- 23 Eylül 2013
- 23.868
- 48.540
mümkünse yaşlı başlı yardımcı tercih ederim, bir sürü haber izliyoruz malum
Ay bide o var dimi
Neyse bende eve çeki düzen veriyim kendimce program yapıyım bakalım kolay yönlerini paylaşalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mümkünse yaşlı başlı yardımcı tercih ederim, bir sürü haber izliyoruz malum
Ay bide o var dimi
Neyse bende eve çeki düzen veriyim kendimce program yapıyım bakalım kolay yönlerini paylaşalım.
yani sorumluluklar yetmez miş gibi, bide kıskançlık var, kadınların genlerinde mevcut buAy bide o var dimi
yani sorumluluklar yetmez miş gibi, bide kıskançlık var, kadınların genlerinde mevcut bu
kolay gelsin canım
ben şimdi iş yerindeyim, dinleniyorum :))) teşekkür ederimsağol canım kolaysa başına gelsin demicem sanada kolay gelsin..
Bende çalışıyorum :)ben şimdi iş yerindeyim, dinleniyorum :))) teşekkür ederim
yok canım ben hallediyorum bir şekilde, sadece hafta sonları yerine hafta içine kaydırmak mantıklı geldi bana, temizlikçi hayatımda 1 defa çağırdım, o zamanda hamileydim, ondan çok ben yoruldumtemizlikci alsan haftada bir.
benim komşu öyle yapıyor.
haftalık liste yapardı kadına verirdi. bu hafta yapılacaklar listesi diye.
diğer günler rutin işleri yapıyor.
sadece ev falan süpürüyor-bulasık vs.
ben biraz şanslıyım babaanne bizim evde bakıyor çocuklara, akşam yemek mutfak vs. sonra çocukları sırayla uyutuyorum, kızım gündüz uyumadığından erken yatar, oğlum geç yatıyor, kızı uyuttuktan sonra 30-40 dk ev işi yapabilirim sanki, ama siz böyle yazınca bende korkmaya başladım, ya yapamazsambu nasıl bir plan proje her gün bu plana uyabilecekseniz bravo ! Bende çalışıyorum kızım 3,5 yaşında bazen anneanne bakıyor bazen babaanne ve biz evimizde bile düzenli oturamıyoruz....15 gün önce yıkamaya verdiğim halılar geldi ve ben halen temizlik yapıp seremedim.Anneanne baktığı zamanlar mesafa uzak olduğundan kızımla kalıyorum.Babaanne baktığı zamanlar ise , sabah eşim bırkaıyor akşam alıyor eve gelip yemek vs yapmam 9 gibi anca yemekten kalkıyoruz.O saatten sonra ne yapılır anca banyo çiftele mutfak temizliği inanaın bu kadar günlük sil süpür bu yaniiii....fikir olsun diye sizi takip edeceğim......
işte ben hafta sonu yapmak istemiyorum, çok vaktimi alıyor,Bir tane oğlum var..sağolsun eve geliyor babaannesi bakıyor sonra kendi evine götürüyor.. işten çık git oğlanı al eve git yemek yap sofrayı kur, topla bulaşıkları hallet bir bakıyorum saate 9 ..30 bazen se 10.. 30 temizliğimide genel olarak yanii cumartesi yapıyorum
ben biraz şanslıyım babaanne bizim evde bakıyor çocuklara, akşam yemek mutfak vs. sonra çocukları sırayla uyutuyorum, kızım gündüz uyumadığından erken yatar, oğlum geç yatıyor, kızı uyuttuktan sonra 30-40 dk ev işi yapabilirim sanki, ama siz böyle yazınca bende korkmaya başladım, ya yapamazsam
bu gidişle salla gitsin diycem zatennamannnnn bpşver canım korkmana da gerek yok
olduğu kadar ne yapalım ev işi nankör (züğürt tesellisi)
yap yap dön yine aynı
bu gidişle salla gitsin diycem zatenn
aynen işte bende öyle yapayım diyorum, hafta sonu çok yoruluyorum, gün berbat oluyorcidden o kadar değil ama bende sen gibi haftaiçi genel yapıyorum herşeyi
haftsonu bir evi sil süpür yapıyorum o da haftasonunu ziyan etmeyeyim diye
Denemekte fayda var yinede vazgeçme derimben biraz şanslıyım babaanne bizim evde bakıyor çocuklara, akşam yemek mutfak vs. sonra çocukları sırayla uyutuyorum, kızım gündüz uyumadığından erken yatar, oğlum geç yatıyor, kızı uyuttuktan sonra 30-40 dk ev işi yapabilirim sanki, ama siz böyle yazınca bende korkmaya başladım, ya yapamazsam
aynen işte bende öyle yapayım diyorum, hafta sonu çok yoruluyorum, gün berbat oluyor
pazar günü zaten 1 saat süpür sil diye zaman ayırdım,
bu gidişle salla gitsin diycem zatenn