- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
kendini yorma, yavaş yavaş düzenlersinbulanmasın diye sürekli yiyorum canım böyle bir çare buldum. ama yorgunluk baş dönmesi başladı az iş yapıp dinleniyorum.
ya dolap içleri perişan içim rahat etmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendini yorma, yavaş yavaş düzenlersinbulanmasın diye sürekli yiyorum canım böyle bir çare buldum. ama yorgunluk baş dönmesi başladı az iş yapıp dinleniyorum.
ya dolap içleri perişan içim rahat etmiyor
kendini yorma, yavaş yavaş düzenlersin
diyet zor canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun, kaç kilosun10 gün boğazımı tutmaya zorlanıyorum yaaaa......
10 gün boğazımı tutmaya zorlanıyorum yaaaa......
aman dikkat et canım, tekrar hastalanmabende halsizim eşimde grip olmuş bana bulaştırmaz inş.
bugün mutfaga ve çamaşırlara el atıcam başkada birşey yapasım yok
aman dikkat et canım, tekrar hastalanma
günaydın hanımlar, hayırlı sabahlar.
atlatır, atlatır, bol nane limon içir eşine :)evet çok korkuyorum inş atlatır kısa zamanda
atlatır, atlatır, bol nane limon içir eşine :)
56 kiloyum 48-50 olmam gerekiyor.diyet zor canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun, kaç kilosun
Dukan diyeti.diyet zor canım, nasıl bir diyet uyguluyorsun, kaç kilosun
Azaltma yapamıyorum ben yaaa. Bir oturuşta yarımlık sarelleyi bitiririm. Yarım ekmek arası ile doymam. Sürekli de birşeyler yerim. Hamurişi ve ağır yemeklere çok düşkünüz. Anne tarafı Adana, baba tarafı K.maraş.yavaş yavaş azaltarak yap canım diyeti bünyeni fazla zorlama bence
kilon iyiymiş bence56 kiloyum 48-50 olmam gerekiyor.
baksın tabi iki canlısın sen :)benim dün kalkasım yoktu yerimden kendine bitki çayı yaptı meyve falan yedi bakıyo kendine :) daha bana ilaçlarımı getirdi kıyamam hem hasta hem beni düşünüyor