Çalışan Anneler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Esrs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sevindim kolay geçmesine beni emmiyo yaklaşık 2 aydır sağarak biberon ile veriyorum o yüzden zorlanmaz şansısın işyerin yakın ben 1.5 saat erken çıkıcam işten

anneler strees yapmayın bu zpr günlerde geçicek inş. ama çok zor bi durum alışkanlığınız olan bebekten belki ilk ayrılışlarımız oluyor ama çalışmammız gerek ..

ben çok zor şartlarda bu hakkı kazandım pes edemem çalışmam gerek ücretsiz izin hakkım da yok olsa 1 sn durmam...

bu günlerde geçicek

Umarım. sen baya yol katettin artık

bende aynen senin gibi düşünüyorum ben 8 yıl sonra buldum iş.ve ücretsiz izin hakkımda yok sözleşmeliyim ben istifa etmem gerekiyormuş.1 yıl içi,nde dönebiliyormuşum ama bu riski göze alamam.alışacağız mecburuz.en ne kadarlıkken başladın işe smile6081 bebeğine kim bakıyor?

Ben insan kaynakları yetkilisiyim ücretsiz izin için istifa edilmesi gerektiğini ilk kez duyuyorum sgk lı değimlisin sakın öyle birşey yapma

Ben insan kaynakları yetkilisiyim ücretsiz izin için istifa edilmesi gerektiğini ilk kez duyuyorum sgk lı değimlisin sakın öyle birşey yapma

sgklıyım yok yapmayacağım zaten.sözleşmeli olduğum için birer yıllık sözleşme imzalıyorum ben ondan galiba

sgklıyım yok yapmayacağım zaten.sözleşmeli olduğum için birer yıllık sözleşme imzalıyorum ben ondan galiba

İş yerinin ne yapmaya çalıştığını anladım ama ücretsiz izin senın hakkın istifa etme izin vermezlerse ceza ödemek zorunda

tam 5 aylıkk olmasına 1 hafta klamıştı işe başladım. aynı hafta eşimde vardiyaya başladı. çoğunlukla babası bakıyor, ama kayınvalidemde var yanında o sadece süs iççin burda bebeğim için pek fazla bişi yapmıyor. zor bi durum benim için . ben kapıdan girer girmez kaçar gibi giidyor üstümü bile değişmeme fırsat vermiyor elimi zor yıkıyorum bebeğimi kucağıma almak için. ahh bide kaprisli bide kaprisli sormayın . onu yediremem bunu yapmam vsvsvs allah yüzümüze balıyor işte en geç 3te evdeyim yorucu oluyor işten gelir gelmez bebekle ilgilenmek ama yinede çok mutluyum...benimde ücretsiz izin hakkım yok olsa hiç durmam. rapor hakkımda sayılı.

Son düzenleme:
Kizlar baya yogun bir hafta gecirdim, yarin is yok 4 gun evde olucam bebisimle:)
Oglen aralarinda kizimin yanindaydim, emzirme haklarimi kullaniyorum, egerki ogleden sonra sutum cokgelip gogsum sancirsada sutumu sagiyorum
Esrs simdilik rahat gidiyor ama cok yoruldum, ev dandini oldu:) yarin toplarim artim
Bebegim hep geliyo aklima ama icimrahat bu hafta esimin vardiyesi super denk geldi oglene kadar o bakti oglen ben ilgilendim sonrada kayinvalidem
Ya arkadaslar ben size hep yazmak istiyorum ama bir tane cevap yazdigim zamanforumda site donup kaliyor ve dakikalarcada acilmiyor, neden kaynaklaniyor anlamadim

benim annem bakıyor allahtan gözüm arkada değil ben geldimmi mecburen onlar gidiyor ben yalnız kalıyorum kendimi kötü hissediyorum onlar gidince eşim bir saat falan sonra geliyor.senin eşin ne güzel ilgileniyor benimki malesef ilgilenmiyor.yemek hazırlarken biraz oyalıyor o kadar.kendi hobilerini yapmaktan geri kalmıyor.bazen düşünüyırum bizden kaçmak içinmi yapıyor diye bebğimiz ikimizin onunda ilgilenmesi gerekiyor diye düşünüyorum. yanlışmı

canım yem,n ederim doğduğu ilk günden beri hep yanımızda yardımcı oldu. doğum yaptığımda yıllık iznini kullandı. bazen düşünüyorum da o olmasa ksin kafayı yerdim...

eşinle konuşsan bak artık iş var tek başıma yapamam sende destek ol bana vs desen kabul etmezmi

bana destek oluyor.manevi olarak sadece.onun desteği olmasa bende kafayı yerdim ama bizimle olmak yerine başka şeyleri tercih etmesi sinirimi bozuyor.bana yardım etmemesi herşeyi benden beklemesi sinir bozucu ilk başlarda daha anlayışlıydı.ama şimdi değil.konuşsamda bunu kabul etmeyecek biliyorum.

Kızlar eminim size şuan herşey çok zor geliyor
burnunuzda onun kokosu,

bende çalışan bir anneyim,
kızımı bbabanesi bıraktığımda 4 aylıkdı,
günde iki satt evde olabiliyordum
onunla vakit geçiriyordum.
derken babanesine alışdı
babanesi çok çok iyi bakıyor hiç merak etmedim hastalanındcada yanında olabiliyordum.
zaman herşeyin ilacı derler ya üzüntümün ve pişmanlığımın yerini şuan sadece çok çok özlem aldı.
pişman değilim çünkü ben onun için çalışıyorum 6 yıldır aynı iş yerindeyim bir yerede gelmiş durumdayım ki onun hayatını daha güzel yaşamasını istiyorum hem ona ilgisiz sevgisiz değilim sizde öyle kim yavrusuna soğuk durabilirki sizin şuan yaşadıklarınızı bende yaşadım bi dönem kızım bana değil halasını görünce sevinirdi. üzüldüm mü
hemde çok
ama şimdi eve gidince kızım beni görünce annesini nasıl karşılıyor biliyomusunuz?

GÜZEL ANNECİM SENİ ÇOK SEVİYORUM DEĞİP KUCAKLAYIP KOKLUYOR
KOKLADIKDAN SONRA ANNE GİBİ KOKUYOSUN DİYOR VE HİÇ AYRILMIYORUZ BÜTÜN GECE
BEN ONA YETMİYEN BİR ANNE DEĞİLİM...
SİZDE ÖYLE...:1rolleyes:
SIKILMAYIN ÜZÜLMEYİN,
BENİM KIZIM ŞUAN 2,5 YAŞINDA VE SABAHLARI İŞE GELMEK DAHA ZOR ÇÜNKÜ GİTME DİYOR SENİN İÇİN GÜZEL KIZIM DİYORUM KANDIRIYORUM GELİYORUM BAZEN GÖZLERİM BİLE DOLUOYR AMA HAYAT BU ŞARTLAR DAHA DA MI ZOR.

(bişey daha belirteyim benim evliliğim sorunlu bir evlilik kızım hayata gelince evliliğim yoluna girdi bu rağmen çalışmayı seçtim çünkü kayınvalide ve görümceyle de yaşıyordum şuan görümce evli ama nerdeyse onun yüzünden evliliğimi biterecektim.
masum meleğim annesine mutluluk verdi huzur verdi hayat verdi ve ben buna rağmen çalışıyorum o ev sanki benim gibi gelmiyor bana ve görümceme dayanamıyordum bir yandanda o evdn kaçtım ama kızıma verimsiz bir anne olmadım doya doya geçiyoruz zamanı.)

ne güzel kızınızla eşiniz ilgilenip öğlen vakit geçirebiliyorsun
kayınvalidem sadece 1 kaç saat bakıyor
senin içinin rahat olması kızınada iyi gelecektir canım
zamanla alışıp herşey dahada yoluna girecektir.

Evet canim ben sakinsem eger kizimda rahat oluyor. Benim birde su anki tek avantajim bir sure haftada uc gun calisacagim. Cok buyuk bir rahatlik.
Senin yazinida okudum insaallah benimkizimda ileride beni karsilayip sarilip oper:) simdi cok kucuk daha anlamiyor
Sen tum haftami calisiyorsun

çalışma saatlerinde ne kadar güzel öyle :)
tabi annesi oda diyecek sarılacak öpecek,
malesef ben cumartesi dahil toplam 6 gün çalışıp sadece pazarları kızımlayım.

Ardaşlar ben işi bırakmayı düşünüyorum diye forum açmıştım.Ve malum gün geldi ve işe başladım.İnanın günlerce ağladım gerçekten işi bırakmayı düşündüm.Ama işe başlayınca hemen alıştım.1 sene kızımla beraberdik.Şimdidegelince yatana kadar beraberiz ve hafta sonları.İş bana çok iyi geldi.Onlar için çalışmalıyız.O da beni çok özlüyor bende onu.Gün içinde de mutlu hep arıyoru.Evde çay ble içemezdim en basitinden.Ev hanımlığı çalışmaktan daha zor .İşe başlayın herşey yolua girer.Psikoloğa bile gitmiştim ben

Aslinda bir sekilde basladinmi ise biraz daha degisik oluyor. Onada alisiyorsu mecburen.
Tabiki bebeklerimizi cok ozluyoruz o ayri bir mesele
Bende siz gibi ise baslayana kadar dusundum durdum nasilkizimi birakip giderim diye. Hatta hergun ruyalarima giriyordu. Ama basladim o kendimi yiyip bitirmeleri kAlkti ortadan. Hersey kuzular icin:)
Gulsum50 sen baya yogunmussun, Allah kolaylik versin arkadasim
Belki benim rahat olmam is saatlerimin azligindan kaynaklaniyordur. 6 gun yapamam ben. Masallah diyim sana canim

Bebeğimi bakıcıyı bırakma fikrinden ve bakıcının vazgeçip daha başından bizi bırakmasından dolayı kayınvalidem ve annem baktığı için içim çok rahat. Ha özlemiyormuyum yavrularımı hemde deliler gibi, hem de nasıl? Ama içim rahat çünkü şevkatli ellerde olduklarına eminim. Zaten öğlene kadar babasıyla, öğleden sonra da onlar. Benim asıl derdim şu:
6 ay önce doğum yaptım. Doğum iznimden döneli 2 hafta oluyor. Çalıştığım ekipte şuanda biri doğum izni, biri yıllık izin olmak üzere 2 kişi izinde. Çalıştığım yer şehir merkezinden uzak, sapa bir yerde. Süt iznimi kullanmak istiyorum. Gün içinde gidip gelmesi zor olacağından haftada bir gün kullanmayı rica ettim. İdareciler tamam dediler ancak izinler bittikten sonra. Bu arada bizim orada izinler asla bitmez. Biri izinden döner, ötekisi çıkar izne. Şimdilik sabahtan 1,5 saat kullan diyerek oyalıyorlar beni sabahtan uygun saati olan vasıta yok. Yani sabahtan kullanmaya kalksam zamanım yollarda geçiyor ve bebeğim için verilen bu iznin bebeğime hiç bir faydası olmuyor. Bunu da amirime açıkça söyledim. Akşamları 1,5 saat erken çıksam diyorum. Yoğun, iş var diyorlar. Bu konuda kanun var arkadaşlar. Süt izni saatlerini idare belirleyemez. Çalışana bırakılmıştır. Ne varki uygulanmıyor. Ne yapayım ben şimdi. İşverenlerle kötü mü olayım? Bebeğim için değmez mi?:enbuyukkk:

gözyaşları içinde okudum benimde kaygım aramızda soğukluk olması ama inşallah sizinki gibi olur çünkü onu herşeyden çok seviyorum

ayy cnm çok rahatladım şimdi bende 2.5 aylıktan beri çalışıyorum ama hergün gözlerim doluyo gün içinde

off ya kendi hanımları olsada yaparlarmı acaba aynı muhabbeti sinir oluyorum sinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…