- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
kvalidem yardım ediyor sağolsunAllah kolaylık versin. K.Valideniz yardım edebilirse daha kolay olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kvalidem yardım ediyor sağolsunAllah kolaylık versin. K.Valideniz yardım edebilirse daha kolay olur.
Benim de en zorlandığım konudur. Koltukları krem kırlentleri renk renk olsa....kızlar bu hafta oturma odamdaki koltukların yüzünü değiştireceğim, renk konusunda kararsızım, salanum da mavi ve krem hakim, bunlar da mor ve pembe düşünüyorum ama tam karar veremedim,
kanepeler mor- koltuklar mor ve pembe çiçekli-kırlentler mor ve pembe karışık gibi düşünüyorum ama bakalım döşemeci ne diyecek, kumaş olarak tay tüyü olsun istiyorum, kolay siliniyor, koltuklar krem olmasın ya çocuklar çok kirletirBenim de en zorlandığım konudur. Koltukları krem kırlentleri renk renk olsa....
Benim koltuklar mor çok çabuk sıkıldım bu renkten. Moru çok sevmeme rağmen. Bana mağazada bir kumaş gösterdiler leke tutmaz sıvı geçirmez. Çay dökülünce 10 dk. silince leke kalmıyormuş.kanepeler mor- koltuklar mor ve pembe çiçekli-kırlentler mor ve pembe karışık gibi düşünüyorum ama bakalım döşemeci ne diyecek, kumaş olarak tay tüyü olsun istiyorum, kolay siliniyor, koltuklar krem olmasın ya çocuklar çok kirletir
ya aslında tam karar vermedim, fusya da olur belki , yeşilde güzel aslında iyi kombinlemek lazımBenim koltuklar mor çok çabuk sıkıldım bu renkten. Moru çok sevmeme rağmen. Bana mağazada bir kumaş gösterdiler leke tutmaz sıvı geçirmez. Çay dökülünce 10 dk. silince leke kalmıyormuş.
ya aslında tam karar vermedim, fusya da olur belki , yeşilde güzel aslında iyi kombinlemek lazım
Gece uyku tutmayınca ben de halı koltuk silerim. Herkes uyuduğu için gezen oturan olmuyor ya iyi oluyor.Günaydın kızlar :)
Dün beni uyku tutmadı evi düzenledim topladım gece 1 de sanırım
mutfağın camını işten gelince silmiştim ufak cam zaten
bugünde çamaşır mak çalıştırıcam ve kuruyanları toplucam.
Gece uyku tutmayınca ben de halı koltuk silerim. Herkes uyuduğu için gezen oturan olmuyor ya iyi oluyor.
Koltukların üstüne kılıf yaptırın. Ben de 3 yıl sobalı evde oturdum. Odada 2 tane 3lü kanepem vardı. Krem rengi tek kişilik fitted çarşaf geçirmiştim. Kimse anlamıyordu. Örtüden daha kullanışlı olmuştu.
yok canım daha başlayamadım, hafta içi temizliğine, hala hafta sonları yapıyorum :)Konu sahibini tebrik ediyorum bu kadar işi bu hızda bitiriyorsa ben ne yapmalıyım acaba
yok canım daha başlayamadım, hafta içi temizliğine, hala hafta sonları yapıyorum :)
başlamıycam sanırım, her gün bir oda yerine, cuma dip köşe süpür sil, 1 gün wc banyo balkon bi gün mutfak şeklinde devam ettireceğim..Başlayacak mısın peki?
Merak ettim gerçekten...
Süreler tutacak mı gerçekten.