çok zorduuuu işe başlayalı 20 gün olucak ama hala alışamadım... Ilk bi hafta yolda bile ağladım araba kullanıyordum kaza yapmaktan korkuyordum...
Eve geldiğimde onu görünce ağlıyordum telefonda sesini duyduğumdada ağlıyordum. Kayınvalidem bakamıyor ona üzülüp ağlıyorum beni rahatlatan tek yön eşimle beraber balıyor kayınvelidem..
Hala alşmadım alllah kolaylık versin canımmmm işimiz çok zor.
eve geldiğinde bebeğinin davranışı nasıldı unutmuyo dimi seni
sizi unutmasi mumkun degil annesi
benim bir is arkadasim diyordu, bakicidan aldigim zaman gozlerimin icine bakiyor sadece diye
unutmayi birakin kesinlikle ozleyecek
en azindan 5 ay bakma firsatiniz olmus
allah hepimize sabir versin
amin çok korkuyorum kime ona bakamazmış gibi hissediyorum aç kalır uyumaz falan
Valla onlari bende cok dusunuyorum, esim cok kiziyor o zaman
sizin cocugunuza kim bakacak?
benim kayinvalidem bakicak, eminimki gozu gibi bakar sonucta onlarin eline emanet edicez.
Allahtan fulltime calismiyorum, 4 gun evde olacagim tek tesellim o
bence hepsini soylemen gerekir, yani bebisinin sut icerken nasil seyler yaptigini soylemelisin, o zaman extra dikkat eder
bende simdiye kadar kendim baktim bebegime ve en iyi su an ben biliyorum ne zaman acikti, nasil emiyor yada ne biliyim bunun gibi seyler
tek tek hepsini benimde anlatmam gerekiyor,
gercekten cok zor sizi cok iyi anlayabiliyorum, ilk zamanlar zorluk yasansada inanki hepsi gecicek,
eve geldiğinde bebeğinin davranışı nasıldı unutmuyo dimi seni
Bende aynen tek başıma baktım bakışında bile ne demek istediğini anlıyor durumundayım şuan siz ne zaman başlıycaksınız işe
SELAMLAR , ayın 20sinde işe başladım bebeğim 5 buçuk ayllık beni emmedi ama sağarak verdim sütüm yetmedi mama takviyesi ile besledim ve bir süre sonra sütüm kesildi 4 buçuk aylıkken ek gıdaya başladık, sebze corbası yoğurt meyve püreleri vs.ç.
bırakıldığı hissetmiyor ama eve geldiğimde eşim önce camdan gösteriyor o kalabalıkta beni seçiyor izliyor sonrada kapıda buluşuyoruz, önce bakıyor sonra ufak bi tebessüm sonra başını çeviriyor, sanki sen nerdeydin diye hesap sorar gibi başını saklıyor eğiyor..
kayınvalidem hiç yanaşmadı ben bakamam korkarım yediremem içiremem vs dedi durdu bakıcı bakmya başlayıncada küstü, ve eşimle çok tartıştık en sonunda kayınveliedeme baktırmaya karar verdik ama ben çok üzgündüm çünkü bebeğimi hiç tanımıyor ne zamn uyur nasıl uyur neden hoşlanır vsvs ve mama ansıl yapılır altı nasıl değişir bilmezdi. beni tek mutlu eden sey eşim vardiyaya girdi gece çalışıp gündüz evde olucaktı.
ben işe başladım gece 1 kez uyananan bebeğim ben işe başladıktan sonra 3 5 6 kere uynamya başladı.. ve bazen 5 den 6dan sonra uyumadı. mama yemek istemedi. poposu pişti her gün banyo yapmasına rağmen hiç bir pişik kremi hayretmedi.
eşim uyumadan ben gelene kadar baktı kayınvalidem sadece sevdi
suan 3 haftadır kayınvalidemde ve eşimde orda ama ara ara dısarı çıkması vs gerekiyor.
bebeğim şuan banba çok garip geliyor sinirlerimi zorluyor 2 gündür evdeyiz hafta sonu için huysuz mızmız gazlı ağlamaklı çığlık atıyor kendi kendine oynamıyor yatmak istemiyor yemiyor uyumuyor...
bebeğim çok değişti işten gelir gelmez kayınvalidem gidiyor eşimde işe gidiyor ben yalnız kalıyorum 1 saat ağlama krizi acaip bir gaz off offff ..
neden çünkü yanlış bakıyorrrr süreklikucağında yada pusette sallıyor çocuğum keyifle oynadığı oyun halısına bile yatmak istemiyor.
çalışan anne olmak çok zor, anne sütü çok önemli diyorlar bebeği annesinden mahrum ediyorlar.
Esrs ben Sali gunu basliyorum. Ve ilk kez o gun cok uzun sure ayri kalacagiz
Ama emzirme haklarim var insallah o haklarimi kullanacagim, emzirmek icin bir kac sefer eve gitmeyi dusunuyorum, bakalim nasil gececek
smile6081 sana kesinlikle katiliyorum, cok haklisin sut konusunda
herkes bas bas bagiriyor ilk alti ay anne sutu diye ama dogum izni nedense bebek daha uc ayini doldurmadan bitiyor.
saglik olsun ne diyelim, Allah bebislerimize saglik versin bizlerede guc ve kuvvet versinki bunun altindan kalkabilelim, sonucta hersey cocuklarimiz icin
Yani yarın duygularını paylaş olur mu?
SELAMLAR , ayın 20sinde işe başladım bebeğim 5 buçuk ayllık beni emmedi ama sağarak verdim sütüm yetmedi mama takviyesi ile besledim ve bir süre sonra sütüm kesildi 4 buçuk aylıkken ek gıdaya başladık, sebze corbası yoğurt meyve püreleri vs.ç.
bırakıldığı hissetmiyor ama eve geldiğimde eşim önce camdan gösteriyor o kalabalıkta beni seçiyor izliyor sonrada kapıda buluşuyoruz, önce bakıyor sonra ufak bi tebessüm sonra başını çeviriyor, sanki sen nerdeydin diye hesap sorar gibi başını saklıyor eğiyor..
kayınvalidem hiç yanaşmadı ben bakamam korkarım yediremem içiremem vs dedi durdu bakıcı bakmya başlayıncada küstü, ve eşimle çok tartıştık en sonunda kayınveliedeme baktırmaya karar verdik ama ben çok üzgündüm çünkü bebeğimi hiç tanımıyor ne zamn uyur nasıl uyur neden hoşlanır vsvs ve mama ansıl yapılır altı nasıl değişir bilmezdi. beni tek mutlu eden sey eşim vardiyaya girdi gece çalışıp gündüz evde olucaktı.
ben işe başladım gece 1 kez uyananan bebeğim ben işe başladıktan sonra 3 5 6 kere uynamya başladı.. ve bazen 5 den 6dan sonra uyumadı. mama yemek istemedi. poposu pişti her gün banyo yapmasına rağmen hiç bir pişik kremi hayretmedi.
eşim uyumadan ben gelene kadar baktı kayınvalidem sadece sevdi
suan 3 haftadır kayınvalidemde ve eşimde orda ama ara ara dısarı çıkması vs gerekiyor.
bebeğim şuan banba çok garip geliyor sinirlerimi zorluyor 2 gündür evdeyiz hafta sonu için huysuz mızmız gazlı ağlamaklı çığlık atıyor kendi kendine oynamıyor yatmak istemiyor yemiyor uyumuyor...
bebeğim çok değişti işten gelir gelmez kayınvalidem gidiyor eşimde işe gidiyor ben yalnız kalıyorum 1 saat ağlama krizi acaip bir gaz off offff ..
neden çünkü yanlış bakıyorrrr süreklikucağında yada pusette sallıyor çocuğum keyifle oynadığı oyun halısına bile yatmak istemiyor.
çalışan anne olmak çok zor, anne sütü çok önemli diyorlar bebeği annesinden mahrum ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?