- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
işim vardı kız, arada bende çalışıyorumsen nerdesin bu saate kadar
bomba gibi gelecek dedik orta da yoksunnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işim vardı kız, arada bende çalışıyorumsen nerdesin bu saate kadar
bomba gibi gelecek dedik orta da yoksunnn
bebiş oluncaya kadar, baya düzene girecek temizlik işi sümeyracımDün mutfak temizlendi
çamaşırlar yıkandı 2 makine hemde :)
bulaşıklar makinede yıkandı. bugün boşaltıcam.
yatak odası toplandı.
süpürme ve ütü kaldı ama akşam hasta ziyaretinden sonra artık.
bebiş oluncaya kadar, baya düzene girecek temizlik işi sümeyracım
,ben dün ne yaptım, yemek, bulaşık makinası boşaltıp, doldurdum (bunlar rutin her gün yapıyorum zaten)
oturduğumuz oda düzenledim veee çocuklarla oyun oynadım
iyi bir şey söyledim canım, şimdiden düzen kuruyorsun, ben çocuk yokken haftada bir süpür sil tamamdı yani :)Tabi 9 ayda anca toparlanırım İyi birşey mi söyledin kötümü anlamadım
Yeni eve taşındım ya ne biliyim içimde hiç heves yok soğuk olması büyük etken tabi ama
%70 durum iyi yaşanabilecek düzeyde ev
iyi bir şey söyledim canım, şimdiden düzen kuruyorsun, ben çocuk yokken haftada bir süpür sil tamamdı yani :)
eve gitme vakti, iyi akşamlar,
eline sağlık canım,Günaydınlar
bende cumartesi mutfak dolaplarını düzenledim sildim ama yerleri süpüremedim vakit geç olunca pazar günü yaptım.
oturma odamı düzenledim temizledim.
yatak odam topluydu pazar süpürdüm.
lavaboları temizledim.
tabi daha işim var çekmeceler ve birkaç ufak iş ve hala ütü var.
işe yaramayan şeyleri ayırdım depolama alanlarım çoğaldı.
düzenin gayet güzel canımGeçen cumartesi 1-Halılar silindi. 2-Ev süpürüp silindi. Mobilya, kapılar silindi. Balkonlar, banyo yıkandı.
Bu cumartesi
1- Camlar silindi.
2-Halı hariç diğer işler aynı.
Önümüzdeki cumartesi
1-Mutfak dolapları silinecek.
2-Bu sefer halı ve cam hariç diğerleri aynı inşallah.
Yani her hafta bir zor iş ve normal işler diye gidiyoruz.
Sağol canım. Ben lise bitti, evlendim, çocuk oldu,çalışmaya başladım. Hepsi bir arada başladı.düzenin gayet güzel canım
Kolay gelsin.günaydın kızlar,
benimde bu gün yatılı misafirim gelecek, dün akşam kvalidem ile evi dip köşe süpür sildik, camlar-perdeler- mutfak-wc banyo, mutfak halısı, oturma odasındaki pikeler yıkandı.
Bir cuma cam silin, bir cuma halıları sonra mutfak dolapları vs. Standart işler + zor işler böylece ay dolmadan her yer elden geçmiş oluyor.günaydın kızlar,
benimde bu gün yatılı misafirim gelecek, dün akşam kvalidem ile evi dip köşe süpür sildik, camlar-perdeler- mutfak-wc banyo, mutfak halısı, oturma odasındaki pikeler yıkandı.
teşekkür ederim canım, senin değin gibi yapacağım muhtemelen,Bir cuma cam silin, bir cuma halıları sonra mutfak dolapları vs. Standart işler + zor işler böylece ay dolmadan her yer elden geçmiş oluyor.