Çalışan hamiş anneler...

benimde 20 gün yıllık iznim duruyor 2017 dende 20 gün gelecek 40, doğum sonrasında 3 ay kullanabilsem 120 gün en fazla iznim olur 4,5 ay çok kısa bir süre nasıl bırakıp işe döneceğiz bilmiyorum

bir de bangır bangır orda burda bağırıyorlar "ilk 6 ay anne sütü" diye ... bu şartlar altında gerçekten zor ... bende alabildiğim kadar rapor ve ücretsiz izin kullanacağım yaz tatiline kadar... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

ah ah keşke iki yıllık ücretsiz izin alabilecek kadar maddiyata ihtiyacımız olmasa ama hayat şartları ve anneler için işe yarar kolaylık yok bence

ah ah keşke iki yıllık ücretsiz izin alabilecek kadar maddiyata ihtiyacımız olmasa ama hayat şartları ve anneler için işe yarar kolaylık yok bence

şimdiden minnacık bebeği bırakıp nasıl işe gideceğimi düşünüyorum yürürlüğe girdi mi bilmiyorum ama yarım gün çalışma yarım maaş hakkınız olabilir. o bizi ne yazık ki kapsamıyor belki sizin işinize yarar

Reactions: mnt
Benim doğumun yaza denk geliyor öğretmenim muhtemel doğum 16 haziran.dogum sonrası iki ayım boşa gidiyor yani. Benim durumumda olan var mı
Ben de aynı hocam görünen 12 haziran.Allah nasip etti ya şükür izni de biraz kaybetmiş olduk olsun.olmadı biraz rapor alırım diyorum arkasından da belki ilk dönemi kapatacak ücretsiz izin.ama insan bilemiyor çocuk bakalım nelerle gelecek Sağlıkla bebeklerimize kavuşmak dileğiyle

Amin canim insallah :) ben zaten 1 yillik ucretsiz izin almayi dusunuyorum ama okul beni cok yoruyor. Ozellikle nobetci oldugum gunler. Keske dogum sonrasi izinlerimizide one cekebilsek

Amin canim insallah :) ben zaten 1 yillik ucretsiz izin almayi dusunuyorum ama okul beni cok yoruyor. Ozellikle nobetci oldugum gunler. Keske dogum sonrasi izinlerimizide one cekebilsek
Aslında idare ile konuşup nöbeti tutmayabilirsiniz hocam. Gerçi yanlış hatırlamıyorsam 24.haftaya kadar tututuluyordu. nöbet hususu gerçekten çok sıkıntı çocukların koşması etmesi. Allahtan ben bu sene okulda değildim. siz de dikkat edin kendinize

Hocam nöbet beni de çok yordu 8 saat dersim olduğu gündü.bir arkadaşla değiştirip az dersimin olduğu güne aldık.aslında ilk 13 hafta riskli falan deniyor idare ve öğretmenler anlayış lı olsa nöbet tutulmasa ne ala.bizim öğretmen eksiğimiz var bir öğretmen 2 koridorda nöbetçi

Son düzenleme:
Ogretmen eksiginden dolayi tutmama gibi bi luksum yok malesef kalabalik bi okuluz.idarede cok anlayisli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…