıyorum , bebek tedavisine baslicaz, hep sabah gitmem gerekiyor, bir yandan da çalışıyorum , sürekli izin, rapor alsam problem olur mu, ya da siz problem yaşarsınız mı?
Merhabalar öncelikle bu özel süreçte lütfen strese girmeyin ve en önemli konunuzun bu olduğunu düşünün.belirli saatlerde gün içinde izin alınabilir ben öyle yapmayı düşünüyorum.Ben hastanede çalıştığım halde zor vakit ayırıyorum ama inşallah anlayışlı insanlarla yöneticilerle karsılaşırız

Back