Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Azaltma yapamıyorum ben yaaa. Bir oturuşta yarımlık sarelleyi bitiririm. Yarım ekmek arası ile doymam. Sürekli de birşeyler yerim. Hamurişi ve ağır yemeklere çok düşkünüz. Anne tarafı Adana, baba tarafı K.maraş.

Oooo baya yemekleri güzeldir bu yıl acayip derecede baklava seviyorum.
ama kilon iyimiş de biraz sağlıklı beslenmen gerekiyor sanırım.
ben 54 kiloyum ama senin kadar yemiyorum ama çikolata yerine meyve hamurişini azaltıp yanına salata vs eklersen daha iyi olur.

ben 54 kiloyum ama senin kadar yemiyorum ama çikolata yerine meyve hamurişini azaltıp yanına salata vs eklersen daha iyi olur.
Sarelleye çocukluktan beri zaafım var. Yememek için eve almıyorum. Kahvaltıyı aşırı seviyorum. O yüzden evde yaparız kahvaltıyı. Dışarıda yiyenler az yiyor. Öğlen ve akşam da evde yiyoruz. Bizde bir çorba bir fasulye hiç yenmez. Çorba fasulye pilav turşu salata acılı ezme humus biber kavurması falan derken yiyorum gidiyor. bir çorba bir fasulye yesem almam kiloyu. Yanında yediklerim yüzünden 2-3 tabak yemek yiyorum.

Sağlıklı beslenme tamam da miktar olayı batırıyor beni. O yanındaki salatalar var ya işte onların yüzünden. Haftada bir kere hamur işi ya yeriz ya yemeyiz. Yedikmi hakkını veririz.2 tepsi. Ayda yılda bir patates kızartması yeriz onu da 4 kilo falan. 1 kilodan aşağı sebze pişmez kereviz dahil. Tatlıları hiç söylemesem daha iyi ben bir oturuşta yarım kilo yerim yani.
Bu kiloyu boşa almıyorum. Metobolizma ne yapsın yazıııkkkk.... :) :) :)

Sağlıklı beslenme tamam da miktar olayı batırıyor beni. O yanındaki salatalar var ya işte onların yüzünden. Haftada bir kere hamur işi ya yeriz ya yemeyiz. Yedikmi hakkını veririz.2 tepsi. Ayda yılda bir patates kızartması yeriz onu da 4 kilo falan. 1 kilodan aşağı sebze pişmez kereviz dahil. Tatlıları hiç söylemesem daha iyi ben bir oturuşta yarım kilo yerim yani.
Bu kiloyu boşa almıyorum. Metobolizma ne yapsın yazıııkkkk.... :) :) :)

ben sebze severim. arada tatlı krizim tutar. genelde karnım doysa yeter modundayım çeşit çeşit yemek yapmam

Allah'ım bu yemek yeme alışkanlığından bir kurtulsam. Ben yediğime göre az kilo alıyorum. Ama az bir fazlalığı bile taşıyamıyorum. Boyum da kısa zaten.

bende kilo vermeye çalışıyorum, sizin kilonuz, benim ideal kilom :) boy kaç acaba?

X