Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

kızlar bu hafta oturma odamdaki koltukların yüzünü değiştireceğim, renk konusunda kararsızım, salanum da mavi ve krem hakim, bunlar da mor ve pembe düşünüyorum ama tam karar veremedim,:KK64:

Benim de en zorlandığım konudur. Koltukları krem kırlentleri renk renk olsa....
kanepeler mor- koltuklar mor ve pembe çiçekli-kırlentler mor ve pembe karışık gibi düşünüyorum ama bakalım döşemeci ne diyecek, kumaş olarak tay tüyü olsun istiyorum, kolay siliniyor, koltuklar krem olmasın ya çocuklar çok kirletir :KK45:

kanepeler mor- koltuklar mor ve pembe çiçekli-kırlentler mor ve pembe karışık gibi düşünüyorum ama bakalım döşemeci ne diyecek, kumaş olarak tay tüyü olsun istiyorum, kolay siliniyor, koltuklar krem olmasın ya çocuklar çok kirletir :KK45:
Benim koltuklar mor çok çabuk sıkıldım bu renkten. Moru çok sevmeme rağmen. Bana mağazada bir kumaş gösterdiler leke tutmaz sıvı geçirmez. Çay dökülünce 10 dk. silince leke kalmıyormuş.

Benim koltuklar mor çok çabuk sıkıldım bu renkten. Moru çok sevmeme rağmen. Bana mağazada bir kumaş gösterdiler leke tutmaz sıvı geçirmez. Çay dökülünce 10 dk. silince leke kalmıyormuş.
ya aslında tam karar vermedim, fusya da olur belki , yeşilde güzel aslında iyi kombinlemek lazım

Günaydın kızlar :)
Dün beni uyku tutmadı evi düzenledim topladım gece 1 de sanırım
mutfağın camını işten gelince silmiştim ufak cam zaten
bugünde çamaşır mak çalıştırıcam ve kuruyanları toplucam.

Günaydın kızlar :)
Dün beni uyku tutmadı evi düzenledim topladım gece 1 de sanırım
mutfağın camını işten gelince silmiştim ufak cam zaten
bugünde çamaşır mak çalıştırıcam ve kuruyanları toplucam.
Gece uyku tutmayınca ben de halı koltuk silerim. Herkes uyuduğu için gezen oturan olmuyor ya iyi oluyor.

Gece uyku tutmayınca ben de halı koltuk silerim. Herkes uyuduğu için gezen oturan olmuyor ya iyi oluyor.

Benim ev sobalı olduguna yemek hazırlayıp hemen içeri geçiyodum.bulaşık ve annemin gönderdiği turşuları yerleştirdim.
içim rahat etmedi öyle bırakmak . Baya topladım, pazar süpürmüştüm sadece dağınıklık vardı evde.
Halı yeni aldık gelince diğerlerini yıkamacıya vericem.
Bugün koltukların birkaçında kömür izi gördüm ekru beyaz olduguna lekeler belli oluyor bugün onları silicem.

Koltukların üstüne kılıf yaptırın. Ben de 3 yıl sobalı evde oturdum. Odada 2 tane 3lü kanepem vardı. Krem rengi tek kişilik fitted çarşaf geçirmiştim. Kimse anlamıyordu. Örtüden daha kullanışlı olmuştu.

Koltukların üstüne kılıf yaptırın. Ben de 3 yıl sobalı evde oturdum. Odada 2 tane 3lü kanepem vardı. Krem rengi tek kişilik fitted çarşaf geçirmiştim. Kimse anlamıyordu. Örtüden daha kullanışlı olmuştu.

Bende kullandıgımız koltuga örtü örtüyorum yastıklı yıkanabilir özellikli aldım ama sap kısımları açıkta kaldığı için battı.

günaydın arkadaşlar:KK68:
sümeyracım kahveden bıktım ya, biraz söyle rengarenk kullanayım diyorum koltukları:KK66:

dün misafirim vardı iş yapmadım ama hiç oturmadım tabi :)

bu gün bişeyler yaparım artık:rolleyes:

Bazen cuma öğle arasında evi süpürüp siliyorum. Çamaşırları da akşam yıkayıp katlıyorum. Cumartesi pazar iş olmayınca kendimi kötü hissediyorum :) :) :) :) :)

X