günaydın canım, haftasonu ist. gittim hiç iş yapmadım,saraycammm nasıll gidiyor temizlik işleriii
h.sonu pertim çıktı benim ama daha bitmedi bitmedii
gayet güzel, bir düzene sokmuşsun,Dün buzdolabı ve mutfak temizlendi bugün oturma odası ve ütüyü yapcam inş.pazar sadece süpürmek istiyorum evi.
öyle k.valideyi alnından öperimmm vallahi kıymetini bill ben bu konuda hiç şanslı değilimgünaydın canım, haftasonu ist. gittim hiç iş yapmadım,kvdem yapmış sağolsun
ev işi nankör bitmiyor maalesef
gayet güzel, bir düzene sokmuşsun,
öyle k.valideyi alnından öperimmm vallahi kıymetini bill ben bu konuda hiç şanslı değilim
benim oğlana kendi evinde bakıyor okulu orada yakın
geçen h.içi okul tatildi teog sınavından dolayı bizde kaldı
sabah yaptığı kahvaltının kahvaltılıkları sofra ortadaydı akşam geldiğimde gerisini sen düşün
hadi ya,öyle k.valideyi alnından öperimmm vallahi kıymetini bill ben bu konuda hiç şanslı değilim
benim oğlana kendi evinde bakıyor okulu orada yakın
geçen h.içi okul tatildi teog sınavından dolayı bizde kaldı
sabah yaptığı kahvaltının kahvaltılıkları sofra ortadaydı akşam geldiğimde gerisini sen düşün
haftasonu gez toz oh ne iyi etmişsin,Ütü yapıcaktım ya ablam yemeğe cagırdı oraya gittik pazar günüde gezdik ev duruyor öylece bugün temizlemem lazım heryeri
oğlan başkası bizim eve geldimi ayarı kaçıyor bideO kadarda fazla ya en azından sofrayı toplasa iyimiş
hadi ya,
oğlan başkası bizim eve geldimi ayarı kaçıyor bide
bütün boyama kitaplar kalemler kraker yediği boş tabağa kadar yerde eve geldim savaş alanı
fotografları çektim eşime gönderdim sen gelene kadar elimi sürmyorum diye
Genelde çocuklar öyledir ben olsam toplardım. Hem içim rahat etmezdi. neyse birkaç yıl sonra bu kadar dağıtmaz.bakıyor ya yinede çoğu kaynana onuda yapmıyor.
bende baktığı için eşimin annesi olduğu için asla bu zamana kadar saygısızlık yapmadım yapmamda
evet bizde çocuk olduk yapmışızdır mutlaka
ahh bi büyüse erkek çocuk pek hareketli oluyor
sen bide benimkileri düşünbende baktığı için eşimin annesi olduğu için asla bu zamana kadar saygısızlık yapmadım yapmamda
evet bizde çocuk olduk yapmışızdır mutlaka
ahh bi büyüse erkek çocuk pek hareketli oluyor
çocuk olunca ev temizlemek bile lüks gelecek sana, Allah yokluğunu aratmasın elbetteEvet canım zamanla kurallar koyarsın sana çok zor oluyordur ben bile ev temizlerken zorlanıyorum.
benim eşim bir iş yapmıyor, kvalidem hep der, onun yerine yaparım benoğlan başkası bizim eve geldimi ayarı kaçıyor bide
bütün boyama kitaplar kalemler kraker yediği boş tabağa kadar yerde eve geldim savaş alanı
fotografları çektim eşime gönderdim sen gelene kadar elimi sürmyorum diye
öyle işte ya
benim k.validemde bekarken hiç iş yapmazdı der eşim içinnbenim eşim bir iş yapmıyor, kvalidem hep der, onun yerine yaparım ben
hayat müşterekbenim k.validemde bekarken hiç iş yapmazdı der eşim içinn