Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

senin dediğinde gayet güzel elbette ama daha önceki mesajlarda belirttiğim gibi, 2 küçük çocukla bir anda süpürüp silme işi çok zor oluyor (süpürgenin üzerine çıkmalar, viledayla oynayıp, suyu dökmeler vs :)), sanki böyle tek odaya girip, temizleyip çıkmak daha rahat olacak gibi, biraz deniyeceğim bakalım, teşekkür ederim yorumun için:KK68:

en güzel benim işim

perşembe akşamı önce balkonları yıkarımm wc banyo temizlerim

cuma günü süpürür siler tozları alırım

çamaşır her daim yıkanır bende

pazar gün akşamda genel de ütü yaparımm

ctesi pazar gündüzleri pek iş yapmammmmm

en güzel benim işim

perşembe akşamı önce balkonları yıkarımm wc banyo temizlerim

cuma günü süpürür siler tozları alırım

çamaşır her daim yıkanır bende

pazar gün akşamda genel de ütü yaparımm

ctesi pazar gündüzleri pek iş yapmammmmm
yasemin senin oğlun büyük artık pek kirletmez, ben her gün yapmak zorundayım, çok kirletiyorlar :)

düzenine bayıldım,

benim amacımda zaten hafta sonunu boşaltmak istemem :)

yasemin senin oğlun büyük artık pek kirletmez, ben her gün yapmak zorundayım, çok kirletiyorlar :)

düzenine bayıldım,

benim amacımda zaten hafta sonunu boşaltmak istemem :)

evet cnm oğlan büyük

aynı zamanda oğlan çok düzenlidir :nazar::nazar:

küçüklüğünden beri aldığını aldığı yere koyar

koymadığı zaman çöpe gideceğini biliyorrrr

yıllardır düzenim böyle ee birde evde bu yıl fazlalık ne varsa attım

yıllardır kullanmadığım eşyaları temizlemekten bıkmıştımmmm :KK53::KK53:

evet cnm oğlan büyük

bende taşındığımda attım çok şeyi, zaten sade bir evim vardı, iyice sadeleşti, hem çalışıyorum hem de, gereksiz eşyalara hizmet edemem doğrusu :))

bu arada oğluşun nasıl öyle öğrendi, müsait bir zamanında tiyolar alayım senden, benim çocuklar daha küçük ama yavaş yavaş öğretme vakti yaklaşıyor gibi :))

evet cnm oğlan büyük

ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa aynı ben ortalıkta oyuncak birşey kaldı mı çöpe gider
bu yüzden biraz da mecburiyetten o esyalar yerine konur yoksa mümkün değil onların arkasını toplamak

Benim tek problemim çamaşır yıka kurut ütüle katla yerleştir. çok zamanımı alır.
lavaboları kullandıkça yıkarım.
mutfakta bulaşık sevmem. düzenli tutmaya çalışırım.
yatak odası ferah olmalı ortalıkta çok eşya tutmam
fazla eşyaları sürekli veriyorum evde esya azaldıkça toplaması daha kolay oluyor.
Akşam eve geldiğimde hava kararmış oluyor o yüzden cam yada balkon temizleyemiyorum çok zor fırsat bulurum bu işlere.

Benim tek problemim çamaşır yıka kurut ütüle katla yerleştir. çok zamanımı alır.
lavaboları kullandıkça yıkarım.
mutfakta bulaşık sevmem. düzenli tutmaya çalışırım.
yatak odası ferah olmalı ortalıkta çok eşya tutmam
fazla eşyaları sürekli veriyorum evde esya azaldıkça toplaması daha kolay oluyor.
Akşam eve geldiğimde hava kararmış oluyor o yüzden cam yada balkon temizleyemiyorum çok zor fırsat bulurum bu işlere.

aslında kurutma makinaları çok kullanışlı olur ama benim annem ve kvalidem illa güneşte kurutma taraftarı olduklarından, aldırmadılar bana, sana tavsiye edebilirim ama:KK52:

aslında kurutma makinaları çok kullanışlı olur ama benim annem ve kvalidem illa güneşte kurutma taraftarı olduklarından, aldırmadılar bana, sana tavsiye edebilirim ama:KK52:

Kiracı oldugumdan evde kurutma mak için yer yok olsa bile boşuna masrafmış gibi geliyor.
çocugum olursa birkaç büyük kutu alır oyuncak ve ıvır-zıvırları toplardım

Ben bugün çaydanlık ve aspiratörü elden geçiricem.
çamaşır mak çalıştırır. asarım sonra rutin şeyler

Kiracı oldugumdan evde kurutma mak için yer yok olsa bile boşuna masrafmış gibi geliyor.
çocugum olursa birkaç büyük kutu alır oyuncak ve ıvır-zıvırları toplardım

Ben bugün çaydanlık ve aspiratörü elden geçiricem.
çamaşır mak çalıştırır. asarım sonra rutin şeyler
çocuk olunca her şey değişiyor, ben çocuğum yokken haftada bir süpür silerdim, ve gayet temiz olurdu ev,

iş bitmiyor değil mi, hiç iş yapmadım desem bile, akşam bi bakıyorum, bir sürü iş yapmışım :)

çocuk olunca her şey değişiyor, ben çocuğum yokken haftada bir süpür silerdim, ve gayet temiz olurdu ev,

iş bitmiyor değil mi, hiç iş yapmadım desem bile, akşam bi bakıyorum, bir sürü iş yapmışım :)[/Q

Evet çocuk olunca daha zor olur.
bir şekilde düzen sağlamak şart her zaman bir odaya girerken birşeyleri toplayıp çıkıyorum.
ipin ucu kaçarsa çok zor.
Birde kendimize bakım yapmakta önemli
Ya bunun kolayı yokmu :KK14:

Evet çocuk olunca daha zor olur.
bir şekilde düzen sağlamak şart her zaman bir odaya girerken birşeyleri toplayıp çıkıyorum.
ipin ucu kaçarsa çok zor.
Birde kendimize bakım yapmakta önemli
Ya bunun kolayı yokmu :KK14:
bakım yapmanın mı kolayı :) valla kişiden kişiye değişir, bazı hatunlar pek bakımlı oluyor, nasıl zaman buluyorlar bilemiyorum ama saygı duyuyorum:KK53:

X