bozulursa 12 kg olandan alıcam ve mümkünse kurutmalı olsun, şimdi var mı bilmiyorum ama nasılsa üretilir yakında
hergün çamaşırmı yıkıykorsunnn
kurutma makinası çok düşündüm almayı, ama annem ve kvalidem illa güneşte kurusun dediler, kaldı öylearkadaşım kullanıyor kurutmalı bosh marka ama çamaşırları kurutuktan sonra çamaşırlar rutubet kokusu geliyor diyor
cnm ben o konuda azcık manyağım
bir giydiğimi 2 ci gün giymem oda hemen kir sepetine atarım oğlanda aynı benim gibi
aslında kirli olmazzz makinamda 15 dk var atıyroum yıkanıyorrr hemen kaldırıyorumm
fazla bekletmem hoş hiç bekletmem
akşamdan akşama giydiğim eşefmonları bile en fazla 2 gün giyerimmm
anam yazın hadi neysede kışın nerde kurutuyjosunuz hergün o çamaşırı
hadi senin iki tane küçük çocuk var normal anlarımda
yasemin hergün ne bulup yıkıyor
yasemin bende öyleyim, aslında en çok benim ve küçük oğluşun çamaşırı olur, katlarken farkediyorumcnm ben o konuda azcık manyağım
bir giydiğimi 2 ci gün giymem oda hemen kir sepetine atarım oğlanda aynı benim gibi
aslında kirli olmazzz makinamda 15 dk var atıyroum yıkanıyorrr hemen kaldırıyorumm
fazla bekletmem hoş hiç bekletmem
akşamdan akşama giydiğim eşefmonları bile en fazla 2 gün giyerimmm
kurutma makinası çok düşündüm almayı, ama annem ve kvalidem illa güneşte kurusun dediler, kaldı öyle
oğlanda anası kılıklı desene
yasemin bende öyleyim, aslında en çok benim ve küçük oğluşun çamaşırı olur, katlarken farkediyorum
evet en güzel güneşte kurumasıııı
evet
oğlan pazar günleri babayla gider gezemye (bu hafta ) babası montunu taşımışşş (baba sigara içiyor )monta öyle bir sigara kokusu sinmiş anlatamam ee naparsın ben o montu yıkamadan hayatta asmam dolaba
oğlanda babaya of baba montu sigara kokutmuşsun demiş
babasıda
anası gılık demişşş (oğlanda akşam anne babam sana böyle dedi diyorr )
Cnm benim yatılı misafirin var hiç bir şey yapamıyorum akşamlarıgünaydın arkadaşlar,
nihayet dün mutfağımı temizledim, biliyorum planda cumaydı ama ne yapayım
sonra oturma odasını temizleyip düzelttim, aslında yatak odasında dolapları düzenleyecektim ama o kadarına üşendim,
sizler neler yaptınız bakalım?
@krizantem3
genic
F frenzy80
Rolla
@guziss35
@sumeyra1990
vefa84
şimdilik almayı düşünmüyorum zaten, güneşte kurutmaya devam edeyim :)Çamaşır makinesi ve kurutma ayrı ayrı alın. Kurutmalı makine en az 6 saat çalışıyor. Benim ki ayrı. Haftada bir gün çalıştırıyorum. Yıka kurut kaldır. Eviniz derli toplu durur.
selam kızlar;
akşam benim oğlan babasıyla çarşıda arabada sızmış
bidaha babamız eve getirmemeiş babannede kaldı yavrum
bende fırsat bu fırsat diye
evi süpürdüm
çamaşır yıkadım astım
ütülerim vardı onları hallettim
musluk tezgahı yağ çözle dezenfekte edip temizledim
yemek yaptım
eşimde balık getirmiş elimi sürmeden ona temizlettim
akşam 2 makina çamaiır yıkadım aklıma sen geldin hemen
hani bu kadın 2 kişi ne bulup ne yıkıyor dedinya
bütün ipler çamaşır doluuu
kızlar maşallahınız var, ben dün eve gittim yemek hazırladım yedik mutfağı toparladım, sonra oturduğumuz odayı toparladım, çocukları uyuttum ve keyif yaptım