Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

temizlikci alsan haftada bir.
benim komşu öyle yapıyor.
haftalık liste yapardı kadına verirdi. bu hafta yapılacaklar listesi diye.
diğer günler rutin işleri yapıyor.
sadece ev falan süpürüyor-bulasık vs.

temizlikci alsan haftada bir.
benim komşu öyle yapıyor.
haftalık liste yapardı kadına verirdi. bu hafta yapılacaklar listesi diye.
diğer günler rutin işleri yapıyor.
sadece ev falan süpürüyor-bulasık vs.
yok canım ben hallediyorum bir şekilde, sadece hafta sonları yerine hafta içine kaydırmak mantıklı geldi bana, temizlikçi hayatımda 1 defa çağırdım, o zamanda hamileydim, ondan çok ben yoruldum

bu nasıl bir plan proje her gün bu plana uyabilecekseniz bravo ! Bende çalışıyorum kızım 3,5 yaşında bazen anneanne bakıyor bazen babaanne ve biz evimizde bile düzenli oturamıyoruz....15 gün önce yıkamaya verdiğim halılar geldi ve ben halen temizlik yapıp seremedim.Anneanne baktığı zamanlar mesafa uzak olduğundan kızımla kalıyorum.Babaanne baktığı zamanlar ise , sabah eşim bırkaıyor akşam alıyor eve gelip yemek vs yapmam 9 gibi anca yemekten kalkıyoruz.O saatten sonra ne yapılır anca banyo çiftele mutfak temizliği inanaın bu kadar günlük sil süpür bu yaniiii....fikir olsun diye sizi takip edeceğim......

ben biraz şanslıyım babaanne bizim evde bakıyor çocuklara, akşam yemek mutfak vs. sonra çocukları sırayla uyutuyorum, kızım gündüz uyumadığından erken yatar, oğlum geç yatıyor, kızı uyuttuktan sonra 30-40 dk ev işi yapabilirim sanki, ama siz böyle yazınca bende korkmaya başladım, ya yapamazsam

Bir tane oğlum var..sağolsun eve geliyor babaannesi bakıyor sonra kendi evine götürüyor.. işten çık git oğlanı al eve git yemek yap sofrayı kur, topla bulaşıkları hallet bir bakıyorum saate 9 ..30 bazen se 10.. 30 temizliğimide genel olarak yanii cumartesi yapıyorum

işte ben hafta sonu yapmak istemiyorum, çok vaktimi alıyor,

hepimiz aynı, hele çalışan kadın olunca, hayat daha zor gibi

amannnnn bpşver canım korkmana da gerek yok
olduğu kadar ne yapalım ev işi nankör (züğürt tesellisi)
yap yap dön yine aynı

cidden o kadar değil ama bende sen gibi haftaiçi genel yapıyorum herşeyi
haftsonu bir evi sil süpür yapıyorum o da haftasonunu ziyan etmeyeyim diye
aynen işte bende öyle yapayım diyorum, hafta sonu çok yoruluyorum, gün berbat oluyor
pazar günü zaten 1 saat süpür sil diye zaman ayırdım,

Denemekte fayda var yinede vazgeçme derim
bende yaptım plan
gün aşırı çamaşır yıkanıcak biriktirmeden
haftada 1 gün ütü yapıcam en fazla 50 dk sürer 10 parça ütülencek çıkar
hergün odalar kontrol edilecek dağınıklıklar ortadan kalkıcak 20 dk
Bide ben eve yeni taşındım dolaplar detaylı düzene girmesi gerek bakalım

aynen işte bende öyle yapayım diyorum, hafta sonu çok yoruluyorum, gün berbat oluyor
pazar günü zaten 1 saat süpür sil diye zaman ayırdım,

bir de sana ne diyeceğim
şimdi senin çocukların ikisi de küçük
bak bir sene sonra herşey çok daha kolaylaşacak en azından çocuklar açısından da
bu yüzden lütfen biraz akışına bırak ve kendini de bu kadar hırpalama dağınıklık olacak mutlaka
yeter ki temiz olsun canım

ben de çalışıyorum 3 çocuğum var.
genelde hafta sonuna bırakırıdm büyük işleri.
ama bir kaç haftadır hafta içi en geç cumadan bitiriyorum.
hafta sonu zaten mutlaka iş üretiyorum.:)

bir kaç hafta evde olmayınca geçen hafta baya yoruldum c.tesi.
sürekli az az yapmak ve dikkatli olmak en önemlisi.
anında toplayına karışma imkanı olmuyor fazla.

yemekleri sabah erkenden yapıyorum.
ama bir kaç gündür akşamdan yaptım.

bazen sabha,bazen akşam topluyorum.
gözüme çarpan ve vaktim varsa her işi halletmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…