Çalışan bir bayan, 2 küçük çocuğuyla, evi hem temiz olsun,hem de hafta sonunu temizlikle uğraşmay

Dün mutfak temizlendi
çamaşırlar yıkandı 2 makine hemde :)
bulaşıklar makinede yıkandı. bugün boşaltıcam.
yatak odası toplandı.
süpürme ve ütü kaldı ama akşam hasta ziyaretinden sonra artık.

bebiş oluncaya kadar, baya düzene girecek temizlik işi sümeyracım

,ben dün ne yaptım, yemek, bulaşık makinası boşaltıp, doldurdum (bunlar rutin her gün yapıyorum zaten)
oturduğumuz oda düzenledim veee çocuklarla oyun oynadım

Tabi 9 ayda anca toparlanırım İyi birşey mi söyledin kötümü anlamadım
Yeni eve taşındım ya ne biliyim içimde hiç heves yok soğuk olması büyük etken tabi ama
%70 durum iyi yaşanabilecek düzeyde ev

iyi bir şey söyledim canım, şimdiden düzen kuruyorsun, ben çocuk yokken haftada bir süpür sil tamamdı yani :)

eve gitme vakti, iyi akşamlar,

günaydın arkadaşlar, bu hafta sonu da temizlikle geçti maalesef, ctesi evi süpürüp sildim toz aldım, balkonu hallettim, pazar günü banyo wc ve mutfak temizledim, yatakodamın dolaplarını düzelttim, ütü yaptım
hele pazar hiç oturmadım desem yeridir, bir sürü ıvır zıvır iş çıktı,

işleri hafta içine kaydıramıyorum, planım tutmuyor neyse daha yolun başındayım bir şekilde oturtmam lazım bu işleri ve günleri

Günaydınlar
bende cumartesi mutfak dolaplarını düzenledim sildim ama yerleri süpüremedim vakit geç olunca pazar günü yaptım.
oturma odamı düzenledim temizledim.
yatak odam topluydu pazar süpürdüm.
lavaboları temizledim.
tabi daha işim var çekmeceler ve birkaç ufak iş ve hala ütü var.
işe yaramayan şeyleri ayırdım depolama alanlarım çoğaldı.

eline sağlık canım,

Geçen cumartesi 1-Halılar silindi. 2-Ev süpürüp silindi. Mobilya, kapılar silindi. Balkonlar, banyo yıkandı.

Bu cumartesi
1- Camlar silindi.
2-Halı hariç diğer işler aynı.

Önümüzdeki cumartesi
1-Mutfak dolapları silinecek.
2-Bu sefer halı ve cam hariç diğerleri aynı inşallah.
Yani her hafta bir zor iş ve normal işler diye gidiyoruz.

düzenin gayet güzel canım

günaydın kızlar,
benimde bu gün yatılı misafirim gelecek, dün akşam kvalidem ile evi dip köşe süpür sildik, camlar-perdeler- mutfak-wc banyo, mutfak halısı, oturma odasındaki pikeler yıkandı.

günaydın kızlar,
benimde bu gün yatılı misafirim gelecek, dün akşam kvalidem ile evi dip köşe süpür sildik, camlar-perdeler- mutfak-wc banyo, mutfak halısı, oturma odasındaki pikeler yıkandı.
Bir cuma cam silin, bir cuma halıları sonra mutfak dolapları vs. Standart işler + zor işler böylece ay dolmadan her yer elden geçmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…