- 19 Mart 2023
- 20
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi kutaydelibal
-
Nolursa olaun vakit geçirmeyi ihmal etmicem bende onu çok özlücem teşekkürler yorumunu için :)Ben kızımı 2 yaşına kadar kendim büyüttüm sonra başladım okula. Bu yaş aralığı nasıl oluyor bilmiyorum ama ben çalıştığım zaman çoğu işi vs geceye bırakıp onunla bol bol oyun oynadım. Hatta okuldan gelip üstümü çıkarmadan birlikte parkw gittiğimiz kapı önünde saatlerce onu beklediğimi bilirim. Yemeği akşamdan yapardım. Gelince yorgun da olsanız ne olursanız onunla vakit geçirin. Sizi özler size ihtiyaç duyar
Evet bununla ilgili çok şey okudum vedalaşmak gerçekten çok önemli yazıyordu sizde tecrübe etmişsiniz ihmal etmicem vedalaşmayı teşekkürler yorumunuz için :)Korkunuzun aksine aşırı anne bağımlısı oluyor. Ki bunu iyi anlamda söylemedim. Ayrilmalarda muhakkak vedalasin. Asla kaçmayin ve hep anlatın gidiyorum ama geleceğim diye. Kv çocuk çok ağlar dedi vedalastirmadi bende saf gibi çocuk başka şeye bakarken gittim evden. Çocukta terk edilme korkusu oldu. Sonra farkettim hatamı. Telafi ettim tabi pedagoga gittik falan ama hala annecidir. Yaşı 4 şuan. Bir de anne çalışınca çocuk haliyle özlüyor tüm gün. Gece olunca herşeyi seninle istiyor. Yani sizden kopmuyor daha da bağlanıyor. Burda tek dikkat edeceğiniz şey size sağlıklı bağlanması. Bağlanmama gibi aşırı bağlanma da bir sorun.
Annelik ne kadar özel ve güzel bisey yaBen kızımı 2 yaşına kadar kendim büyüttüm sonra başladım okula. Bu yaş aralığı nasıl oluyor bilmiyorum ama ben çalıştığım zaman çoğu işi vs geceye bırakıp onunla bol bol oyun oynadım. Hatta okuldan gelip üstümü çıkarmadan birlikte parkw gittiğimiz kapı önünde saatlerce onu beklediğimi bilirim. Yemeği akşamdan yapardım. Gelince yorgun da olsanız ne olursanız onunla vakit geçirin. Sizi özler size ihtiyaç duyar
İnşallah bizde öyle oluruz hiçbir halini kaçırmak istemiyorum yapışık gezelim hiç sorun değil :)İlk oğlumda 1 buçuk yaşında iken ise başladım bende korkmuştum sizin gibi ama aslında tam tersi oluyor sizi akşama kadar görmediği ve özlediği için üzerinize daha çok düşüyor biz de öyleydi yapışık ikiz gibi gezerdik şimdi yine bebeğim var ücretsiz izindeyim onuda 1.5 yaşına getirince ise başlayacağım ilkinde ki tecrübe ile bunda daha rahat olurum diye düşünüyorum
çok teşekkürler yorumlarınız bana motivasyon sağladı içim hala buruk ama alışıcaz herşey daha da güzel olucak inşallah :)Sizin yeriniz her zaman evladınız için ayrı olur merak etmeyin. Üst soyunuza karşı da içten bir samimiyet geliştirir bebeğiniz zamanla. Bence her açıdan olumlu bir durum bu.
Siz onunla geçirdiğiniz kalan zamanlarda bol bol oyun oynayıp paylaşım yapın yeter ki. Hayırlı olsun iş hayatınız.
Benimki daha 6 aylık şuan beni babasını çok iyi biliyo ama büyüklerle vakit geçire geçire bizi unutur mu diye telaşım daha fazla izin imkanım yok malesef özel sektörde olduğum için hayırlısı bakalım inşallah benim oğlumda sizinki gibi olur teşekkürler yorumunuz için :)16 aylıktan itibaren oğlumu bırakıp tam zamanlı çalışmaya başladım... annem "kesinlikle bize sarılmıyor" derdi. halen de öyle.. annenin yeri başka. onlar biliyor.
oğlumu bırakınca anananesine gidiyor.. halen gidiyor. ama geri evine dönüyor. öyle düşünün... artıları ve eksileri varBenimki daha 6 aylık şuan beni babasını çok iyi biliyo ama büyüklerle vakit geçire geçire bizi unutur mu diye telaşım daha fazla izin imkanım yok malesef özel sektörde olduğum için hayırlısı bakalım inşallah benim oğlumda sizinki gibi olur teşekkürler yorumunuz için :)
Teşekkürler haklısınız her anımızı verimli geçirmek için elimden geleni yapıcam :)Oglum 3,5 aylikken ise basladim. 2 yasina kadar bakici sonrasinda ise kres ile buyudu. Suan 5 yasina girmek uzere tam bir anneciberaber gecirdiginiz zamanlari kiymetli hale getirin. Saglikla buyusun.
anneye hasret kaldigi icin daha duskun oluyor sanirim. bu iyi bir sey degil ama yani cocugun anne ozlemiyle buyumesi
Merhaba kızlar bayadır bu siteyi takip ediyordum ama konu açmamıştım daha önce 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve özel sektör çalışayım artık işbaşı yapma vakti geldi annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak bebeğime 1 yaşına kadar 4 gün çalışıcam.Çalışan annelere sormak istiyorum bebeğiniz veya büyüdüğünde çocuğunuz size karşı nasıl oluyor ben bana düşkün olmaz anane veya babaanneyi ister sürekli diye korkuyorum ya aramız soğuk olursa ya beni özlemezse diye telaşlıyım aslında hem çalışan anneler hemde anneleri çalışıp büyüyen çocuklar olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Keşke yanında olup ben büyütebilsem ama ekonomik koşullar malesef buna zorluyo onun geleceği içinanneye hasret kaldigi icin daha duskun oluyor sanirim. bu iyi bir sey degil ama yani cocugun anne ozlemiyle buyumesi
Aynen mecbur bırakıyoruz yoksa kim ister evladının her anına şahit olmamayı teşekkürler yorumunuz için :)4 aylık işe başladım . kayınvalidem büyüttü şimdi 2 yaşında saat 6 oldumu ben geç gelirsem yıkıyor ortalığı yani annenin yeri tutulmuyor Mesela ben götürdüğümde kayınvalideme verirken ağlıyor bas bas bağırıyo mecbur işte bırakıyoz
Her ikisiyimMerhaba kızlar bayadır bu siteyi takip ediyordum ama konu açmamıştım daha önce 6 buçuk aylık bir bebeğim var ve özel sektör çalışayım artık işbaşı yapma vakti geldi annem ve kayınvalidem dönüşümlü bakıcak bebeğime 1 yaşına kadar 4 gün çalışıcam.Çalışan annelere sormak istiyorum bebeğiniz veya büyüdüğünde çocuğunuz size karşı nasıl oluyor ben bana düşkün olmaz anane veya babaanneyi ister sürekli diye korkuyorum ya aramız soğuk olursa ya beni özlemezse diye telaşlıyım aslında hem çalışan anneler hemde anneleri çalışıp büyüyen çocuklar olarak fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden herkese teşekkürler
Yorumunuz için teşekkürler bana moral oldu bu yazdıklarınız :)Her ikisiyim
Anneanneme ayrı bir düşkünlüğüm vardı rahmetli oldu çok severdim, kızımda dedesini çok sever sebebi küçükken birlikte çok zaman geçirmemiz ve bize onların bakması anne baba çalıştığı için ama öz anne ve babanın yerini kimse tutamaz.
Kızım özellikle bana aşırı düşkün mesela , bende anne babama düşkünümdür.
Kesinlikle öyle. Çok yakın tanıdığım biri bana demişti ki çocuklarınıza acıyorum. Çalışan anneye sahipler. Oysa ben ders saatimi her şeyi yavrum için ayarlar onunla etkinlik vs yapıp kendimden ödün verirdim. İyi ki de uapmışım şu an 5 yaşında kızım ve aramız çok iyi. Darısı oğlumla inşallah. Önemli olan ne kadwr değil bence nasıl vakit geçirdiğimiz. Yoksa ev hanımı olup sürekli TV telefon ekseninde yavrusuna yok hükmünde olan anneler biliyorum.Annelik ne kadar özel ve güzel bisey ya
İçiniz rahat olsunNolursa olaun vakit geçirmeyi ihmal etmicem bende onu çok özlücem teşekkürler yorumunu için :)
İş kişide bitiyor kesinlikle ev hanımı veya çalışan hangisi olursa olsun amaç kaliteli vakit geçirmek acınıcak çocuklarımız olduğunu sanmıyorum helede onların geleceği için elimizden geleni yaparken bir şekilde alışıcaz bende bebeğimde moral desteğiniz için tekrar teşekkürler :)Kesinlikle öyle. Çok yakın tanıdığım biri bana demişti ki çocuklarınıza acıyorum. Çalışan anneye sahipler. Oysa ben ders saatimi her şeyi yavrum için ayarlar onunla etkinlik vs yapıp kendimden ödün verirdim. İyi ki de uapmışım şu an 5 yaşında kızım ve aramız çok iyi. Darısı oğlumla inşallah. Önemli olan ne kadwr değil bence nasıl vakit geçirdiğimiz. Yoksa ev hanımı olup sürekli TV telefon ekseninde yavrusuna yok hükmünde olan anneler biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?