Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

sen geçen hafta elmalı kurabiye yapamadım vs. yazınca, senden ilham aldım.. köyden gelen elmalar vardı, ctesi günü ful elma soyup, elmalı pasta yaptım, 4 tepsi oldu, 5-6 saklama kabı buzluğa attım, kalan elma içi ile kek yaptım, tadı çok güzel oldu, elmalar çok küçük olduğu için yordu beni, ama değdi, kabukları ile sirke yaptım

ayrıca poğaça, kek yaptım ama onlar sadece 1 er poşet buzluğa atabildim, gerisi bitti..

mide bulantısından sadece kolay yemekler yapabiliyorum bütün kokulardan tiksiniyorum . saat 9:30 gibi uyuyorum yani evde 4 saatlik bir vaktim oluyor. sabahları erken uyanıyorum ama mide bulantısından yine kalkamıyorum çok berbat bir durum
eczaneye bulantı ilacı sorduk daha bebek küçük dedi vermedi

canım sabahları 1-2 tuzlu çubuk kraker at ağzına, hafifletir belki, ilaç kullanma bence, nasılsa 1-2 haftaya geçecek

Maşallah. Ellerine sağlık. Ben bayağı çok yapmıştım. Bizde elmalı pasta çok yenir. Başka hiç bir kurabiye falan yemezler. Çörek börek poğaça full..... Bana bir derindondurucu lazım.

Sabret inşallah erken geçer.

Maşallah. Ellerine sağlık. Ben bayağı çok yapmıştım. Bizde elmalı pasta çok yenir. Başka hiç bir kurabiye falan yemezler. Çörek börek poğaça full..... Bana bir derindondurucu lazım.
seninde ellerine sağlık,

dondurucu alırsan raflı olanlardan almanı tavsiye ederim,

canım kıyamam yaa, bende olmadı bulantı, bu nedenle bir şey diyemiyorum, inşallah geçer kısa sürede

benimde gripten sonra oldu iştahlı günlerimi özlüyorum. bide acayip koku alma hissim gelişti çok zorluk yaşıyorum çalışmasam keşke

Senin işin böyle çok zor olur. Her işi üstlenme böyle sen yokken de işleri yürütecekler mecburlar.

Bu deyimler her yerde aynı. Kimse kimsenin işini beğenmez. Herkes kendini çok çalışıyor görür. Bunlara kafanı hiç takma. yani maalesef ücretlendirme olayı hiçbir şekilde düzelmiyor Türkiye'de.

Bu deyimler her yerde aynı. Kimse kimsenin işini beğenmez. Herkes kendini çok çalışıyor görür. Bunlara kafanı hiç takma. yani maalesef ücretlendirme olayı hiçbir şekilde düzelmiyor Türkiye'de.

Takmıyorum alıştım canım. yarın evi temizlicem pazara kaldı mecbur. çok dağıldım ama temizlik yapasım var

dün temizlik yaptım malesef baya zor oldu.
aspiratör temizlendi.
oturma odası süpürüldü silindi.
mutfak ciflendi süpürüldü silindi.
wc banyo temizlendi.
antre süpürüldü silindi.
2 makine çamaşır yıkandı asıldı.
bulaşık mak kirliler yıkandı. sığmayanlar elde yıkandı.

Kalan işler:
yatak odası toplanıcak
bulaşık mak yerleşicek
3-4 mak çamaşır kaldı. kuruyanlar toplanıcak
nevresimler değişicek
4-5 parça ütüm var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…