- 23 Mayıs 2016
- 1.311
- 1.513
Tamam canım Teşekkürler. O zaman ben karne günü 36 hafta olacağım için karne günü teslim edeyim raporu bozdurmayı.32.haftada doktordan calisabilir raporu alacaksiniz ki 5 haftalik bir rapor bu ve 37.haftaya kadar gecerli. Rapor zamani bitince ya da artik izine cikmak istediğiniz zaman yine doktorunuzdan çalışamaz raporu alacaksınız. 32.hafta itibariyle ne kadar çalışırsanız o kadar sure dogum sonrasina eklenmis olacak. Izine ciktiktan tam 16 hafta sonra gibi düşünebilirsiniz.
arkadaşlar 37. haftayı hesaplarken 36+1 den mi başlanıyor yoksa 37+0 olunca mı izine başlıyoruz, biraz garip oldu ama kafam karışıyor
Sordum canım 37+0 da izin başlanıyor. Tabi istediğimiz zaman çıkabiliyoruz doktordan rapor aldığımız taktirde. Ve izne ayrılırken gün kısmını da ekletin dedi arkadas sadece hafta olarak rapor yazdırmayın dedi.arkadaşlar 37. haftayı hesaplarken 36+1 den mi başlanıyor yoksa 37+0 olunca mı izine başlıyoruz, biraz garip oldu ama kafam karışıyor
sizin izninizi anlayamadım ben. Şubat ta izen ayrılıp eylül de başlayınca yaklaşık 7-8 ay oluyor. Ücretsiz izin mi kullanacaksınızBenimde 17 şubatta görünüyor doğumum.. sizler gibi düşünüyorum çalışabildiğim kadar çalışıp şubat başında izne ayrılıcam zaten 24 gün birikmiş iznim var onunla birlikte doğum iznini kullanıp 1 eylülde iş başı yaparım planlarım bu şekilde umarım bir aksilik olmazda uygulamayada geçiririm :) işim masa başı iş zaten yorulmuyorum evdede olsa aynı enerjiyi harcıyacağım
:)sizin izninizi anlayamadım ben. Şubat ta izen ayrılıp eylül de başlayınca yaklaşık 7-8 ay oluyor. Ücretsiz izin mi kullanacaksınız
Şimdi oldu :) aa belki siz bilirsiniz bu altı aylık ücretsiz izin hakkından mesela 1 ay ya da 2 ay olarak kullanabiliyor muyuz?:)
şubatda kendi yıllık iznimi kullanıcam 24 iş günü ( 1 ay boyunca kendi içerideki iznimden kullanıcam ücretli)
mart nisan mayıs haziran 4 ay doğum iznimden kullanıcam
temmuz ağustos 2 ayda ücretsiz izin hakkımdan kullanıcam
1 eylül iş başı
Şimdi oldu :) aa belki siz bilirsiniz bu altı aylık ücretsiz izin hakkından mesela 1 ay ya da 2 ay olarak kullanabiliyor muyuz?
Şimdi oldu :) aa belki siz bilirsiniz bu altı aylık ücretsiz izin hakkından mesela 1 ay ya da 2 ay olarak kullanabiliyor muyuz?
NORMAL doğum iznin 16 hafta sonrasında ekstra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var tabi hangi işyeri bunu kabul eder bilmiyorum benim işyerim bukadar uzun süreyi kabul etmez
Kabul edeceklerdir bu sizin yasal analık izniniz. Ama 6 ay kısa bir süre değil mi biz iki yıla kadar ayrılabiliyoruz
SİZ yurtdışında yaşıyorsunuz sanırım
evet 6 ay ücretsiz hakkın var ama işyerleri ne kadar kabul eder bilmiyorum. Bizimkini de bilmiyorum açıkcasıNORMAL doğum iznin 16 hafta sonrasında ekstra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var tabi hangi işyeri bunu kabul eder bilmiyorum benim işyerim bukadar uzun süreyi kabul etmez