- 19 Mart 2023
- 20
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi kutaydelibal
-
Ebeveynin yerini kim tutabilir, siz yeter ki oynamayı ilgilenmeyi sürdürün.
Düşkün olsa da size tercih etmez, merak etmeyin
Yorumunuz için teşekkürler bir nebze içim rahatlıyor bunları okuyunca :)Kızım 11 aylıkken işe başladım.
Öncesinde hep benimleydi.
Şu an 1,5 yaşında.
Annem de kayınvalidem de "ne kadar gönlünü hoş tutarsak tutalım, sana güldüğü gibi bize gülmüyor" diyorlar.
Çok ince bir detay. Gülüşü bile başka anneye değil ki diğer duyguları.
Onları da çok seviyor tatillerde özlediğini farkediyoruz. Ancak herkesin yeri ayrı elbette.
Hem ne güzel severek büyüyecek onlarla diyalogları bambaşka olacak.
Sizinle aynı durumumuz bizimde anneanne ve babaanne dönüşümlü bakıcak elimden geleni yapıcam onun için umarım söylediğini gibi olur bizim içinde çok teşekkürler :)oğlum 5.5 aylıkken çalışmaya başladım. anneanne babaanne dönüşümlü bakıyor. oğlum bana çok düşkün. beraberken kaliteli zaman geçirip sevginizi verdikten sonra sorun olmayacaktır.
Umarımmm :) çok teşekkürler sanırım birazda kıskanıyorum benden çok büyüklerle olucağı için öyle güzel geçiyorki şuan günlerim üzülüyorum ayrılıcaz diye ama alışıcam bende sanırım :) yorumunuz için teşekkürlerKızım bakıcısını çok seviyor benim yanımdayken bile gidip onun sırtına tırmanıyor oyunlar yapıyor ben eve gidiyorum dediğimde hemen kucağıma gelir görüşürüz der kadına sırtını döner. Siz onun annesisiniz her zaman yeriniz ayrı olacak.
Ahh çok teşekkür ederim ne güzel moral oldu bu yazdıklarınız bana çok teşekkürler :)Aynı şekilde büyüdü oğlum 6 yaşında. Babannesinin dediği şey ile özetleyim:"Bizi ya da babasını dinlemediği kadar seni dinleyip senin isteklerine dikkat ediyor."
Anne yeri bambaşka onlarda merak etmeyin
Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle Hiçbirsey olmuyor.Merhaba kızlar bayadır bu siteyi takip ediyordum ama konu açmamıştım daha önce 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve özel sektör çalışayım artık işbaşı yapma vakti geldi annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak bebeğime 1 yaşına kadar 4 gün çalışıcam.Çalışan annelere sormak istiyorum bebeğiniz veya büyüdüğünde çocuğunuz size karşı nasıl oluyor ben bana düşkün olmaz anane veya babaanneyi ister sürekli diye korkuyorum ya aramız soğuk olursa ya beni özlemezse diye telaşlıyım aslında hem çalışan anneler hemde anneleri çalışıp büyüyen çocuklar olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Yorumunuz için teşekkür ederim elimden geleni yapıcam ilgim sevgim hep onunla olucak :)Bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum kesinlikle Hiçbirsey olmuyor.
Anne ve babanın yerini hiç kimse dolduramaz. Kızım 6.5 yaşında. Üç aylıkken çalışmaya başladım ben.
Babaanne elinde büyüdü.
Ama bize daha düşkün.
İlginizi sevginizi verin yeterli. Onlar annenin ne kadar ayrı olduğunu biliyor.
Korkunuzun aksine aşırı anne bağımlısı oluyor. Ki bunu iyi anlamda söylemedim. Ayrilmalarda muhakkak vedalasin. Asla kaçmayin ve hep anlatın gidiyorum ama geleceğim diye. Kv çocuk çok ağlar dedi vedalastirmadi bende saf gibi çocuk başka şeye bakarken gittim evden. Çocukta terk edilme korkusu oldu. Sonra farkettim hatamı. Telafi ettim tabi pedagoga gittik falan ama hala annecidir. Yaşı 4 şuan. Bir de anne çalışınca çocuk haliyle özlüyor tüm gün. Gece olunca herşeyi seninle istiyor. Yani sizden kopmuyor daha da bağlanıyor. Burda tek dikkat edeceğiniz şey size sağlıklı bağlanması. Bağlanmama gibi aşırı bağlanma da bir sorun.Merhaba kızlar bayadır bu siteyi takip ediyordum ama konu açmamıştım daha önce 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve özel sektör çalışayım artık işbaşı yapma vakti geldi annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak bebeğime 1 yaşına kadar 4 gün çalışıcam.Çalışan annelere sormak istiyorum bebeğiniz veya büyüdüğünde çocuğunuz size karşı nasıl oluyor ben bana düşkün olmaz anane veya babaanneyi ister sürekli diye korkuyorum ya aramız soğuk olursa ya beni özlemezse diye telaşlıyım aslında hem çalışan anneler hemde anneleri çalışıp büyüyen çocuklar olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Ben kızımı 2 yaşına kadar kendim büyüttüm sonra başladım okula. Bu yaş aralığı nasıl oluyor bilmiyorum ama ben çalıştığım zaman çoğu işi vs geceye bırakıp onunla bol bol oyun oynadım. Hatta okuldan gelip üstümü çıkarmadan birlikte parkw gittiğimiz kapı önünde saatlerce onu beklediğimi bilirim. Yemeği akşamdan yapardım. Gelince yorgun da olsanız ne olursanız onunla vakit geçirin. Sizi özler size ihtiyaç duyarMerhaba kızlar bayadır bu siteyi takip ediyordum ama konu açmamıştım daha önce 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve özel sektör çalışayım artık işbaşı yapma vakti geldi annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak bebeğime 1 yaşına kadar 4 gün çalışıcam.Çalışan annelere sormak istiyorum bebeğiniz veya büyüdüğünde çocuğunuz size karşı nasıl oluyor ben bana düşkün olmaz anane veya babaanneyi ister sürekli diye korkuyorum ya aramız soğuk olursa ya beni özlemezse diye telaşlıyım aslında hem çalışan anneler hemde anneleri çalışıp büyüyen çocuklar olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Bu anneanne ve babaannenin yaklaşımına bağlı.anneleri gibi davranırsa sıkıntı olabilir ama nene gibi davranırsa hiç sıkıntı olmaz. Kuralı anne koyar izni anne verir gibi. Bu konuda ikisine de güveniyorsanız gözünüz arkada kalmasın.Merhaba kızlar bayadır bu siteyi takip ediyordum ama konu açmamıştım daha önce 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve özel sektör çalışayım artık işbaşı yapma vakti geldi annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak bebeğime 1 yaşına kadar 4 gün çalışıcam.Çalışan annelere sormak istiyorum bebeğiniz veya büyüdüğünde çocuğunuz size karşı nasıl oluyor ben bana düşkün olmaz anane veya babaanneyi ister sürekli diye korkuyorum ya aramız soğuk olursa ya beni özlemezse diye telaşlıyım aslında hem çalışan anneler hemde anneleri çalışıp büyüyen çocuklar olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Haklısınız işe başlamadan 2 anneyle de kuralları konuşucam teşekkürler yorumunuz içinBu anneanne ve babaannenin yaklaşımına bağlı.anneleri gibi davranırsa sıkıntı olabilir ama nene gibi davranırsa hiç sıkıntı olmaz. Kuralı anne koyar izni anne verir gibi. Bu konuda ikisine de güveniyorsanız gözünüz arkada kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?