Çalışan hamiş anneler...

Tamam canım Teşekkürler. O zaman ben karne günü 36 hafta olacağım için karne günü teslim edeyim raporu bozdurmayı.

arkadaşlar 37. haftayı hesaplarken 36+1 den mi başlanıyor yoksa 37+0 olunca mı izine başlıyoruz, biraz garip oldu ama kafam karışıyor

arkadaşlar 37. haftayı hesaplarken 36+1 den mi başlanıyor yoksa 37+0 olunca mı izine başlıyoruz, biraz garip oldu ama kafam karışıyor

Benim de merak ettiğim konu o aslında aklıma takılıyor . Bugün insan kaynaklarına sorayım

sorarsan çok makbule geçer nereden baksan arada 1 haftalık fark oluyor

Benimde 17 şubatta görünüyor doğumum.. sizler gibi düşünüyorum çalışabildiğim kadar çalışıp şubat başında izne ayrılıcam zaten 24 gün birikmiş iznim var onunla birlikte doğum iznini kullanıp 1 eylülde iş başı yaparım planlarım bu şekilde umarım bir aksilik olmazda uygulamayada geçiririm :) işim masa başı iş zaten yorulmuyorum evdede olsa aynı enerjiyi harcıyacağım

Sordum canım 37+0 da izin başlanıyor. Tabi istediğimiz zaman çıkabiliyoruz doktordan rapor aldığımız taktirde. Ve izne ayrılırken gün kısmını da ekletin dedi arkadas sadece hafta olarak rapor yazdırmayın dedi.

çok teşekkürler canım, inşallah iznimizin son gününe kadar sağlıklı bir şekilde çalışırız da bebişlerimize daha çok zaman kalır

ay bende çok zor uyanıyorum sabahları, bazen eve gidince de uyuyorum İzne var benim de ama evde olsam sıkılırım heralde yaa çalışmak daha iyi sanki

çalışmak güzel de son aylar kocaman göbişle nasıl olacak onu düşüyorum

sizin izninizi anlayamadım ben. Şubat ta izen ayrılıp eylül de başlayınca yaklaşık 7-8 ay oluyor. Ücretsiz izin mi kullanacaksınız

bende öğretmenim okulda ne kadarda oturayım desen olmuyor yoruluyor insan..progestan kullanıyorum o biraz baş dönmesi yapıyor..herşey yolunda giderse nisanın ortası gibi doğumum doğum öncesini de sonrası da tam denk geliyor gibi kullanıcam ama genede son duruma göre bakalım napıcam karar vericem..

sizin izninizi anlayamadım ben. Şubat ta izen ayrılıp eylül de başlayınca yaklaşık 7-8 ay oluyor. Ücretsiz izin mi kullanacaksınız
:)

şubatda kendi yıllık iznimi kullanıcam 24 iş günü ( 1 ay boyunca kendi içerideki iznimden kullanıcam ücretli)
mart nisan mayıs haziran 4 ay doğum iznimden kullanıcam
temmuz ağustos 2 ayda ücretsiz izin hakkımdan kullanıcam
1 eylül iş başı

Şimdi oldu :) aa belki siz bilirsiniz bu altı aylık ücretsiz izin hakkından mesela 1 ay ya da 2 ay olarak kullanabiliyor muyuz?

Şimdi oldu :) aa belki siz bilirsiniz bu altı aylık ücretsiz izin hakkından mesela 1 ay ya da 2 ay olarak kullanabiliyor muyuz?

aylıksız izin süresi 2 yıl. özel de süresi ne kadar bilmiyorum ama isterseniz 1 ay bile ücretsiz izin hakkınızı kullanabilirsiniz.

NORMAL doğum iznin 16 hafta sonrasında ekstra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var tabi hangi işyeri bunu kabul eder bilmiyorum benim işyerim bukadar uzun süreyi kabul etmez

NORMAL doğum iznin 16 hafta sonrasında ekstra 6 ay ücretsiz izin kullanma hakkımız var tabi hangi işyeri bunu kabul eder bilmiyorum benim işyerim bukadar uzun süreyi kabul etmez

Kabul edeceklerdir bu sizin yasal analık izniniz. Ama 6 ay kısa bir süre değil mi biz iki yıla kadar ayrılabiliyoruz

evet 6 ay ücretsiz hakkın var ama işyerleri ne kadar kabul eder bilmiyorum. Bizimkini de bilmiyorum açıkcası

benimde 20 gün yıllık iznim duruyor 2017 dende 20 gün gelecek 40, doğum sonrasında 3 ay kullanabilsem 120 gün en fazla iznim olur 4,5 ay çok kısa bir süre nasıl bırakıp işe döneceğiz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…