- 18 Haziran 2015
- 3.899
- 39.425
- 508
- Konu Sahibi knickerbockerbande
-
bir nüshası bende akşama bakacağımSiz siz olun her zaman sözleşmeyi okuyup öyle imzalayın.
Bir nüshasını da isteyin.
Zaten bu kanunen hakkınız.
bende imzalayınca bir göz gezdirdimBen de imzaladıktan sonra baktım maddelere, yazmasaydı da ne derlerse onu yapacaktık
O kadar haklısınız ki. Bundan 30 sene önce annem evde olduğu halde beni anaokuluna göndermiş. İyiki de göndermiş. Ancak müsaadenizle bu konuda çuvaldızı sırtını devlete dayamış meslektaşlarınıza batırmak istiyorum. Uzaktan okul öncesi eğitim olmayacağını bile bile "biz bakıcı değiliz, okul öncesi yüz yüze eğitim kapansın" diye bas bas bağıran onlardı. Öyle bir noktaya getirdiler ki bu saatten sonra kimseye okul öncesinin önemini anlatamazsınız.Değil çünkü okul öncesi zorunlu eğitim kademesine dahil değil.
Bu konudan bağımsız olarak okul öncesini mecburi yapmakta çok geç kaldık ülke olarak.
Oysa bu dönem bireyin gelişiminde o kadar önemli ki.
Valla maddi manevi çok yorulduk bu süreçte , daha dün okul kapalı diye şehir dışına yolladım çocuğu annemlerin yanına (ben ve babası çalışıyor sadece geçen hafta idare ettik izin alıp , bırakacak kimse yok, işe gelmesi bir tercih değil bizim için vs vs..) akşamına okul açılacak dendi. Şimdide gidip alamıyoruz iş güç nedeniyle ve çocuk kafasında plan yaptı onun için bu süreç bir nevi tatil dede ile özlem giderme şansı yakaladı. Alsak bile o gelmek istemeyecek mutsuz olacak , onu mutsuz etmeye değmez.Herkes kendine göre haklı.
Bununla birlikte bu ara verme süreçleri çok uzarsa veliler okula gönderme kararı verdikkerinde okullarını açık bulamayabilir.
Böyle giderse iflas bayrağını çeker kurumlar.
Geçen yıl 130 öğrencimiz vardı.
Bu yıl 65.
Yarın beklediğimiz öğrenci max 40.
Susayım susayım dedim ama artık dayanamayacağım . Üst mesajlarda iki çocukla evde kafayı yedim adak adamıştım yuppiii tarzında mesaj yazan insan için şimdi okulöncesi eğitimi mi önemli yoksa çocuğunu evden göndermek mi ? Hiç bir okulöncesi öğretmeni işten kaçmıyor , bize deselerdi ki okulöncesi eğitim uzaktan olmaz o yüzden siz yüzyüze devam edeceksiniz kimsenin gıkı çıkmazdı . Ama çıkıp da salgın kontrolden çıktı tamamen uzaktan eğitime geçiyoruz diyip iki gün sonra veliler çok istedi hadi açtık deyip bir hafta sonra hadi kapadık , iki hafta sonra hadi tekrar açtık derseniz bu işin ciddiyetsizliğin sebebi sizin tabirinizle devlete sırtını dayayan öğretmenler değil , bu kararı verenlerdir . Ben o bir hafta açıldığında covidi kaptım ve kesinlikle hakkımı helal etmiyorum . Çalışan anneleri kesinlikle tenzih ediyorum tabi ki çok zor durumdalar ama bahsettiğim mesajdaki gibi ay evde bunaldım çıldırdım adak adadım okul açılsın diyen kişileri de vicdana davet ediyorumO kadar haklısınız ki. Bundan 30 sene önce annem evde olduğu halde beni anaokuluna göndermiş. İyiki de göndermiş. Ancak müsaadenizle bu konuda çuvaldızı sırtını devlete dayamış meslektaşlarınıza batırmak istiyorum. Uzaktan okul öncesi eğitim olmayacağını bile bile "biz bakıcı değiliz, okul öncesi yüz yüze eğitim kapansın" diye bas bas bağıran onlardı. Öyle bir noktaya getirdiler ki bu saatten sonra kimseye okul öncesinin önemini anlatamazsınız.
bizim okulda bu şekilde okula gitmediği ayların parası alınmıyor. sadece gittiği ay 1 gün bile gitse ödeme yapılıyor ve ek olarak sene de bir kez tek seferlik kırtasiye parası alınıyor o da bir aylık ücret kadar. o para geri alınmıyor .Her okul farklı sistemde ilerliyor.
Biz böyle bir mecburiyet getirmedik velilerimize.
Doğru mu yapıyoruz? Emin değilim.
Bu sitede çoğu kişi başka konularda anneler de insan onlar da yorulabilir güzellemeleri yapıyor. Kadın da yorulmuş, yetememiş olamaz mı? Siz de bu kadar endişeliyseniz hakkınızı helal etmemek yerine ücretsiz izin alabilirsiniz.Susayım susayım dedim ama artık dayanamayacağım . Üst mesajlarda iki çocukla evde kafayı yedim adak adamıştım yuppiii tarzında mesaj yazan insan için şimdi okulöncesi eğitimi mi önemli yoksa çocuğunu evden göndermek mi ? Hiç bir okulöncesi öğretmeni işten kaçmıyor , bize deselerdi ki okulöncesi eğitim uzaktan olmaz o yüzden siz yüzyüze devam edeceksiniz kimsenin gıkı çıkmazdı . Ama çıkıp da salgın kontrolden çıktı tamamen uzaktan eğitime geçiyoruz diyip iki gün sonra veliler çok istedi hadi açtık deyip bir hafta sonra hadi kapadık , iki hafta sonra hadi tekrar açtık derseniz bu işin ciddiyetsizliğin sebebi sizin tabirinizle devlete sırtını dayayan öğretmenler değil , bu kararı verenlerdir . Ben o bir hafta açıldığında covidi kaptım ve kesinlikle hakkımı helal etmiyorum . Çalışan anneleri kesinlikle tenzih ediyorum tabi ki çok zor durumdalar ama bahsettiğim mesajdaki gibi ay evde bunaldım çıldırdım adak adadım okul açılsın diyen kişileri de vicdana davet ediyorum
hocam pardon covidi kapıp kime hakkımızı helal etmiyorduk tam olarak ? hayır bilelim de tam zamanlı çalışan anne olarak o kişilere saydıralımSusayım susayım dedim ama artık dayanamayacağım . Üst mesajlarda iki çocukla evde kafayı yedim adak adamıştım yuppiii tarzında mesaj yazan insan için şimdi okulöncesi eğitimi mi önemli yoksa çocuğunu evden göndermek mi ? Hiç bir okulöncesi öğretmeni işten kaçmıyor , bize deselerdi ki okulöncesi eğitim uzaktan olmaz o yüzden siz yüzyüze devam edeceksiniz kimsenin gıkı çıkmazdı . Ama çıkıp da salgın kontrolden çıktı tamamen uzaktan eğitime geçiyoruz diyip iki gün sonra veliler çok istedi hadi açtık deyip bir hafta sonra hadi kapadık , iki hafta sonra hadi tekrar açtık derseniz bu işin ciddiyetsizliğin sebebi sizin tabirinizle devlete sırtını dayayan öğretmenler değil , bu kararı verenlerdir . Ben o bir hafta açıldığında covidi kaptım ve kesinlikle hakkımı helal etmiyorum . Çalışan anneleri kesinlikle tenzih ediyorum tabi ki çok zor durumdalar ama bahsettiğim mesajdaki gibi ay evde bunaldım çıldırdım adak adadım okul açılsın diyen kişileri de vicdana davet ediyorum
Bu sitede çoğu kişi başka konularda anneler de insan onlar da yorulabilir güzellemeleri yapıyor. Kadın da yorulmuş, yetememiş olamaz mı? Siz de bu kadar endişeliyseniz hakkınızı helal etmemek yerine ücretsiz izin alabilirsiniz.
[/QUOBu mantığa göre o zaman çalışan annelerde ücretsiz izin alsın , böyle bişey demeye hakkım var mı yok , o zaman sizin de bana bunu demeye hakkınız yokBu sitede çoğu kişi başka konularda anneler de insan onlar da yorulabilir güzellemeleri yapıyor. Kadın da yorulmuş, yetememiş olamaz mı? Siz de bu kadar endişeliyseniz hakkınızı helal etmemek yerine ücretsiz izin alabilirsiniz.
hocam pardon covidi kapıp kime hakkımızı helal etmiyorduk tam olarak ? hayır bilelim de tam zamanlı çalışan anne olarak o kişilere saydıralım
Lafı değiştirmeyin , ben çalışan anneler bıkmış demedim , üyenin birinin oh evde sıkıldım patladım demesine ithafen yazdım . Çalışan anneleri tenzih ettiğimi zaten başta belirttimÇalışan anneler çocuklarından bıkmış ya sizin teorinize göre. Niye ücretsiz izin alsınlar?zerenteacher
Tamam kadın sıkıntıdan patlamış, evde Müge anlı izlemek istiyor olsun. Bu o kadının çocuğunu okul öncesi eğitimden mahrum bırakmalı mı? Siz madem bu denli endişelisiniz ücretsiz izninizi alın rahat edin dedim.Lafı değiştirmeyin , ben çalışan anneler bıkmış demedim , üyenin birinin oh evde sıkıldım patladım demesine ithafen yazdım . Çalışan anneleri tenzih ettiğimi zaten başta belirttim
Şaşkınlıkla okuyorum yazılarınızı cidden .. Tamam salgın falan yok , evde sıkılan Müge anlı izlemek isteyen çocuğunu salsın okula ne diyim yani ..Tamam kadın sıkıntıdan patlamış, evde Müge anlı izlemek istiyor olsun. Bu o kadının çocuğunu okul öncesi eğitimden mahrum bırakmalı mı? Siz madem bu denli endişelisiniz ücretsiz izninizi alın rahat edin dedim.
o zaman öğretmenliğinizle alakalı bir durum yok okula gittim kaptım hakkımı helal etmiyorum olarak anladım da ben o yüzdenBen kararları alıp sürekli değiştirip , oyuncak edip insan sağlığıyla oynayanlara etmiyorum, siz kime etmezsiniz kendiniz bilirsiniz
Laf anlatamazsınız hocam hiç boşa kürek çekmeyin.Şaşkınlıkla okuyorum yazılarınızı cidden .. Tamam salgın falan yok , evde sıkılan Müge anlı izlemek isteyen çocuğunu salsın okula ne diyim yani ..
Sanırım yanlış anlatıyorum kendimi. O yüzden maddeler halinde yazacağım;Şaşkınlıkla okuyorum yazılarınızı cidden .. Tamam salgın falan yok , evde sıkılan Müge anlı izlemek isteyen çocuğunu salsın okula ne diyim yani ..
Bir öğretmene bu cümle, bu yaklaşım yakıştı mı şimdi?Laf anlatamazsınız hocam hiç boşa kürek çekmeyin.
niye hocam ordan bakınca cahil cühela gibi mi duruyoruz ???Laf anlatamazsınız hocam hiç boşa kürek çekmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?